Пъзели 10

• 46 247
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Аз с видовете и начини за плащане съм много на Вие. Изобщо не знам с какви карти се плаща и как, както и колко е превода. Като си правих карта за майчинството и ме накараха да си направя и за евро. Попитах дали мога да плащам с нея в чужбина и казаха, че може, но не зная каква е таксата.
 В понеделник мъжо ще ходи до банката и ще го накарам да попита и може да заформим една поръчка, че и аз съм заплюла наколко Касторланд-а.
Много ми хареса това:
http://www.epuzzle.com.pl/Allegro/castorland/1000zabawka/101320.jpg

а в http://www.epuzzle.com.pl/Allegro/castorland/2000darek/200276.jpg направо се влюбих, но май ще ми е доста труден.

# 286
  • Русе
poli24 този втория съм го редила не е труден много приятно се реди.  Heart Eyes
Ето http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/56/Zoris_puzzles#15

# 287
Шехина, моля те, изчисти си кутията.

# 288
  • София
poli24, дали не можем да поискаме от поляците някакъв каталог newsm78 Защото от половината марки все още нямат качени снимки на сайта. Аз лично бих искала да поръчам и Schmidt. Дори и да нямат каталог със снимки, поне да пратят някаква ценова листа, пък ние евентуално ще си търсим картинките в интернет Simple Smile

Иначе с помощта на Гугъл успях да преведа част от сайта - за доставки в чужбина приемат плащане по банкова сметка. Което за съжаление оскъпява малко доставката, но все пак цените са добри според мен...

# 289
Здравейте на всички. Чак сега видях темата.  Hug
До преди 5 години редях доста, естествено имах време. От тогава време никакво, деца, ходя и на работа. Ама вече има лъч в тунела, ще се върна към любимото си занимание.
Искам да питам от къде поръчвате. Харесвам много репродукции на картини. Благодаря предварително

# 290
Специални благодарности за ginbay за организацията около доставката от Германия  bouquet!
Много съм щастлива, че скоро ще имам пъзелите, по които от дълго време въздишах...

# 291
  • София
стрина Ягодина  аз проверих в един магазин близо до нас за пъзела и обещаха да проверят и ако го има да заредят. ако има ще ти пиша ако искаш да ти го изпратя  Peace

# 292
хмм тези пъзели са нахално евтини Thinking 8.40 eur за 2000 части (Castorland),ще взема да отида с един TIR и
да ги изкупя всички,тук им слагат егати надценките  #2gunfire

# 293
  • Пловдив
мда, така си е-в полските сайтове Касторланд е на страхотни цени, най-евтини май идваха в официалния им сайт.
 ама нещо все не ни върви

# 294
Ще питам за каталог и дано ме разберат, че използвам един странен транслатор, които прави такива грешки, че .... ooooh! hahaha

В понеделник ще питам и в банката за таксата за превод.Дано този път има поръчка, че вече нямам нищо за редене, освен едни коне от зимната френска поръчка, които сега си се чудя на акъла защо изобщо съм поръчвала.   Thinking

# 295
Шехина, моля те, изчисти си кутията.

# 296
Заплюл съм си (извинявам се за израза Laughing) два пъзела на Касторланд
жалко че ги нямаше в германския сайт
общо взето тяхните са върха
дами ако намерите нещо кликайте

# 297
Заплюл съм си (извинявам се за израза Laughing) два пъзела на Касторланд
жалко че ги нямаше в германския сайт
общо взето тяхните са върха
дами ако намерите нещо кликайте

В една варненска книжарница предлагат техни пъзели. Покажи кои са пъзелите, не е проблем да проверя тези дни дали ги има...

# 298
  • UK
Много на Касторланд има и в онзи склад дето е на... Ох, как се казваше улицата, до Лятно кино Тракия... Споменавали сме преди.

# 299
  • Den Haag
Здравейте  Hug
Искам да залепя един пъзел, но не знам  с какво лепило  Tired, знам че сте писали в предишни теми, но нямам интернет и време да се ровя назад в темите  Embarassed, помагайте с какво лепило и как процедирате  Praynig Wink

Общи условия

Активация на акаунт