BG-Mamma и BabyPark организират ежемесечни срещи в гр. София

• 6 222
  • 71
  •   1
Отговори
# 45
Идеята за такава инициатива е чудесна. Благодарности на организаторите!.  bouquet
Ще направя всичко възможно да дойдем.

# 46
  • София
Поздравления за прекрасната инициатива!
Този месец ще пропуснем, защото сме на път, но следващия със сигурност ще дойдем.

# 47
Страхотна инициатива!
Дъщеря ми със сигурност ще се забавлява, а аз с радост ще я доведа, така че нямам търпение да дойде 26ти.  Simple Smile

# 48
Да ви кажа аз днес ходих до там по друга работа и надникнах за детския кът. Много свеж, но определено ми се струва малък чак пък за форумска среща. Наистина е подходящ и приятен да си оставиш детенце докато обикаляш магазина, но само дотам. Не ги виждам тези на 7год. с тези под 2год., ако има 20-30 деца от гледна точка на безопасността. А и отникъде няма прозорци...  Thinking

Весело изкарване на тези, които решат да отидат!

# 49
Прекрасна идея!
Ще се опитаме да дойдем, малки са ми децата, но даже и само да надникнем Simple Smile

# 50
И ние сме сме много мънички- 9м. , но ще минем да видим свят, а и светът нас да ни види. Дано не ни изскочи някаква пречка дотогава.

# 51
Уф, как ми се идваше Cry
Няма да сме в София Crossing Arms

# 52
  • София
Аз идвам, в комплект с три деца и един мъж!  Mr. Green
Мястото не е лошо, е, не очаквайте някакъв неземен простор, но става. Пък и наличието на климатик особено ме привлича в тая жега Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Най-сетне ще се видя с някои виртуални приятелки и точно по тази причина съм благодарна на всички организирали събитието!  Hug

# 53
Засега сме свободни , мислим да дойдем с Лора. Grinning

# 54
Ами...Исках да дойда но....Но нямам деца.... Rolling Eyes

# 55
  • София
Е и, какво от това - пак ела, предполагам децата няма да ти пречат.  Wink

# 56
  • Страната на чудесата
Ами...Исках да дойда но....Но нямам деца.... Rolling Eyes

И аз съм така, имам едно, ама не е в София и сега се чудя-може ли да дойда, че не виждам да има опция ще дойда без деца newsm78

# 57
Съжалявам, пропуснала съм го в опциите на анкетата. Разбира се, че може да дойдете и без деца.

# 58
Извинявам се, но ние този месец ще пропуснем... Изникна нещо неотложно Sad

За другия месец ще сме на линия, ако разбира се има среща!!! Wink

Весело изкарване на всички, които ще отидат и направете сники, та да видим как е бил купонът!!!  bouquet

# 59
  • София
И аз отпадам. Ще си изтрия гласа.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт