ЧЕСТИТИ ИМЕН ДЕН НА МИМО

Данимакс, с Тошко искаме снимки на Маринка,той също е от силно пищящите деца

,аз съм пуснала в цялата къща климатиците ,че не се издържа.Мислих днес да напълня басейна на Иван да се поплацика ,че ми омръзна да се мокри на маркуча ,ама ад бе навън неможе да се диша
! Тука има юнски снимки на Маринка. От почивката не съм ги качила, то беше голям карък с тези снимки - забравихме камерата в къщи, после от Солун купихме нова, но на морето Маринка й видя сметката на втория ден още и до там със снимките. Правих от телефона, но не ме кефят изобщо. Като ме отмързи ще ги кача в мултиплая.
Ние с Боряна също излизаме вече, може да се срещнем някъде из морската.

Ей сега се прибираме.Междувременно ни поканиха на още 1 сватба
Чак вече ми става смешно с тия сватби
,но това да се чува,все хубави поводи

Умрях от срам.Една баба беше до мен и се смя...ама на мен хич не ми беше смешно
!
! Прочетох аз какво представлява Бактробана, щом го е предписал - слагам го и толкоз. За сега Тони се повлиява доста добре
! Определено кашля доста по-малко. Утре ще пиша пак, като ни мине прегледа.
!
!
, т.е. не иска и да го види - рев, гушкане, криене на главата в рамото ми и вкопчване с краката. Какво му стана не знам. Сили нямам вече
! Днес му купих от преходните гащи на Бамбино-мио и се надявам на морето за 10 дена да "порастнем" и ние в това отношение.

,направо ми идваше да го нашамаросам ама се сдържах
вашите деца с какво си играят ,че тоя му дай само метли ,лопати сешуари ,ютии и прахосмукачки вече незнам кое къде да крия