Оформяне на вежди

• 5 407
  • 16
  •   1
Отговори
Момичета помагайте. Къде в София оформят хубаво вежди. Трябва ми някой, който се знае, че е много добър?

# 1
Момичета помагайте. Къде в София оформят хубаво вежди. Трябва ми някой, който се знае, че е много добър?
В кв.Дружба 1 бл.33

# 2
  • Ню Йорк
И аз се интересувам, но по възможност в центъра.

# 3
gerinela, изтрйй си пощата с ЛС, че се опитвам да ти пиша и не може Cry Дано видиш поста ми в тази тема Hug

# 4
pravia 4udesni vejdi no se pribiram vav BG  NA 15 AVGUST, MOGA DA TI PRATIA SNIMKI NA LI4NI Laughing

# 5
Не знаех къде да си пусна въпроса, затова го пускам тук. За какво служи този уред http://beautycosmetic.biz/essence-essence-filator-vejdi-p-522.html Как точно се работи с него, знаете ли?

# 6
Според мен филира веждите,като филатор за коса,само,че как изглеждат филирани вежди немога и да си преставя newsm78

# 7
Според мен филира веждите,като филатор за коса,само,че как изглеждат филирани вежди немога и да си преставя newsm78
  и аз така мисля !

# 8
Нали някои си подрязват веждите,суигурно това е принципа Thinking

# 9
Ми аз понеже точно ги подстригвам мойте и затова се чудех дали да не пробвам с този уред. Но пък за пръв път виждам такова нещо, не знам как се работи с него и май по-добре да не опитвам да не взема да си окепазя нещо.

# 10
Ми аз понеже точно ги подстригвам мойте и затова се чудех дали да не пробвам с този уред. Но пък за пръв път виждам такова нещо, не знам как се работи с него и май по-добре да не опитвам да не взема да си окепазя нещо.
Аз ако намеря някъде ще рискувам,и без това съм нова в подстригването на вежди и май-май честичко си правя фалове,все я прекъсвам някъде веждата.  Embarassed

# 11
И аз мойте ги подстригвам, но не мога и аз да си представя как изглеждат едни филирани вежди newsm78  Моля ако някой знае да каже какво е туй чудо Laughing

# 12
# 13
Какво филиране, това са си просто мини бръсначи за чистене на вежди (т.е., за бръснене на каквото по принцип бихте скубали с пинсета).

# 14
Ооо, тогава няма да го ползвам...бръснене, че те ще станат още по дебли от колкото са ми сега Confused Ужас! не! Аз мислех, че  служи за да ги скъсява фино, а то...

Общи условия

Активация на акаунт