Бъдещ татко пъчи гърди и се гордее, че в на мама корема НОЕМВРИйче живее

• 14 789
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
New mama2 и моята докторка е такава,всичко се опитва да претупва и даже ми обърка термина с цели 21 дни Mr. Green. Когато ходих на 4Д предната седмица в Пловдив ми излезе на резултатите 1.11 термин а тя милата ме определила за 22.11. Та затова сега си ходя на частно при друг лекар и отделно при нея да ми води документациите.

# 106
  • Пловдив Белащица
А за течностите, бях писала - вода сега почти не пия - 1 кафе (3/1), около половин литър през деня, толкова през нощта и това е. Обаче диня - една 10 кг си я изядох за 4 дни  Mr. Green. Само нещо да ми заприлича на диня и ми се преяжда  Laughing

# 107
Здравейте и от мен!Днес бебка така се беше разиграла,че вече направо си отвлякох няколко ритничета newsm44  За първи път днес я усетих толкова силно,а преди беше много слабо.Много ми стана готинд,че чак взех та се обадих на милото да му разправям.Той пък ми се накара,че камиона му се счупил на пътя,бил целия в масло,изпуснал си телефона зарад мен.....абе мъже #Cussing out 
  По въпроса с течностите-аз не мога и половин литър да изпия днес,не знам защо-сякаш ми се запречва на гърлото. Joy
   Добре дошла на новото мамче Hug

# 108
wassilena, благодаря - факт е, че всеки път преминавам през първа страница, но не се зачитам много-много Simple Smile
aneta, аз правя същото с моя, но все пак гледам да взимам най-доброто от всеки. Лошото е, че при частната ходя от 5 години, а тя само за началните изследвания ми каза какви да бъдат. Уф, явно не съм случила на лекари или аз се престаравам ...

За динята - момичета, това е най-вкусното нещо на света - мога да ям цял ден и всеки ден. Лошото е, че от диня ме заболя гърлото и я "спрях" Simple Smile Когато я извадиш от хладилника е супер, но трябва да се внимава, че е доста студена...

# 109
Здравейте момичета !   Nature Sunny

Милейте -  много добре изглеждаш  yes

Относно килограмите - аз по принцип си бях напълняла преди да забременея и очаквах да кача МНого От 60 сега съм 66 кг  Rolling Eyes

На мен също ми е интересно какви изследвания са ви правели през последното тримесечие - например правени ли са ви изследвания за токсоплазма, гестационарен диабед ... 

Хубав ден ви пожелавам  newsm51

# 110
Абе какви ниски по 160 см. Аз съм някъде към 164 и се смятам за нормална на ръст или поне се смятах докато не ви прочетох коментарите  Mr. Green

Aко трябва да съм точна на последното мерене бях 161,5 см  Mr. Green
Но не се оплаквам, че съм ниска, удобно ми е така. Имам си токчета от 4 до 13-14см и ставам колкото си искам  Wink
Моят лекар не ми мери корема, нямам и спомен миналата бременност дали съм мерила (като не съм си записала), ама днес го измерих моя - 101 см
Сестрата на моята лекарка където ходя на ЖК ме мери последните 2 пъти: обиколка на корема и височина на матката, обаче нищо не ми каза  Twisted Evil Последния път я питах колко са мерките и тя: "Чакай, че ще се объркам"  Twisted Evil Изчаках я да си ги запише и я питах : Как съм, поне в нормите ли се движа? Тя: "Супер си"
И аз си меря веднъж месечно обиколката на корема, на ханша, гръдната обиколка и като погледна назад чак ми се иска да не съм я мерила

Аз днес много голям срам брах - едно момченце си риташе топка и тя спря тъкмо пред краката ми. То ме погледна и аз рекох да му я ритна обратно, обаче никак не съм точна и запратих топката право в дупето на една майка, която беше с гръб към мен  Embarassed
Много се извинявах после, обаче така ме беше срам. Исках добрина да направя, пък то какво излезе...
Иска ми се да го видя това  Joy Представих си го и много ме развесели  hahaha

# 111
nana5kovaThinking това с мършата си се знае ... и звучи като македонската поговорка : " Един македонец - комита, двама - чета, трима - чета с предател"  Mr. Green Mr. Green

Забелязала съм, че доста често си работим и даже си ги "уважаваме" тези "мърши" ама какво да се прави ако не ние сме ги назначили  Laughing Twisted Evil
kalpaznka - "у наше село" е така  моите се направиха на болни и ме оставиха сама да се оправям със всичко ... ама на мен хич не ми пука ... докъдето стигна ... няма да си разболявам детето и себе си че работата не била свършена ... Laughing Laughing Laughing Mr. Green

Васи, това с динята ми е познато ... Като я видя и ми се преяжда веднага... ама гледам да не ям само нея ... Три дни съм на нектарини в офиса, сливи в къщи и ябълки ... Утре ще е динята ... за да съм в къщи иначе колегите ще ме гледат през 5 мин. как тичам до тоалетната  Mr. Green Mr. Green

mia_aurora -
Цитат
"Ноемврийска мама плажа сънува,бебето рита иска с мама в морето да плува"
Супер е  Peace

[/color]

svetla_nka8305 - и моя бебо вече рита като за световно първенство по футбол, а да не говорим какви лупинги прави ... чак ме хваща страх понякога ...  newsm78 защо ли не си спомням каките да са правили толкова силни движения в този месец ...

# 112
Момичетаааа ниски ли..160 см. #Crazy Та вие сте си добре аз съм 152см. това вече си се нарича-минионче Joy Ама като не съм яла дотатъчно да порасна.И сега приличам на бременно дете,ама не се оплаквам,преди ми се искаше да съм поне 160...вече се примирих.( hahahaпък и нямам избор)А и така съм си джобно гадже-малка,компактна,лесно сгъваема и удобна. smile3532 smile3533
Само дето ме е яд ,както вече съм споменавала-че от ноември 2008 съм си в нас без работа и качих от заседнал живот килца..та от тези килца забременях и сега качвам в/у тях #Cussing out Обаче после ще му мисля,важното е бебче.Пък аз ще си ходя като бременно хлебарче.Само незнам следващите 3-4 месеца,като ми порасне още пупата...ще съм като бъчве. smile3532
Моят лекар всеки месец си ме мери,опипва ми коремче за матката.Аз несериозна работа щях по домашному да си се меря,и да си записвам..ама блейка. Whistling

# 113
Ох момичета, такъв мързел ме е налегнал.  Embarassed Не сум мръдна от стола пред компа почти цял ден,с изключение на времето в което лежах и гледах филм.Чак ме е срам от себе си. не че няма какво да сърша из къщи, но пусти мързел  ooooh!
Апропо качих няколко мои снимки в албумчето Simple Smile Много ми е приято като гледам вашите, т.к няма как да ви срещна лично поне така да се познаваме Simple Smile

# 114
 Embarassed аз не съм се снимала от преди да забременея а сега ме е страх да не видя кит срещу мен .... но ще трябва да го направя скоро време ако не за развлечение то за лична карта че трябва да я сменям  Embarassed Embarassed от кога се каня сигурно има месец ... ooooh!

# 115
  • София
ха здравейте и от мен,

успях да ви изчета най-накрая, че днес петъчно голяма работа, голямо нещо....

по темите:
витамини - не пия защото моята докторка е на мнение лятото да си ги набавям от плодовете и зеленчуците. и аз слушкам.... щом и корнишонки взех да похапвам пред РСто  Laughing
свекървата - ами аз нямам законни такива  Laughing, иначе тя си е ок, ама свекъра.... е на всяка манджа меродия.... по принцип много ме дразни с това че се опитав да се бърка в живота на сина си, но като се замисля то проблема е не в него, ами в сина му  ooooh! защото на мен ако се опитам моите родители да ми се бъркат много-много и ги слагам на място.... та така действам и със сквекъра, така че съвсем не съм мечтаната снаха, ама знаете ли.... съвсем не съм се трогнала Laughing при нас сестрата е по-проблем, щото е с 4 г.по-малка от брат си и досега е била свикнала тя да заема много важна роля в живота му, и сега яко ревнува че вече аз съм по-важна в неговия живот.... така и не се разбрахме с нея, за което ми е мъчничко понякога, но насила можеш да вземеш, не можеш да дадеш - така че съм се отказала вече да давам Naughty

миа -
Цитат
"Ноемврийска мама плажа сънува,бебето рита иска с мама в морето да плува"

bouquet

относно кг - незнам кои да кажа.... ще кажа сутрешните щото повече ми харесват  Laughing, +5,5, иначе обиколка на коремчето 96 см /напоследък много ми се вижда голям моят си шкембак.... дали не са две ooooh!/, при ръст 160.... и аз бях едно сладко миньнче, а сега съм буцичка

за сутиена - бях 80 Б, сега съм 80 С и милото се бъзика с мен че скоро ще започна да губя равновесие #Crazy

е това е в кратки линии!!!!

амиииииииииииииии! пропуснах най-важното: отиваме за уикенда до Бургас с едни приятели които вчера ни съобщиха че и те са бременни, и то в 5 месец, така че догодина живот и здраве ще бутаме заедно колички.....
а мъжлетата ни започнаха да се уговарят как първо единия ще дава кураж по време на раждането, после ще си сменят ролите  Laughing

дали и аз ще стана кандидат за мара-подробната? Hug

хубав уикенд на всичко и до понеделник!

# 116
Като гледам сте подхванали темата за свекитата. Моята утре пристига със свекъра. Добре че живеят далече от нас те са чааааааааак във Варна. Та се виждаме поне 2 или 3 пъти в годината. ама лошото е че като дойде ужким тя ми помага а какв осе оказва от влизането и сяда и аз започвам да сервирам и отсервирам масата. Последния път като беше в нас (сама) ме чакаше да си дойда от работа и чак тогава почвах АЗ да оправям и да слагам масата за вечеря. Но както и да е. За това аз като ходим натама и си сядам като принцеса и нищо не пипам. сега ще видим като дойдат със свекъра какво ще прави дали ще ми слугува на мен  smile3532 1dishes После ще разправям.
За водата пия си на ден много вода и други течности ( сокове , коли и от динята ) И доста пикам но това  е добре.
Момичета дайте ми съвет: понеже съм помолила всички които са решили да ми правят бебешки подаръци, а и съм казала на всички, че докато не вляза в 9-ти месец или поне докато не стане октомври нищо да не се купува. Та мисълта ми е ако свеки нещо е купила и няма търпение и да ми го даде какво да правя. Не искам нищо бебешко все още в нас. Не че неискам , аз самата едвам се сдържам да не купя нищо. Но незнам какво да направя. Моля да ме посъветвате вие как бихте постъпили. Дано да не донесе нищо а чак като се роди беба. Доста дълго стана ама СОРИ  smile3525 Затварям си устата за сега  smile3505

# 117
  • Пловдив Белащица
Билянче, я кажи на мъжа ти, дискретно да й подшушне да не се обърка да донесе нещо, преди да се е родил бебо. Но иначе, аз нали вече купувам, така че нямам и против да ми носят  Mr. Green.

malkogad4e, ако ще те успокои и аз днес съм така. От кумска срама, взех че изгладих четири блузи и заредих съдомиялната  Laughing, че от снощното готвене мивката беше пълна, ама и съдомиялната пълна с измити. Ако измислят и някаква, където сама после да си подрежда посудата ще е екстра. Аз все си се оправдавам, че сега му е времето да си мързелувам. Малката е на ясла, другото е в корема, третото на работа  Wink. Че от ноември ще сме на педал все. Така че изобщо да не се притесняваш, пък и тя работата стои и те чака, няма опасност да избяга  Mr. Green

# 118
И аз не пия много вода, ама се опитвам поне 1.5 л на ден ако не повече.Иначе диня,пъпеш си хапвам доволно, че те са си общо взето вода.

И като сте заговорили за свекърви- моята е много готина и съм си доволна от нея.Даже сега съм й пратила малкия да го погледа един месец докато няма детска градина. bowuu

За бельото не съм се изказала и да си кажа Crazy - нося само прашки, купувам само памучни, всички са плитки и са ми удобни.

Значи и аз не съм висока 156 см съм Crazy минион

Уффф, толкова са ми трудни следобядите в офиса,че незнам, постоянно ми се спи.Днес щях за малко да заспа, но шефа беше в офиса и не става Mr. Green Иначе като го нямаше и предремвах на стола половин-един час Crazy Mr. Green
И днес е задушно, нямаме климатик в офиса и си взех едно ветрило та с това се проветрявам. Чакам всеки ден с нетърпение края на работния ден,че да се прибера и опъна на дивана пред телевизора bowuu

wassilena, да взема да си сменя аватара освен,че така постоянно ще ти се яде диня Mr. Green И аз съм и любител и гледам постоянно да има в хладилника и диня и пъпеш Flutter

# 119
Здравейте мами Simple Smile Днес видяхме беборанчо  Heart Eyes Всичко му е наред Grinning 100% мъж Тежи 550гр. Simple Smile обаче се затруднявам с разчитането на сантиметрите,не мога да разбера къде да гледам за дължината  newsm78 ако може да ми помогнете  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт