Клуб "Парфюмен Ценител" 20 - Любими аромати Tom Ford

• 46 627
  • 325
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Мерси, Пикси, sl.
Това с шопинга да Мадрид мнооооого ще се хареса на мъжО, а ако му и споделя откъде е дошла идеята, нищо чудно да ми кръцне нета. Simple Smile Това е в кръга на шегата, но последния път от Лондон се завърнах с 6 парфюмни придобивки. При положение, че само седмица преди това бях разбила фрагранса и сасата.
Не ме вкарвайте в семейни драми Simple Smile

Пикси, искам да питам за Чергуи. Типичен ли е за С.Лютан или има нещо по-различно в него?
Под типичен имам предвид дълбоката амброва основа в съчетание с кедър и кожа. Страшно исках да се спогодя с неговата Louve, но въпреки наличната амбра и ванилия, които по принцип винаги са показател, че ароматът е мой, тук ударих на камък.
И с Медената гора, и с Амбровия султан. Само малко се харесахме с Fleurs d'Oranger , ама без да прекаляваме.
Та аз със Серж съм като онези таралежи, които плачели и се бодели, но продължавали да се сексят с кактусите - тъпо и упорито искам да ми хареса.

# 226
Трудно ми е да отговоря, защото само пробвах Chergui няколко пъти. Ароматите на Serge Lutens могат да са безкрайно различни един от друг (например, има бездна между Амбровия Султан или изключително цветния A la Nuit). Ако те успокоява, аз не харесвам никак Амбровия Султан въпреки че харесвам амбър.  Chergui е топъл, дълбок, и медните ноти в него лесно се открояват. Има и подправкови ноти, които за мене не са натрапчиви. Наречен е по името на горещ вятър в екзотични пустини и е наистина малко сух, но и романтичен аромат.   Ако има кожа в него, за мене не беше толкова централна нота. Като (ако) се сдобия с него, ще пиша повече ако искаш.

# 227
  • Варна
О, да! Пиши! Това, което досега описа звучи много пленяващо. Мисля, че ми седне на кожата.

# 228
Парфюмната шопинг мания не ме напуска, поръчах си .. и новият Cascade Chopard.
Вторият абсолютно на сляпо, флаконът е като произведение на изящното изкуство (дано и на живо да е така).

За този ще чакам отзиви с голямо нетърпение. Къде го поръча?

# 229
  • Шумен
момичета , да ви питам каква е разликата между  Paloma Picasso и  Paloma Picasso Mon Parfum освен в пирамидите - два различни парфюма ли са newsm78

# 230
  • Там Някъде
Не познавам никой от ароматите на Том Форд за съжаление, Weary но имам парфюм, за който знам че е "създаван" от него докато е работил за YSL, става въпрос за NU. Лично за мен и върху мен стои много тежко, с мириз на стар коняк, смола, напомнящ за аристократичност и стари дантели, траен и бавно развиващ се аромат, ...не  за всеки вкус.
Дала съм го на приятелка да го ползва...

http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=bfi1248248166p.jpg

Парфюмът NU за жени в момента e един от най-скъпите и привлекателни парфюми в Европа. Аромат, поразяващ въображението с разкоша си, екстравагантен и магнетичен, достоен да задоволи и най-изискания и капризен вкус. Създаден за неподражаемо елегантната, загадъчна и изтънчена жена, за харизматичната личност с фатален чар. Самото име на парфюма, съкращение на Nude (голота), внушава идеята за нещо тайно, недоизречено, забранено и точно заради това – неустоимо привличащо. Чисто ухание на бергамот, наричан „кралят на цитрусите”, искри в началните нотки. Сърцевината е екстракт от дива орхидея – цвят, символизиращ страстта. В основата е благородно сандалово дърво, което придава дълбочина и сила на аромата.

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 23:33 от Mallena111

# 231
... става въпрос за NU. Лично за мен и върху мен стои много тежко, с мириз на стар коняк, смола, напомнящ за аристократичност и стари дантели, траен и бавно развиващ се аромат, ...не  за всеки вкус.

хм, за пореден път се уверявам колко са различни възприятията - за мен любимият ми Ну едп изобщо не е такъв  Laughing

пп днес съм извадила минитата и капвам по някоя капка на ръка - не знам какво ми се носи

# 232
  • Варна
И аз обожавам Ню ЕДП, но за мен той е всичко друго, но не и ретро. Никакви стари дантели не ми се мятат пред погледа  Laughing Иначе да - странен е и наистина не се харесва лесно.

И мен сериозно ме отегчават тези жеги. Трудно избирам какво да нося, още повече, че парфюмите, подходящи за този момент изобщо не са ми сред предпочитаните. Май ще се откажа да купувам летни парфюми, с малки изключения.

# 233
Днес съм с Емоционалния Агент, много добре стои в жегите  Sunglasses

# 234
Обсъждането на Коко ме подсети нещо. Simple Smile Имам приятелка, която  носи Коко и след като тества Черната орхидея, каза че намира общи ноти между двата аромата. Изпрати ми проба от Коко и аз съм напълно съгласна с нея. Приликата се появява за кратко, след като отминат връхните нотки на двата аромата.

По темата за летните аромати. Плановете ми бяха съвсем различни, но се получи така, че в жегите нося само Клое едп и едт. Редувам си ги и трудно се откъсвам от тях. Днес реших да дам пореден шанс на Куул уотър на Давидоф. Досега акватичните аромати ме дразнеха, но днес този ме дърпа усилено към морето. Heart Eyes

# 235
След като вчера, в 18 часа, се пръснах с Черна орхидея, сега това, което усещам и ме залива в достатъчно количество ooooh! , ми напомня NU edp.

# 236
избирах, избирах и се пръснах с Шаал Нур - в жегата му се губи амбрата и остава само нещо тежко и досадно, задушливо и неприятно - нищо общо с любимия ми парфюм  Rolling Eyes

# 237
  • Варна
След като вчера, в 18 часа, се пръснах с Черна орхидея, сега това, което усещам и ме залива в достатъчно количество ooooh! , ми напомня NU edp.

Аз също намирам известна прилика. Ню обаче ми е доста по-пиперлив, Орхидеята е в пъти по-мека.

# 238
  • Варна

Аз също намирам известна прилика. Ню обаче ми е доста по-пиперлив, Орхидеята е в пъти по-мека.
съгласна

# 239
Момичета, каква е разликата между Делисес на Картие в едп и едт вариант? чудя се за една размяна, за която няма начин да се установи концентрацията на Картие-то, защото няма капачка; по принцип не харесвам като цяло едт вариантите, защото те обикновено са по-остри/плодови/зелени/цветни от едп вариантите, които са по-плътни и в тях се усещат повече любимите ми основни съставки; моля за съвет  Praynig , а момичето, с което говорихме сутринта, се надявам да не се сърди  Wink

пп имах едп до скоро и много си го харесах Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт