Пъзели 10

• 46 246
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
ех, тези френци  smile3506
оо, пъзелът е невероятен, с тези парченца ..  Heart Eyes
а дали някъде в Бг не се продават такива? трябва да се оглеждам  Simple Smile

А снимките още не са се доредили до дневен ред, ама днес надвечер, да спадне малко жегата, може и да им дойде времето  Mr. Green

# 46
  • Русе
blue_dream много е хубав пъзела  HugКато го гледам още повече ме хваща яд за френската поръчка  Sad

# 47
  • на брега на Дунав
Привет и от мен в новата тема. За сега само се записвам да чакам новинки от Шехина.   bouquet

# 48
  • Пловдив
Добро утро, момичета! Последно повикване за поръчки от mytoys.de. Досега сме 6 човека (доставка 2,67 евро). Довечера ще пускам поръчката, ако някой се включва - да пише на лични  Hug

# 49
Привет, милички,

Още по-огромни извинения за много закъснялото ми включване - около мен нещата не са добре. Всъщност не около мен, а около възлюбения - стринка му се оказа със скоротечен рак на белия дроб и ... малко пребиваваме на друга планета. Но да не ви занимавам.

Така, до петък следобед таях надежди, че франсетата все пак ще ни валидират поръчката най-после. Чаках, чаках и в събота, но не би Tired Не знам какво става, честно казано, предполагам, че ги е изнервило това, че поръчваме, блокираме им пъзели за седмица и половина, след което не плащаме. Не ми се струва особено професионално, но не мога да ги набия и да ги накарам да ни продадат пъзелите си. Яд ме е ужасно много за всичките ни усилия - особено на blue dream, и ми е много идиотско, но мисля, че тази поръчка няма да се осъществи. Проблем има и в регистрирането на нов потребител от България, през който да се поръчат пъзелите. Пробвах, не става. Явно са решили да ни отрежат, може би не окончателно, но засега напълно. Тъпо, по-тъпо, най-тъпо, ама не виждам какво повече мога да направя 33uu

Та това е - от Зори, babariha и Мерлин очаквам да ми пратят банковите си сметки на лични...

# 50
  • Пловдив
Шехина, майната им на франсетата! Дръжте се, за съжаление, това е един от най-бързите видове болести. Много прегръдки  Hug

# 51
  • София
ШЕХИНА  дано нещата около вас се оправят. Французите не ги мисли. Дано само поне ни възстановят парите за липсващите пъзели от предната поръчка  Peace

# 52
Честно казано аз се съмнявам как ще възстановят сумата от предните пъзели, след като изобщо не се обаждат... Tired

# 53
  • на брега на Дунав
Значи последно няма да стане с французите, те губят хич не се занимавай Шехина. Аз тогава ще пробвам да се запиша в май тойс, че много искам пъзели, дано само не стане някой дублиране и да вземат та да се обадят французите, че ще стане еднаааа  ooooh!.

# 54
Шехи, кураж!  newsm51

Много странно  newsm78 Сега погледнах в сайта на французите пъзелите, които аз бях заявила в нашата последна поръчка и на четирите пъзела бройките им са се увеличили  Shocked
Ако това означава, че са пуснали за продажба нашата заявена бройка, защо по дяволите не ни ги продадоха на нас?  smile3516

# 55
И това ако са търговци!  doh

# 56
  • Русе
Да и аз сега гледах и на моите поръчани пъзели броя се е увеличил  newsm78.Не ги разбирам тия франсета  Thinking

# 57
  • Германия
Момичета (и момчета) тази пъзел-улица има и немски клон, някой не е ли опитвал през него да направи поръчка? С доставка до БГ, иначе аз последния ми пъзел от тях го купих.

# 58
  • София
Знам,че малко закъснях да реша да си взема килимче и изпускам франсетата за това,но все пак да питам.Някой виждал ли е в БГ да се продават килимчета за редене и на каква цена са тук.
Може пък да се включа с килимче от Mytoys,но не мога да се ориентирам,по- скъпо ли ще ми излезе newsm78
Моля за малко съвети.

# 59
Между другото, аз имам регистрация при франсетата. Като не дават регистрация на нов клиент от България, интересно какво ще стане, ако поръчаме от вече регистриран от България.
Много ще ни се издразнят  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт