Отговори
# 45
Здравейте,
снимките са страхотни!Данимакс-наистина си в много добра форма,а Маринка не ми изглежда вече толкова слаба Mr. Green
Ние си бяхме на село и напълнихме един голям басейн и 2 дена Косе не излезе от водата.Дори като не се къпеше пак беше на басейна да пипа водата. Whistling ooooh!

# 46
Кали Мей, радвам се, че сте намерили вашия педиатър Hug Аз просто си изказах мнението мила, не съм искала да обидя някой или да го обвиня в нещо Peace Дано Тони бързо се оправи.
Честито на всички празнуващи!  bouquet

# 47
  • София
Мари, изобщо няма нищо обидно в поста ти, мила  Hug ! Напротив! Лично аз съм много благодарна за всяко мнение, различно от моето, защото така най-добре си "сверявам часовника" кое и как да е. А докторът не е педиатър, а УНГ. Аз от нашето педи също съм много доволна. Ама най-добре ще е ако не ни се налага да се ползваме от тяхната професия, а само да са ни здравички децата.

Ако има празнуващи днес - много здраве, усмивки и късмет пожелавам   bouquet !

Отивам да чистя  ooooh! !

# 48
Да почерпя и аз за именния ден днес
Нямам много време за форума, а и пак пиша и Криси ме дърпа за ръката  Wink
Ние също се чудим с какво да си играем, естествено най-обича със забранените неща- дистанционните, батериите на играчките, чинии, все такива работи.
Днес при нас духа един силен вятър и май няма да се излиза, ще пощуреем в къщи и двете  Rolling Eyes
Краси все такива новини да съобщаваш  Hug А и на мен ми се приходи на сватбааа  Heart Eyes

# 49
  • Асеновград
ИЛИЯНКА,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН,МИЛИЧКА!!!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И  ПРЕКРАСНИ,НЕЗАБРАВИМИ МИГОВЕ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ ДРУГИ,КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!

# 50
  • София
Здравейте, момичета!

Илианка, честит имен ден, да ти е живо и здраво името!

Много сладки и пораснали дечица са Сами, Марина, Стилянка и Ема!

Ние заминаваме за Дюни за 5 дни с двамата калпазани и майка ми. Малко съм скептична относно прекарването ни, дано нямаме проблеми. Като се върнем мисля да оставя Пепи за няколко дни на майка ми и да отидем пак на море малко на спокойствие.

Лекси, звучиш много уморена, няма ли начин да оставиш Алекс за някой ден при някоя баба и да починеш?

# 51
  • София
КалиМей, просто нямам време да се разровя за снимка. Ако ти хареса някоя копирай, аз ще се постарая до края на седмицата да видя какви имам.

# 52
  • Бургас
Калимей, изобщо не се обиждам. Напротив, аз имаммного страхове и много мразя насилствените работи, но няма как да убедя мъжа ми. Доколкото успявам предпазвам детето, но и той сам си направи извода като го видя така вкопчен в мен.
Кали, евентуално първата седмица на август майка ми ще може да го погледа за 2-3 дни и ще почина малко.
Честит имен ден на Илиянка и на всички празнуващи днес! Да са живи и здрави!
Снощи наши приятели дойдоха да играем карти. Така не съм се забавлявала от 100 години. Голям купон беше. Днес се чуствам много по-позитивна и в настроение!
До скоро

# 53
Хайде почерпете се и за мое здраве! И аз днес имам имен ден  Grinning
Илиянка, Честит Имен Ден и на теб - желая ти много здраве и добър късмет да ти носи името!  Hug  bouquet

# 54
Здравейте ,Иван след малко баща му ще го прибере от яслите , а малкият спи и аз да се разпиша
Честит празник на iliqna и Escarina да сте живи и здрави и много късмет Hug

# 55
Привет и от нас..... Wink
Аз съвсем се позагубих,но нямам особенно време за компютъра.... Sad
Всеки ден сме на плаж,после почивка и хайде пак на вън Crazy.....Ерай стана като негърче.....череееееен.Ще пусна тези дни снимчици.... PeaceНе излиза от водата.....купих му елече надуваемо и се шляпа с него в морето......докато посинееее.......после като го вяда пак посинява от рев....ама така ще е....Преди няколко дни се засякохме с Васито/Базилиск/ на плажа.....и нейната красавица е станала невероятна и Жорко много е пораснал също..... Crazy
Разгледах и ваши снимки.......страхотни бонбони са станали всички.....особенно моята снахичка.....голяма кукла..... Hug
Хайде до скоро..... Hug

# 56
  • гр.Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ЕСКИ И ИЛИ!

БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ, МИЛИ МОМИЧЕТА!

А днес имаме и други празнуващи...
Дани и Лора на мама Хелче стават на две годинки!   bdbaloni
Да са живи и здрави! Да растат палави и засмени за радост на всички! newsm51

За съжаление съм до тук,че пак ме зоват... ooooh!

# 57
Берина, ако знаеш от колко време съм се затъжила за вас... Поне пускай снимки де. Mr. Green

# 58
Запис /добре, че пишете по-малко, та да не се натрупва много матриАл  Wink/ .

и ние отразихме десетина дни на моренцето - "починахме си" е не точно казано, доколкото може да се почива с вечно тичащо същество  Rolling Eyes... естествено, на плажа ли сме - синковецът е във водата   sport027, и с кран не можеш го изкара  та затуй стояхме най-много до час и половина на плажа, докато ръцете и краката станат на "гъба" и посинее  ooooh!  вадиш го реееев ... а да се заиграе културно с пясъка извън водата или в басейна - абсурд  Naughty . е, ние така и не се изкъпахме пълноценно за тия 10 дни - ама догодина, надявам се, да станат по-културни  Mr. Green а иначе дребното периодично пита за "моети ?" /морето/, но скоро ще го забрави  Mr. Green а бе с деца на баня си е така ...  а иначе имаше и интересни случки - като например се изпика върху един човечец, който се печеше, в същото време нашият татко го носеше като прани гащи с корема напред и естествено нищо не видя  Laughing и човекът кво да каже - вика само "полезно е"  Laughing
а иначе като цяло смяната на обстановката на всички ни се отрази супер ... доста зор видях с яденето, че не харесваше чуждото готвено, разредени пюрета тип супа също не яде, ама минаха десетина дни някак си Whistling
видях се с Ани и Галя набързичко и поотделно, че трудно ни се съчетаха режимите на дечинята ... като разбира се обикаляхме по градинки и пейки, щото с тия деца може ли човек да седне и кафе да пие  Mr. Green

Дани Макс много си отслабнала бе мило. Я дай рецепКа (както казва бабата на мъжО).

Мари, бай Дюкан е твоят човек - свалих 12 кг. за не много дълъг период от време, имам още 1-2 кг.  в паласки, които оставам за по-натататък, че не ми стигнаха силиците  Laughing както казва една приятелка по повод темета сладко-деца: "ааа, трябва да се хапва - организмът си го иска"  Mr. Green

Честито на двете Илиянки и на всички знайни и незнайни именници   bouquet

поулях се с малко - мисля да отдам и почетно внимание на ла редутската тема, тъй че толкова засега  Stop Heart Eyes

# 59
Ей Веси-разписа се HugВие този път без баба ли ходихте на море?
И ние ще сме 3мата,но само за 5 дена,повече няма да мога да понеса,че и моя син се оказа пристрастен към водата,та ще го видим.
Вчера застанал пред огледалото,надигнал си блузата,изпъчил си тумбака и с един химикал рисува ли рисува...
Честит имен ден на празнуващите вчера.
Аз черпя,че майка ми има юбилей днес:

Общи условия

Активация на акаунт