Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е нормалният размер на главата на бебето на 10,6 месеца?
Какви са някои препоръки за събуждане на спящи бебета по време на кърмене?
Кои са някои препоръки за избор на памперси?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е нормалният размер на главата на бебето на 10,6 месеца?
Нормалният размер на главата на бебето при 10,6 месеца е около 10,6 мм. Този размер попада в рамките на очакваните граници за развитието му и не трябва да предизвиква безпокойство. Въпреки това е важно да се отбележи, че този форум не предоставя медицински съвети. Препоръчително е да се консултирате с лекар за по-конкретна информация.
-
Какви са някои препоръки за събуждане на спящи бебета по време на кърмене?
-
Кои са някои препоръки за избор на памперси?
-
Какво представляват иглите на зърната при кърмачките и как могат да бъдат облекчени?
-
Кога се появява колострата?

!
, разни плодове също избягвам и така. Както казваш ще се жертваме, заслужава си
Абе угодия няма.
А днес майка ми звъни и ми съобщава,че Петя ходила само боса на разходки и научила всички деца да се събуват и да цапат " боси по асфалта" 
. Ама то нямало да бъде така, майка му си е взела отпуска, тя щяла да помага. Той обаче пак няма да си мръдне пръста за нищо, а мислех да го погна отначалото да свиква да се грижи за бебето
.
. Приятелят ми сега си включи единия телефон и имаше съобщение от един приятел негов, пунта мара, хич не мога да го търпя, да се похвали, че му се родило дете, той нямало да почерпи, ама ние трябвало, като родя да се обадим, ебаси изказването, щях да падна.
,не, ами и на всяко ядене.Нали педиатърката каза,че не наддавала достатъчно и ние по препоръка на Айла се обадихме на Кабинета по кърмене .Те ни дадоха кантарче под наем,за 2 седмици сме предплатили пък ще видим.Не ми се искаше за няколко седмици да даваме толкова пари.София е наддала близо 600 гр за 2 седмици.Сега я меря преди и след всяко ядене и записвам,само да ми видите тефтера