. На Еммата й никнаха до 3г., скоро не очаквам да й паднат.Сети, понеже живеем много близо до Токуда, мога да ти предложа да отседнете у нас като наближи събитието
!
Аз мисля да дойдем поне 15-тина дне по-рано някъде, ама дали ще са достатъчни, ще го обмисляме като наближи, те Токуда имат хотелско крило, или някъде квартира, нещо такова, обаче супер радостно ми е, че си наблизо, ще се видим нали? Аз ще ти се обадя и на прегледи като идвам ако са в събота

Много е луда, да знаеш
, но не се знае все пак. Аз съм овен и знам за какво говориш
, тя иначе много иска да й падне зъбче, като й казвам за дечица с паднало зъбче и така сладко ги поздравява, явно си е огромно събитие в детските представи, растат миличките! 
, цял ден сме на коледни песни и гушкане
.Мисля и някакви книжки да и купя.В тази връзка да споделя,че до неделя вкл. в НДК има панаир на книгата.И на доста от щандовете правят отстъпки.
И много да ви радва!
Лека бременност ти желая!
Доколкото знам, левичарите по принцип имат много по-добре развито пространствено мислене. А и като гледам Боян, мисля че е точно така. Посоки или разположение на мебели в стая например описва далеч по-точно от мен 
, тези реклами направо ги хипнотизират децата
.Съжалявам, че не мога да помогна, но си мисля, че което и да вземеш, щом го е харесала ще й допадне 
Отделно иска и лаптоп на Уинкс, и Глобус. Уфффф
, откровено казано и аз ги гледам с Лора 
.