Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря пъзели на различни марки в България?
Какви са впечатленията от пъзелите на D-TOYS?
Къде мога да намеря пъзели на Кастроланд?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря пъзели на различни марки в България?
Можете да намерите пъзели на различни марки в различни градове в България. Някои от местата, където можете да ги закупите, включват Бургас, Казанлък, София, Стара Загора, Варна и Пловдив. Освен това има и онлайн магазини, които предлагат голямо разнообразие от пъзели с марки като EDUCА, RAVENSBURGER , CLEMENTONI , RICORDARTE , TREFLE и D-TOYS.
-
Какви са впечатленията от пъзелите на D-TOYS?
-
Къде мога да намеря пъзели на Кастроланд?
-
Какви са впечатленията от пъзелите на EDUCА?
-
Какви са опциите за доставка на пъзели от Англия до България?

Като го гледам още повече ме хваща яд за френската поръчка
Не знам какво става, честно казано, предполагам, че ги е изнервило това, че поръчваме, блокираме им пъзели за седмица и половина, след което не плащаме. Не ми се струва особено професионално, но не мога да ги набия и да ги накарам да ни продадат пъзелите си. Яд ме е ужасно много за всичките ни усилия - особено на blue dream, и ми е много идиотско, но мисля, че тази поръчка няма да се осъществи. Проблем има и в регистрирането на нов потребител от България, през който да се поръчат пъзелите. Пробвах, не става. Явно са решили да ни отрежат, може би не окончателно, но засега напълно. Тъпо, по-тъпо, най-тъпо, ама не виждам какво повече мога да направя 
. 
Сега погледнах в сайта на французите пъзелите, които аз бях заявила в нашата последна поръчка и на четирите пъзела бройките им са се увеличили