Аз пък искам детето ми да се храни рационално точно,защото това не е моя модел на хранене и не бих искала за нищо на света да се храни като мен
Та искам детето ми да има някакъв режим,мааалко по-здравословен от моя.За даването,ами дават му
На рожденния му ден му тикнали курабия с желатиново покритие,защото гледал..За баба ми не сме хора,да не даваме на момченцето..а то така да глееееда...А тази вечер рева за сушеница Веси,днес се сетих за теб..преди доста време беше писала,че сестра ти те упреква задето купуваш скъпи играчки,а детето може да си играе и с празно шише...Е,така е! Моя днес точно това направи..Обикновено носим 1 чанта играченца всякакви,но той не ги погледна.Намери си празна бутилчица(аз му разрешавам да се търкаля по земята и за се цапа до ушите) първо си я търкаля, рита я..гледа я,после пъхна в нея няколко камъчета(първоначално неуспешно,после доста успешно) и започна да си дрънка с нея и така поне половин час..Та идеята ми е,че такива боклуци развиват мисленето...Втози ред на мисли,аз го оставям да ходи сам.Пада,изправя се сам...отдалечава се доста от мен,ако не му викна няма и да ме потърси...
Та така...
Лека вечер
Моите лудетини са здрави,за сметка на това аз съм с някакъв ентеровирус,вървя и ръмжа у дома,мъж ми е детегледач,затова и вися тук 
Твърдението ти пък,че зелето неутрализира поетите отрови съвсем не можах да разбера 
А и тук повечето ми знаят позицията. В крайна сметка, колкото и да си говорим, всеки трябва да достигне сам до неговата си истина и сам да си вземе решение кое да и кое не. 
Вери, аз говоря за моето най-ранно детство...Ама то тогава дори най-вредното е било по-здравословно от днешните храни... 

Примерно в Борисовата градина, ако е удобно за всички. Трябва да уточним в кой часови интервал да бъде тя. Дея обикновено спинка от 13 до около 15.30 - 16.00 часа, тъй че за мен би било най-удобна среща някъде към 17.30. Може и преди обяд, но май ми е по-трудно да се организирам. Давайте предложения!