Клуб "Парфюмен Ценител" 20 - Любими аромати Tom Ford

• 46 627
  • 325
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
От www.theperfumeshoppe.com излизат по-евтино, защото там една мостра е $ 3 канадски и доставката е безплатна. Само дето трябва да се поръчват по пет наведнъж.
И пращат по повече от 0.7 мл, колкото пращат  Luckyscent.
Ооо, и теб да те благослови Господ. Мерси много. Сбъднахте една моя парфюмна мчета!

# 286
Богиня, имат дори виал за пробване на съвсем прилична цена!  Laughing
http://www.luckyscent.com/shop/section/1/item/15247/brand/L%92Ar … mbre_Extreme.html
оооо, златна да си. Бързо ли става доставката до БГ?
Нямам представа.  Thinking Аз съвсем скоро открих тази съкровищница!

# 287
За България не знам, но не са от най-бързите по принцип. Особено с мострите Mr. Green

# 288
МИМСИ,аз пък ти пожелавам в скоро време да станеш собственик на една подобна парфюмерия,че да мирясаш .Да си седиш вътре по цял ден и да се чудиш с какво да се офъскаш,Е разбира се и да ни каниш от време на време и нас да споделяме ароматите заедно Mr. Green
lh3.ggpht.com/_3-LYP-zLNrM/SUAYwfaFM-I/AAAAAAAAB88/41plJe2Z_a0/42+vitrine+de+parfumerie.jpg,

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 13:05 от kaloqnis2007

# 289
И да не ни кани, ще се натресем със сигурност. Laughing Всъщност може хотел да е отгоре, над безумно хубавата парфюмерия, да има къде да се спи. Mr. Green Joy Joy Joy Ще помагаме и в продажбите..... във всякакъв смисъл. Party

Днес нося вътре на хлад Хипноуз Еликсира. Много е хубав, но му трябва по-студено време, за да изпъкне още повече. Такива парфюми харесвам с плътност и собствен силно разпознаваем характер. Аромата носи доста малко от ЕДП варианта, само на моменти се усеща миризмата на дъвки, ванилията не е така накъртваща и е доста по-сладък и интересно развиващ се.

# 290
  • Варна
Че ние всички сме едни подвижни, добре заредени парфюмерии  Joy, дай Боже всекиму!
Благодаря още веднъж за пожеланията  Hug

Аз не съм решила довечера край морето какво ще нося още, ще се оставя на спонтанното решение. Със сигурност обаче каквото и да е, ще допълва перфектно доброто ми настроение, удоволствието да съм с любимите ми хора и заредена от вашето внимание и страхотните пожелания  Heart Eyes

# 291
  • Бургас
Мимс, искрено ти пожелавам ЩАСТИЕ /то човек може ли да е щастлив без здраве, ако е беден или пък самотен, ако не се чувства щастлив в работата си, ако няма приятели/ - тези думичка е моето пожелание към теб. Бъди все такава красива дама, обичана, обичаща, ухажвана, обгрижвана, уверена, бъди такава, каквато си и в момента и липсите от онези дребни нещица, които не са ти е достигали до пълно щастие нека вече се запълнят  Heart Eyes.                                                        

# 292
И да не ни кани, ще се натресем със сигурност. Laughing Всъщност може хотел да е отгоре, над безумно хубавата парфюмерия, да има къде да се спи. Mr. Green Joy Joy Joy Ще помагаме и в продажбите..... във всякакъв смисъл. Party

Днес нося вътре на хлад Хипноуз Еликсира. Много е хубав, но му трябва по-студено време, за да изпъкне още повече. Такива парфюми харесвам с плътност и собствен силно разпознаваем характер. Аромата носи доста малко от ЕДП варианта, само на моменти се усеща миризмата на дъвки, ванилията не е така накъртваща и е доста по-сладък и интересно развиващ се.

на 1вата снимка е любимата ми парфюмерия KA DE WE BERLIN,искам да живея там постоянно,огромна е и супер луксозна,направо няма да си покажа носът навън Mr. Green

# 293
densi,   какво съвпадение  Simple Smile
Аз получих моя Хипнитизиращ Еликсир преди  дни от fragrancedirect, благодарение на услужлива съфорумка, която ме светна за тоя сайт и днес го разхождам на въздушната струя на климатика в офиса - няма такава сладост и красота, дъвките и аз ги усещам осезателно, но са меки и окъпани във ванилия, а ветивера го усещам присъствено след 10-тина минути,  плътността на парфюма убива контастите в съставките, които се чувстват отчетливо в Hypnose Eau Legere, може би зарaди цитруса във върха на пирамидата.
Права си, трябва му хлад, за да прояви обаянието си в пълна сила, затова в жегите Eau Legere е превъзходен и на моята кожа има трайност до 5 часа. Еликсира е неповторим, абсолютно невъзможно е да се сбърка, не ми прилича на нищо друго, има страхотно пристъствие, почерк и уникален заряд  Blush
А днес ми е повод и за още една радост- получих от друга мила съфорумка Gucci I  Simple Smile Отдавна му бях хвърлила око, класен и дълбок мускусно- подправков аромат с нечовешка трайност, идеален за късната есен, вече си го представям на хладен вятър, сгушен в една огромна яка или топъл кашмирен шал  Blush

Mims, Честит личен празник!!!   bouquet
Пожелавам ти здраве и обич и всичко останало да си го напазаруваш !   Hug

# 294
  • Бургас
Да ви се похваля, днес съвсем случайно се отбих през една парфюмерия и се сдобих с Alchimie body lotion by Rochas     и Must De Cartier Smooth Shower Gel
но моят е в златиста кутийка и шишето е идентично като при парфюма. Мнооооого съм доволна. Пробвах /отново/ Ирисовата прада и отново си казах, че обезателно трябва да я имам, Пробвах и Акуа на Мисони .... само на мен ли така ми се струва или наистина прилича на Бийонд парадайз на Ести  newsm78 /не съм ги пробвала заедно, но просто това беше първата асоциация която направих. За дамите от Бургас – Еврос в Пиргосстил от днес има 30% намаление на продуктите на и или не запомних точно кой от вторите два защото и двата бранда към момента не са ми интересни.

# 295
Vian, честит! Hug Точно щях да те питам, дали сбъдна вече мечтата си по него. Радвам се че този красив аромат краси колекциите на доста парфюмни феи, благодарение на новия сайт за поръчки.

# 296
  • София
Мимс-Мимс,
Честит рожден ден!
Желая ти много сбъднати желания!

# 297
съвсем нов и съвсем познат и много любим аромат имам днес smile3521

Mного добре седи в жегите Peaceе,поне на мен!

# 298
Нещо много се омълруши темата.......заради фрагрансекса ли е, заради е-бейските ментета ли е? не е свършил света - вярно кофтти, ама какви други страшни неща има и се случват - даже и на нас.........я давайте по весело - рожденничка имаме днес.......сори за офф-а Peace...........днес съм с Дезир - абе за 3 часа има някой.ама то в тия жеги и офисната задуха, какво ли би се задържало?

# 299
  • София
Нещо много се омълруши темата.......заради фрагрансекса ли е, заради е-бейските ментета ли е? не е свършил света - вярно кофтти, ама какви други страшни неща има и се случват - даже и на нас.........я давайте по весело - рожденничка имаме днес.......сори за офф-а Peace...........днес съм с Дезир - абе за 3 часа има някой.ама то в тия жеги и офисната задуха, какво ли би се задържало?

Аз днес съм с Валентино, красота, и още го усещам, което за настоящите климатични и офис условия е сериозно постижение  Mr. Green
Пак благодарности на рожденничката   bouquet

Bastet,  Hug , как е , тества ли го?

Общи условия

Активация на акаунт