Отговори
# 30
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАРИНКА
ЧЕСТИТИ ИМЕН ДЕН НА МИМО

Данимакс, с Тошко искаме снимки на Маринка,той също е от силно пищящите деца smile3511

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 13:33 от mirta

# 31

Здравейте и от нас
ДАнимакс аз съм за  :peace
Ще видим и ние как ще искараме на морето  newsm78
Как карате в тия жеги   sweating,аз съм пуснала в цялата къща климатиците ,че не се издържа.Мислих днес да напълня басейна на Иван да се поплацика ,че ми омръзна да се мокри на маркуча ,ама ад бе навън неможе да се диша sweating

# 32
Мирта, благодарим за пожеланията, и ние чакаме снимчици на Тошко Heart Eyes Heart Eyes! Тука има юнски снимки на Маринка. От почивката не съм ги качила, то беше голям карък с тези снимки - забравихме камерата в къщи, после от Солун купихме нова, но на морето Маринка й видя сметката на втория ден още и до там със снимките. Правих от телефона, но не ме кефят изобщо. Като ме отмързи ще ги кача в мултиплая.

# 33
Здравейте:)
Лекси, майка ми и баща ми са това, да - те са поели разходките на Дани Peace Ние с Боряна също излизаме вече, може да се срещнем някъде из морската.

Мари,херп ангината не е толкова страшна и болезнена като другата, гнойната ангина - Дани я е карал 2 пъти вече, не е плакал от болка...то зависи де, индивидуално е
Пебс, чудесно е, че ще си имате още едно момиченце, пък и момче да е - здраво да ти е бебенцето Hug

Кали Мей, същата схема на лечение и на Дани са му я изписвали - добра е! Бактробана по принцип е антибиотик и би трябвало да се предписва след посявка, ама карай - на Дани не му направиха - направо го изписаха! А УНГ-то каза ли нещо за трета уголемена сливица и операция евентуална?

Честито и на Т:)за  хубавата новина !!!

отивам да гледам снимки на сладурите

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 16:40 от pollinna

# 34
Поли, може би нашата е била гнойна тогава. Детето плака до изстощение и се увиваше в ръцете ми и се хвърляше. Беше страшно. Cry
Кали Мей, забравих одеве да пиша и да питам - след като толкова време има секрети и кашлица, без друго, наистина мисля, че е трябвало да пуснете секрет от носа и гърлото. Наистина Бактробана трябва да се изписва предимно след посявка, ама ...... Дано Тонино вече е добре Hug
Дани Макс много си отслабнала бе мило. Я дай рецепКа (както казва бабата на мъжО). Маринка е невероятен сладкиш, направо ми иде да я нагуша и нацелувам.

Редактирам се да пусна малка част от снимките от морето - http://maripz.multiply.com/photos/album/20/20
и малко други - http://maripz.multiply.com/photos/album/21/21

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 22:41 от Марито

# 35
  • Бургас
Привет и от нас,
Поли, много ще се радвам да се видим!
Бързо оздравяване на всички!
Анитка, нищо не сте на плажа! Алекс слага всичкия пясък на хавлията, хвърля вода от басейна върху хората, като види жена без горнище застава до нея и почва да крещи ци-ци, ци-ци.
Направо не се издържа.  Не срам, ами няматакава дума. Днес направо изтерясах!
И тук е много горещо, цял ден бяхме на климатици, даже следобяда съм спала като заклана 2 часа, което не ми се случва никога, денем не мога да заспя. Но то от тази жега направо капнах. После гледих 2 часа да ми дойде акъла в главата.
Да ви се оплача. От 1 месец вече сме без памперс и Алекс днес се наака в гащите. Направо щях да умра. Никога не го е правил, винаги си е казвал. Не съм му се карала, но с доста строг глас му обясних, че не е редно. Дано не се повтори че беше отврат като изживяване. А пък от три дни, нарочно се напикава в гащите. Не знам какво иска да ми каже с тази постъпка, но освен да ме нерви друго не постига. Казах на мъжа ми че имам нужда да отида сама някъде за 2-3 дни. Искам пълен релакс, но ми беше отказан.
Хайде бай

# 36
  • Асеновград
Здравейте и от нас  Hug
Страшна жега беше и тук днес и вчера.Днес сутринта с Анито се качихме на вилата малко на хлад..не че и там не беше жега,но доста по-добре и с по-свеж въздух.Слезнахме си вечерта,че на 1 наш приятел му се роди бебе днес,и бяхме да празнуваме  Grinning Ей сега се прибираме.Междувременно ни поканиха на още 1 сватба  Shocked на 22 август.Тъкмо мислих,че ще починем няколко месеца до другата сватба,след като мине тази на 25 юли,ноооооооо нее  Crazy Crazy Чак вече ми става смешно с тия сватби  Joy ,но това да се чува,все хубави поводи  Laughing Laughing

Сега отивам да лягам,че тия дни съм все в движение  Hug

# 37
  • морето и сините вълни :)
Хахах,Лекси ама вие сте огън като нас.Относно наакването в гащите сигурно до сега съм прала към 10 слипа насрани.Никога не ми е било толкова гнусно,ама кво да правя Sick
А относно напикаването,вчерабяхме на новата ни детска площадка и има един лабиринт с въжета във въздуха направено като тунел.И Влади вътре се наврял и по едно време го гледам поглежда се надолу  към чурата и почват да текат реки отдолу.
Точно като пикаеща крава беше #Crazy #CrazyУмрях от срам.Една баба  беше до мен и се смя...ама на мен хич не ми беше смешно ooooh!

# 38
  • Бургас
Ани, не се срамувай, нормално е да се напишва сега, а не като е на 5.
Краси, приятно празнуване! Да е живо и здраво бебчето на приятеля Ви!
Ние днес ходихме на Каваците на плаж. Там нямаше чадъри,та се наложи набързо да се сдобием с един. Но беше много спокойно, не беше лудница. Водата беше кристално чиста и приятно топла. Алекс за пръв път се къпа в морето тази година. Много го е страх, но татко му го вкара с него на дълбокото и той автоматично се прехвърли в моите ръце, с див рев. Набързо го разсеях с джетовете и лодките и почна да се кефи и да пръска във водата. Дано и следващия път е така, че е много гадно да го е страх.
Приятна почивка на всички

# 39
  • София
Поли, нищо не ни каза за сливиците, но аз си имам едно наум, че може и наследствено да има нещо.
Утре като отидем, ще го питам доктора специално. Но от моята лична лекарка научих, че вече не се предприемали операции на сливиците на толкова малки деца. Предпочита се да се изчака, докато стане поне на 3 годинки и много често детето до тази възраст израствало проблема. Та ще видя нашият УНГ какво ще каже по този въпрос и ще споделя  Peace !

Мари, истината е, че имам огромно доверие на лекаря. Не веднъж е овладявал различни проблеми на всички вкъщи, както и на мен самата, без да е взимал посявка. Просто е страхотен диагностик и специалист  Peace ! Прочетох аз какво представлява Бактробана, щом го е предписал - слагам го и толкоз. За сега Тони се повлиява доста добре  Peace ! Определено кашля доста по-малко. Утре ще пиша пак, като ни мине прегледа.
Благодаря, че ни мислите   bouquet !

Лекси, бях чела някъде, че подобно "сблъскване на сила" на децата със страховете им може да им остави травма за цял живот и никога да не може да преодолее дадения страх. По-добре то самото да разучи що е то морето (в конкретния случай), да види мама или татко д плуват вътре, да стъпи в една-две вълнички на брега и когато самО установи, че няма нищо страшно, ще си поиска да влезне. Това ми се струва по-удачния подход. Дано не  ми се ръзсърдиш, че споделих мнението си  Praynig Hug Hug !

Аня, ти ли ще ми пратиш снимчица на Дани, или аз да си избера някоя от албумчето ви?

И да се оплача. Ние се върнахме в "1-ви клас" с гърнето  Tired , т.е. не иска и да го види - рев, гушкане, криене на главата в рамото ми и вкопчване с краката. Какво му стана не знам. Сили нямам вече  Sad ! Днес му купих от преходните гащи на Бамбино-мио и се надявам на морето за 10 дена да "порастнем" и ние в това отношение.

И нещо ВАЖНО !!!
Аз получих вече молба от модератор да се корегирам, така че имайте го пред вид и променете подписите си, където е необходимо!

# 40
  • Варна
Kali, какво следва да се коригира в подписите???

Аха, прочетох...
Хм....добре де, и лентичките ли искат да махнем?

" при надвишаване на максимално допустимите размери на подписите (дори и с 1 пиксел) се появяват плъзгачи (scrollbars)"

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 08:57 от Поспаланка

# 41
Добър вечер Hug
Краси ми дано само хубави поводи има Grinning
А пък днес като напълних басейна Иван така хубаво се издруса (изака) в него ,че лошо ми стана newsm61,направо ми идваше да го нашамаросам ама се сдържах
Чудя се  newsm78вашите деца с какво си играят ,че тоя му дай само метли ,лопати сешуари ,ютии и прахосмукачки вече незнам кое къде да крия
Хайде лека вечер

# 42
Много хубава Маринка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug
и Стилянка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 43
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА!
Моя синковец още спи,а аз като съм си развалила съня не мога да спя.
При нас вчера малко поваля и беше добре и после пак напече и не се дишаше.Тая сутрин вална малко и сега е хладничко.В събота бяхме на лозе и правехме компоти и на обед като стана една жега не се дишаше и си мислих ,че малкия няма да спи но добре си поспа.
И моя синковец обича да си играе с метли, кабели и др подобни. Оня ден му дадох една стара ютия и голяма игра пада с нея.
Нямаме напредък с акото и незнам вече как да му обяснявам,той се крива някаде и си свършва работата. После идва и ми сочи дупето си Cry

# 44
Забравила съм да се разпиша в темата Embarassed
Отразихме и ние морето два дни . Ема беше безкрайно щастливя - сбръчка се от вода това дете Laughing
Красии,вие сте рекордьори с тези сватби Party
Пебси, да е живо и здраво юначето,пък каквото Бог дал - момченце или момиченце,няма значение Hug
Изпуснала съм именните дни на Мимо и Маринка и честитя та патерици  bouquet
Днес е Илинден,така  че да им е живо и здраво името на именниците  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт