Отговори
# 60
Ками, честит юбилей на майка ти! Да ти е жива и здрава!   bouquet

а иначе нямаме баби и гледачи на разположение - било е инцидентно, когато е имало такива ... къде ще сте? дай линк?
то ние дали ще сме 5 дни тук сами или 5 дни някъде другаде - все сме си сами  Mr. Green

# 61
  • Бургас
Ками, честит юбилей на майка ти! Да е жива и здрава и да ти е подкрепа голяма!
Веси, супер е че сте разнообразили. Нищо че е изморително с дете, важното е че сте починали на море!
Нещо жегите не ми се отразяват добре, цяла сутрин ми се вие свят и рано,рано се прибрах от разходка.
Сега строим тука кули с дребното и това е

# 62
Веси-помня,че миналото лято май водихте Жорката на море в комплеккт с едната ви баба или се бъркам Mr. Green
Ние сме на Албена 7-11 август,после ще минем до ВТ да оставим малкия да си продължава яслата,а ние с мъжа ми отиваме в Пловдив малко по живот Mr. Greenсамо двамата.Че аз уж има кой да ми помага,но едва успявам да си позволя на 2 седмици веднъж някое женско парти,даже по-рядко.Та сега сме решили за 3-4 дни да отидем до Пловдив да пообикаляме.Веси ще ти се обадя да се видим и да разходим Жорко из градската Mr. Green
Ние довечера на майка ми на РДто ще водим Косе на пизария с детски кът и ще пада яко тичане Mr. Green

# 63
  • София
Ками, честит юбилей на майка ти, много здраве и щастие! Ние също може да сме на Албена в началото на Август, но не съм определила датите все още.

Веси, така се посмях с вашите изпълнения, ама пак друго си е да тичаш по дзверо в по-приятна обстановка.

# 64
  • Асеновград
Ками,честит юбилей на майка ти.Да е много здрава,и да ти е подкрепа винаги!  bouquet

И аз се посмях с изпълненията на малките,на Жорко как се е изпишкал върху чичкото,и на Косе как се е рисувал  Joy

Ние на 1ви август заминаваме за Варна.Само 3мата ще сме си този път.Сега като бяхме във Влас си починахме,нашите бяха поели почти грижата за Ани,но сега сме самички.Добре поне,че Ани не иска в морето изобщо,стои си на пясъка и си играе с кофичките,в басейна,та съм по-спокойна...дано не й хрумне нещо друго тогава  Mr. Green Ще постоим може би 5-6 дни във Варна ,и след това отиваме на гости на баба ми в Пиргово,то е на 14 км от Русе.След това като се приберем,мислим да отидем на балкан-на язовир Широка поляна-на каравана.Аз като малка всяка година съм била там за по 10 дни-на палатка ,и е страхотно!

До скоро и целувки на всички   bouquet

# 65
миналото лято май водихте Жорката на море в комплеккт с едната ви баба или се бъркам

eххх, добро време беше - макар и само за 3 дни  Whistling

мечтая си да отидем някъде сам-самички, в някоя пустош, дето да няма кой и в окото да ти бръкне  Whistling  Mr. Green  и на вторият ден ще ми писне сигурно  Wink

а иначе питах за Албена, щото един колега беше споменал за олинклузив - 80 лв. за двама, детето безплатно, което си е много добре, явно доста са паднали цените или пък те са на 2-3 звезди  newsm78 ...

а на всички отиващи с челядта на море - хубаво изкарване, поне е забавно  Laughing то пък в крайна сметка, заради тях отиваме - доста години сме ходили само за нас самите  Crazy май е време вече да живеем за някой друг  Laughing
Краси, супер е, че Анито не се натиска за водата  Peace не само, че ти е по-спокойно, пък и шансът да се сдобиете с някакви зелени сополи намалява значително  Mr. Green на мен никак не ми беше спокойно, че и за миг не мога да отлепя поглед от него - аз докато бръкна да извадя бурканЯ с ябълка/праскова или сока /да го подкупвам да излезе поне за 3-4 минути/, уж е до баща му, баща му естествено почва да си търси миди за аквариума  и уж го гледа #Cussing out пък нашто веднага хуква навътре във водата или си завира лицето и почва да лочи  Close  и за едната хубост още първия ден да го удавим  Laughing или хуква по брега в една от посоките и аз треса сланини след него  Laughing напраУУУ - бая напрежение си е плажуването  Mr. Green ако живеехме по морето - щях да го водя веднъж в месеца  Mr. Green

а иначе Варна град си е супер - с тия барове по плажаааа, да си седнеш привечер сам-самичък, да си излочиш едно коктейлче ... еххх, мечти  Mr. Green 

# 66
Ками честит юбилей на майка ти да е жива и здрава    bouquet
Аз искам само да слижа една снимка на моят Иван,че нямам време сега захванала съм се да чистя

# 67
нашите сладури май са в категория "деца" вече  newsm78, но щом казват, че до 5 години са си бебоци ...  Mr. Green

# 68
  • София
Добро утро!

Веселка, много се радвам, че те "виждам"  Hug Hug Hug ! Добре си се завърнала!
Ками, да е жива и здрава майка ти! Честит юбилей макар и с малко закъснение от мен   bouquet !
Краси, е ако не се видим във Варна направо ще сме за убиване  newsm66 . На 1-ви заминаваме и ние натам. По принцип сме на Златни пясъци, но задължително трябва да се чуем и да се организираме нещо заедно с варненки!

Аз да се отчета след прегледа - Тони има уголемена и възпалена трета сливица, и от там са всичките ни проблеми. Точно, както си и предполагах  Sad ! Продължаваме със същите предписани неща до петък, когато пак ще ходим на преглед.
На мен пак ми се е активирал алергичния синузит и сега съм и аз на хапчета и капки. Аман вече  ooooh! !
Другото ново при нас е, че определено сме навлезнали в периода "страх от изоставяне". Като влезнах в кабинета за ренгенова снимка на синусите, Тони остана в коридора с баща ми - леле, щеше да срути сградата от рев "Мама, мама!". Добре, че някаква какичка навън му дала банан, та укротили положението  Embarassed ! Вчера реагира по абсолютно същия начин на баща си, когато излезна от стаята - писък до небето "Татииии!" и нищо не е в състояние да го успокои или разсее в такива моменти. Ще си се гушкаме, какво да правим друго   33uu ! Пък дано да отмине бързо тая истерия!

Времето ми свърши, трябва да излизам!
Хубав ден на всички  Hug  bouquet !

# 69
Кали мей,на мен Златните са ми като квартал Hug - ще чакам да се обадиш Peace - ще си бъдем във Варна до 07.08 вкл.; после и ние тръгваме на море,нищо,че на море живеем Laughing
Красии и теб те чакам с нетърпение Peace

# 70
И аз в клуба на ранобудните  Laughing

Честито на именничките Екси и Илианка, да сте живи и здрави! с малко закъснение...
Веси, липсваше ми! Както винаги си много точна и раздвижи темичката  Laughing

а на всички отиващи с челядта на море - хубаво изкарване, поне е забавно  Laughing то пък в крайна сметка, заради тях отиваме - доста години сме ходили само за нас самите  Crazy май е време вече да живеем за някой друг  Laughing
[

Joy Joy Joy

Калимей, много  Hug Hug Hug за Тони.

Иван е голям сладур  Peace

# 71
Добро утро мамчета!
 Как я карате в тея жеги?
Ние вчера бяхме в морската цял ден.
Сега му готвя и излизаме докато е хладно и смятам днес да се приберем на обед и да спя с него.
Моето момченце почна да ме лъже,че има пиш. Тая сутрин поне пет пъти ми показа,че има пиш а не пишка.

# 72
Ей Снежи-какъв лъжец си имаш само Mr. GreenМоя син пък казва на всичко ако.Снощи ми сочи памперса и вика ако,събувам го и се изпика на леглото,онази нощ пък се буди и пак вика ако,слагам го на гърне и се изпика.Както си иска да го кръщава стига да ползва гърне Mr. Green
И да се оплача,че голямото къпане в басейна доведе до 39,2 Т,засега само това,ще го водя днес на доктор,но така е заспал...
Кали Мей-дано Тони се оправи!
Веси-наистина има такива оферти за Албена,но май цената е на човек/детето е безплатно/,важи за хотелите 3 звезди на ол иклузив и ултра ол инклузив.

# 73
Снежи,и Лизи е така от известно време,ама лошото е примерно като сме в движение с колата... ooooh! Търсим някое местенце,спираме и тя не пишка! Crazy Иначе вкъщи лъже за да си събуе гащите и да шляпа по голо дупе! Mr. GreenМного й е любимо!
КалиМей,дано се оправите бързо и двамата с Тони! Hug
Ками,и на Косето бързо оздравяване! Hug И Лизи онзи ден се плацика с часове,а после на другия ден беше студено и тя бърка във водата...Добре,че не се разболя! ooooh!

# 74
  • София
Другото ново при нас е, че определено сме навлезнали в периода "страх от изоставяне". Като влезнах в кабинета за ренгенова снимка на синусите, Тони остана в коридора с баща ми - леле, щеше да срути сградата от рев "Мама, мама!". Добре, че някаква какичка навън му дала банан, та укротили положението  Embarassed ! Вчера реагира по абсолютно същия начин на баща си, когато излезна от стаята - писък до небето "Татииии!" и нищо не е в състояние да го успокои или разсее в такива моменти. Ще си се гушкаме, какво да правим друго   33uu ! Пък дано да отмине бързо тая истерия!
И Дани е така, като ме няма реве за мен, баща му да излезе от стаята и пита 'къде е тати', а ако сме на чуждо място мрънка и реве за него. Аз го отдавам на това, че тръгна на градина.

Вчера пред градината си приказваме с кумците преди да взема децата и по едно време чувам Дани реве (а те в дворчето си играят). Той милия ме видял и тръгнал към мен, но г-жата не ме вижда, та се разтрои милото, ама аз бях за бой. Сутрин поплакват и двама, но бързо им минавало.

Аз пък съм с гнойна ангина, чак ухото ме боли от сливицата, плюс втрисане, темп., болки в ставите, направо ужас.  Sick Не издъжах и отидох днес на лекар и се изръсих 35лв. за антибиотик  ooooh!, ама няма как.

Сигурно сте чели в другата тема, Деси е родила, но бебчето е много малко, тежи 1800, и е с порок на сърцето, ще му правят операция. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт