Клуб "Парфюмен Ценител" 20 - Любими аромати Tom Ford

• 46 627
  • 325
  •   1
Отговори
# 60
е може ли такъв хубавец да тича по левия фланг,ами не е честно............много е хубааааааааав #Cussing out

Е кажи нещо за парфюмите де, че е Убавец - Убавец е  Wink

Хахахах, Денси, разби ме  Joy Не се гръмвай разорена моля те, на кой ще оставиш колекцията  Laughing

интересното при него е че той е по сладникав,а парфюмите му нямат и грам сладост,а са по строги и мъжествени...странно нали? Mr. Green

В Бялото пачули наистина не долавям сладост, но в Орхидеята точно опияняващата шоколадова сладост е това, което най-много ми харесва  Heart Eyes В базата на Цветния воал също усещам подобна.
Да и аз долавям в двете орхидеи много сладост. В Пачулито никаква сладост няма,а доста мъжки нотки наистина. Но вярно са по-строги и мъжествени ароматите му.

# 61
Хубава тема и освен това юбилейна Peace.Благодарности на Денси  bouquet!

От ароматите на Том Форд за съжаление познавам само, Черната орхидея,Цветният воял и Бялото пачули.Ще гласувам и за трите.Последният /бялото пачули/ми прилича на Агент провокатор и изобщо не ми е траен.
Ноооо, орхидеята и воала са сред фаворитите ми Crazy.

# 62
Нищо не казвате за мъжкия парфюм на Том Форд.
Подарих го насляпо на съпруга ми и исе изненадах доста, въпреки че бях чела. Доста слабичък и цитрусов, нищо общо с другите му аромати. Mr. Green Харесвам го, съпруга ми също, но се полива сериозно, за да го усещаме хубаво.

# 63
Страхотна тема, поздравления !
Познавам само Черната орхидея, каквото и да кажа за нея все ще е недостатъчно - завладяваща , страстна и сластна ...омагьосващ аромат ...
В предната тема се изброяваха пет парфюмни желания, а моите все се променят,
но сега имам въпрос за La Perla edt - има ли разлика в аромата от edp  newsm78

# 64
Аз искам само да кажа, че написаното в първия пост относно парфюмната мания е мноооооого вярно  Embarassed
Допреди няколко месеца основно си харесвах парфюми на/у приятелки, или в малки реклами по списанията... Бях абсолютен лаик и ме беше срам да влизам в парфюмерии  Embarassed Embarassed Embarassed Сега съм склонна да изляза специално заради това, и обожавам да се моткам из тях... Боже, има толкова недушнати парфюми на този свят!  Embarassed

# 65
Аз пък да ви разкажа ...

Вчера сме се прибрали, аз цял ден умирала от жега, искам да се къпя, но оправям нещо из къщи. И по едно време ме лъхва една миризма, много секси - топла кожа и зеленина, като свеж мъжки одеколон. И се чудя "Абе какъв е тоя хубав парфюм, моя мъж такъв точно няма ... " (аз му ги знам наизуст и вечер в асансьора го душа да позная с какво е)

Пък то от мен и Кабошар ...  Joy

Трябва да го накарам и той да го поноси, да видя как ще му стои.

# 66
Ще ви отклоня малко от темата за Том с един въпрос за Hypnose Hypnotizing Elixir . Някой може ли да ми каже каква е пирамидата му?
Снощи го тествах благодарение на моята лична парфюмна фея newsm51 На първо четене не открих нищо кой знае колко уникално в него. Не харесвам класическия хипноуз, винаги съм се чудела как само от три съставки (любимата ми пасифлора, ванилия и ветивер) са успяли да докарат тоя сладко-карамелен аромат. Елексира и на мен ми се стори доста по-различен по характер . Някъде мернах в писанията че в него има и жасмин, ама дали е така.  Днес остатъчния му аромат направо ме влудява и се опитвам да открия на какво ми прилича. newsm78

# 67
видяхте ли новото джуси каква красота е?
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 68
  • София
видяхте ли новото джуси каква красота е?
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Видях го аз, и щом го пуснат дори само заради флакона ще му налетя... Mr. Green

# 69
  • някъде под слънцето...
Нищо не казвате за мъжкия парфюм на Том Форд.
Подарих го насляпо на съпруга ми и исе изненадах доста, въпреки че бях чела. Доста слабичък и цитрусов, нищо общо с другите му аромати. Mr. Green Харесвам го, съпруга ми също, но се полива сериозно, за да го усещаме хубаво.
След пове4е от година търсене попаднах в магазин където продават Том Форд..(трите най популярни и мъжкия) аромата на  мъжкия ми хареса, и за малко да го купя за ММ. но ре6их да из4акам за да проверя трайността(след гор4ив опит с мръсния англи4анин на джуси, които му е върло нетраен)....е из4езана о6те преди да стигна до вкъ6ти...
От трите останали  сед половин 4асово поливане, пробване и мислене взех 4ерната орхидея, останалите два не ме развълнуваха. до степен да ги пожелая... За съжаление, на мен ми е много нетрайна(или аз не я усе6там или съм свикнала да употребявам по трайни от нея)...
В момента сме в процес на опознаване и сближаване, засега с променлив успех

# 70
Ще се въздържа от гласуване, понеже като ги пробвах, Орхидеята и Цветния воал много ми допаднаха, обаче като получих Воала, се оказа, че не мога да го нося  Confused Другите не ги познавам.

Това обаче ми е много любопитно   Jil Sander Jil

# 71
Гласувах за Орхидеята и Цветния воал Peace Впечатленията ми са само от тест,не съм ги носила.Бялото пачули определено не ми допадна и много бързо се изпари от кожата ми.
Днес тествам новия Кристал на Шанел.Първоначално -нищо особено...но само докато изчезне натрапчивия мирис на лимони...Само след 10 минути си е истински Шанел !Харесва ми !

# 72
  • Бургас
Пробвала съм само Цветния воал и - ДА, много ми харесва. Описвате ароматите на ТФ като униколни, но лично на мен този ми звучи много познато /първата асоциация обаче ми беше абсолютно погрешна  Wink/ и сега не мога да се сетя на кой  ми прилича. Бих го купила, ако го нацеля някъде на добра цена. Черната орхидея не съм мирисала, но пък аз като "чуя" че някой аромат е много модерен тук и просто го бойкотирам /имам вече един неуспешен опит с хитов аромат и просто и вероятно това е причината да се дистанцирам от всеобщата еуфория/

Денси, поздравления за темата  Hug перфектна както винаги

# 73
Няма да гласувам в тая тема, защото противно на повечето момичета тук не харесвам най-известните аромати на Том Форд,а повечето дори не познавам.
Орхидеята просто ме задушава, за мен това е чисто мъжки аромат и поради тази причина не бих могла да го нося.
Пачулито има някакъв шанс да ми хареса, но го тествах само веднъж и то бегло, определено не бих могла да правя генерални заключения само от един тест.

# 74
пък аз като "чуя" че някой аромат е много модерен тук и просто го бойкотирам /имам вече един неуспешен опит с хитов аромат и просто и вероятно това е причината да се дистанцирам от всеобщата еуфория/

Денси, поздравления за темата  Hug перфектна както винаги

Ако под "тук" разбираш темата, съжалявам за теб!
При мен е точно обратното - имам страхотни попадения благодарение на момичетата!  Hug
Запознах се с неподозирани за мен аромати, които направиха дните ми по-красиви.

От покупките ми на сляпо имам 1-2 които не са ми особено любими. Всичко друго е страхотнo! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт