Пъзели 10

• 46 246
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Току-що открих друго забавно нещо на техния сайт - доставка до Гърция 22 Е!

# 61
И това, ако не е дискриминация ...  smile3516
Ей, как съм им набрала  smile3506

# 62
  • UK
Изобщо не бих се занимавала повече с тях. Сигурно за тези, дето имат поръчани пъзели не е толкова лесно просто да кажат "Майната му", но за последните няколко седмици те ни доказаха без грам съмнение колко некоректни са, а аз не бих искала да си имам работа с толкова некоректни хора. И изобщо не бих се притеснявала, че аз съм била некоректна към тях. Дори си мисля, че със сигурност нарушават поне 20 правила на потребителите и какво ли още не. Ако беше някоя известна компания, досега сто пъти да са я осъдили. До последното парче пъзел. Гадняри. Simple Smile

# 63
Няма значение дали е известна или не, за да я осъдим, но надали на някой от нас му се занимава.

# 64
  • UK
Да де, мисълта ми беше, че обикновено за такива неща някой тръгва да се занимава само с големи компании, защото медийния шум обикновено гарантира по големи шансове за успех. Иначе съм убедена, че ако не бяхме българи (и с това нямам предвид нищо лошо, просто ние не сме свикнали да си търсим правата за такива неща), това щеше да е повдигнато като опция. Хората не бива да си позволяват да се гаврят така с клиентите си. 90 евро, пък 200 евро, пък 500, те променят правилата, а ние не може? "У лево", както се казва.

# 65
Ако кажете, да се занимаваме, но Шехина си има проблеми в къщи и едва ли е до това, а тя е най-запозната със случая. Аз тия жирафи ги сънувам вече, ама такъв пъзел никъде не си намерих... или поне подобен  Simple Smile

http://www.jigsawgallery.com/ един сайт...

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 22:54 от blue_dream

# 66
  • UK
О, не, предлагам да не занимаваме Шехина с нищо повече, доколкото е възможно.

# 67
  • Русе
Със сигурност нашата поръчка е върната защото единият пъзел беше изчерпан от мен сега има налична 1 бройка.Не искам да коментирам тези "търговци".Дано поне върнат парите от предната поръчка  Close

# 68
blue_dream сайта е много хубав и има доста различни пъзели. Аз си харесах това -
http://www.jigsawgallery.com/details.php?refnum=C39085

# 69
  • Пловдив
Момичета, хайде да не тормозим Шехина, едва ли й е до това сега.

# 70
Така като разгледах този сайт http://www.jigsawgallery.com/ . Доставка над 100 британски лири, поне според сайта няма цена и се доставя в рамките на 4-9 дена. Това се отнася и за доставки над 10 британски лири. Или всъщност това не е така Simple Smile пфу... Най-вероятно трябва да им се пусне запитване newsm78

# 71
  • София
ginbay - направихте ли поръчка в mytoys. Колебая се дали да не се включа.Явно трудно,ще намеря килимче в БГ.

# 72
  • София
Така като разгледах този сайт http://www.jigsawgallery.com/ . Доставка над 100 британски лири, поне според сайта няма цена и се доставя в рамките на 4-9 дена. Това се отнася и за доставки над 10 британски лири. Или всъщност това не е така Simple Smile пфу... Най-вероятно трябва да им се пусне запитване newsm78

Аз го разбирам, че за поръчка над 100 паунда доставката е 49,99 с куриерска фирма. Но не знам дали и те са подготвени за поръчки като нашите hahaha

Иначе за доставка от Англия можем да ползваме и фирма посредник. Плащаме доставка до Англия, даваме техния адрес и те ни доставят пъзелите до София, Пловдив или Плевен. Цената на фирмата, която съм ползвала е 1,50 паунда на кг до България.

# 73
  • Пловдив
Здравейте и в тази тема!
Аз също нямам обяснение на случилото се. Каква е логиката да ни валидират поръчката, да я държат една седмица и след това, без никаква причина (обяснение, предизвестие), да си върнат обратно пъзелите?

Шехина, много сили на теб и семейството ти! Hug

# 74
  • Пловдив
adelka, моля да си изчистиш кутията, за да ти отговоря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт