Пооправихме запека, давам закуска овесени ядки със сини сливи, или пюре круша; два дни е добре малкия, засега отложих даването на лекарството, което ни изписаха (Лакто4); обаче и този антибиотик, който пие Митко, вероятно си има значение; Мисля следващия месец най-накрая да се доредя до хомеопата в Ст Загора, досега така и не успя да ни запише час;
Страхотни са бебоците по плажа
всичките са големи сладури!Иначе, аз тук търча през деня напред-назад, опитваме се с още няколко майки да организираме прояви за Световната Седмица на Кърменето, Казанлък е включен за пръв път в националната програма, та дано имаме успех с организацията!
И тъй; аз играчки кажи-речи не купувам, разчитам на подарените, понеже така или иначе Митко не ги отразява ама хич... виж да изкърти от стената лайсните е много зарибен обаче
Поздрави!
Повече от ясно е, че нашите деца ядат това, което се яде вкъщи. Аз лично съм далеч от мисълта да се оправдавам пред когото и да било, съжалявам ако думите ми са прозвучали така. 

Но пък заспива сама, мен и ме е малко страх да й слагам играчка в кошарата. Тя се върти като шило и най-много да й се пречка. 
Да ти расте здрава и щастлива,обградена с любов и хармония
!
.

Има ли други мами желаещи да се включат?
което за личната ни било напълно нормално в тея жеги и естествено пак включва оправданието зъбки
.