Пъзели 10

• 46 249
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
На мен също скъпичко ми идват пъзелите от румънците.  Rolling Eyes Тези, които си бях харесала при полците, в румънския сайт са почти на двойна цена  Sad

Направо не ги разбирам - нито полците, нито френците  Thinking Уж криза, уж свито потребление, уж търговците във всякакви сфери се оплакват от липса на клиенти  ... и как така тези няма да направят нищо по въпроса да ни изпълнят поръчката, която на всичкото отгоре въобще не е малка  #Cussing out

# 211
  • UK
А с немския вариант на френския сайт какво стана?

# 212
  • UK
Леле, току що попаднах на сайта на Спрингбок и съм тотално влюбена в половината неща - имат страхотен зимен пейзаж, половината им неща на Кока Кола са страхотни, с тези с храните... Само вижте това:

Искамискамискам, само странната форма на парчетата при тях е кофти. Simple Smile

# 213
 Heart Eyes оо и аз искам тези бонбонииии

Може ли да пуснеш сайта им и аз да оплакна око  Heart Eyes

едит - намерих го  Mr. Green потапям се в блаженството  Mr. Green

едит на едита - искам ги всичките  smile3518 newsm45

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 20:44 от Creative

# 214
здравейте мили мами!
само ви чета.разглеждам снимките на наредените/стрина Ягодина има като моя вкус,извинете за офа.
одеве попаднах на
 http://www.puzzle.store.bg/c/p-p/c-237/id-31449/magicheska-feia- … sephine-wall.html
на едука има страхотни неща ,някои от които видях тук .на Виктория Франсез мисля.
а иначе съм луда пъзел маниачка.засега 1000 парч. ми е най -големия пъзел.имам и 2000 от сикстинската капела/двете ангелчета /но не мога още психологически да мина на толкова голям,
някой да ми каже от къде мога да намеря на Ван Гог слънчогледите?
  bouquet

# 215
някой да ми каже от къде мога да намеря на Ван Гог слънчогледите?
Аз ето тук съм си ги набелязала слънчогледите.  Mr. Green Поръчвала съм от този сайт на малкия играчки, и са доста бързи в доставката.

# 216
А с немския вариант на френския сайт какво стана?
Разглеждах и немския и белгийския, нямат доставка до България, а и намалението им беше за много малко неща.

# 217
  • UK
Ето това харесах в сайта на румънците - http://www.puzzle.store.bg/cgi-bin/pp-page.cgi?p=larger_image&am … 45&template=1 страхотен е. Има го и в този сайт, значи все пак се намират някакви неща и по нашите ширини...

# 218
  • Пловдив
МГМ, точно заради този пъзел се колебая за румънците.
А пъзелът ти с пеперудите 3Д ли е? Аз нямам 3Д, мислех сега за малкия да поръчвам. Чета тук, че много от вас ги харесват тези пъзели, сигурно си заслужават парите?
(добре, че си ти -да показваш наредени пъзели))))

редакция: между другото, не знам как е при вас, но имам чувството, че румънците постоянно обновяват и пипат по сайта. В момента за първи път ми се отварят пъзели на Dino и D-toys и ,ако не се лъжа, има много нови на Равенсбургер  Thinking

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 22:50 от blekuta

# 219
  • UK
Не е 3Д, обикновен е. Simple Smile Но е много ефектен. Simple Smile

Аз показвам, понеже живея в една стая със съквартирант и когато той седне на компютъра, аз нямам какво да правя и редя. Сега се хванах с първия си пъзел ЕВЪР - 2000 Трефл Файн Арт, много красив, сега като се замисля и като чета другите новаци в пъзелореденето как почват с 500 че и по малки, аз как съм се бухнала в дълбокото... Simple Smile

# 220
  • Пловдив
за мен най-приятни за редене са от 2000ч. И първо такива селектирам, когато си търся пъзел.
по-малките много бързо ми минава удоволствието, а с 3000 не ми се занимава (особено разделянето на частите в началото)

# 221
  • UK
Аз редя най вече 1000, при 2000 избора не е толкова голям. Simple Smile Но ако нещо ми харесва, няма значение колко парчета е. Simple Smile

# 222
# 223
  • София
Не е 3Д, обикновен е. Simple Smile Но е много ефектен. Simple Smile
Този с пеперудите на мен ми е любим. Аз имам същия, не 3Д варианта. По едно време се канех и 3Д да си го купя. Мога да го редя безброй пъти....  Embarassed както и правя.

# 224
Ехоо newsm53
Нищо ново не съм открила... Българските сайтове не ми изглеждат толкова богати, а и основно са на Едука, а те могат да се купят направо от вносителя за България...  Толкова искам нови пъзели, а все някакви пречки Crazy

Общи условия

Активация на акаунт