Пъзели 10

• 46 246
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Камея, Никакъв проблем.  Heart Eyes
Като знам аз как се радвам на хубави пъзели на нормални цени, с удоволствие бих зарадвала и друг пъзеломанияк.  Mr. Green
Един от вариантите е да поискам каталогче от там_магазините, където продават пъзели и по него да избираш   Mr. Green, а ако нямат каталог - да ги снимам (ако разрешат, разбира се) и така.  Mr. Green

Август ми се очертава цял месец почивка, та ако не стане тези дни, ще е със сигурност след 2 седмици.  Mr. Green

ginbay, дръж ни в течение за развоя с поляците.  Heart Eyes

Ех, тези френци ..  smile3506

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 19:28 от Creative

# 31
  • София
Привет и от мен  Hug

Creative От къде взимаш пъзелите на Кастроланд, че и аз съм открила на Илиенци един скалд най отзад с много тяхни пъзели, ама на Трефл не съм виждала.

# 32
Предполагам, че моята находка на Касторланд е същата като твоята - точно отзад, както са големите халета, само че не влизаш в тях, а както си пред тях, свиваш вдясно. И като вървиш вдясно, от двете страни има магазини, от страната на халетата са такива с много колела, разни спортни неща. А от другата страна са по-скоро нещо като барачки  newsm78 с наредени пред тях детски играчки. В един от тези магазини, с колелата отпред, имат Трефл. Като влезеш в магазина, вляво са наредени по стената на височина. В съседен пък продават онези китайски пъзели по 7 лв. от 1000 елемента.  А отсреща, може и точно отсреща да се пада на този магазин с Трефл, са Касторланд.

Дано разбра нещо от обясненията, които се опитах да дам.   Laughing

# 33
  • Den Haag
Е стига бе! И какво им писа, аз попълвах някакъв формуляр, после писах допълнително мейл (на английски обаче) До днес нямам отговор. Confused
Цоп в новата тема  Hug и аз съм писала на Едука за лисващо парче и ми го изпратиха за 2 седмици, а беше мисля през март тази година  newsm78
Попълвам формуляра и после получих писмо от тях на електронната ми поща.

# 34
  • София
Creative ох, май те разбрах по това обяснение което си ми дала да разбирам ли, че влизаш откъм трамвая или не....
а моята находка е друга , отзад където е паркинга едно време имаше складове само за на едро и сега има де , ама и на дребно. В един от тях има само на Кастроланд и то почти всичките от каталога им на доста прилични цени , ако искаш когато идваш насам се обади и ще те водя и на този склад, или на лични ще ти обясня къде се пада, макар, че там е малка джунгла за да намериш нещо , а пък и всеки си има различно виждане за Илиенци  Joy

Днес ходих по повод да взема н мъж ми едни тениски на GUGA има магазин и са доста качествени това малко извън темата  Mr. Green
Та ми звъни една приятелка и двете сме на 5мин. от Илиенци и често го посещаваме за дрехи на децата, та го знаем на изуст и знаем повечето неща къде се намират и 10мин. не можем да се разберем за едни пижами, че тя иска и аз да си взема за морето , та доста е сложна ситуацията с обясненията за там  Mr. Green

# 35
blue dream, благодаря за предложението, но ще изчакам засега... То и без това не успях навреме за повода... Пък по-натам може и аз да се разходя до Илиенци  Mr. Green ...

# 36
Вижте какъв сайт намерих, но много беден като избор , иначе цените не са лоши

http://www.sarra-puzzle.ro/index.php?products_status=1

при курс за 1 RON = 0,46 се получава цени от 30 лв. за трихилядник

# 37
Привет и от мен Simple Smile!
И за да не е само "запис" се отчитам с новата си придобивка:

# 38
Да се разпиша и аз с новата си придобивка, само да видим кога ще имам време да го започна!

# 39
  • Пловдив
blu_dream, благодаря за темичката  Hug Аз нещо не стигам /или пък е за кратко/ до форума последно време  Sad
Ако измислим алтернатива на франсетата ще е супер. Доста сайтове сте намерили, дано все някой е с изгодни цени на пъзели и доставка!

# 40
Creative ох, май те разбрах по това обяснение което си ми дала да разбирам ли, че влизаш откъм трамвая или не....
а моята находка е друга , отзад където е паркинга едно време имаше складове само за на едро и сега има де , ама и на дребно. В един от тях има само на Кастроланд и то почти всичките от каталога им на доста прилични цени , ако искаш когато идваш насам се обади и ще те водя и на този склад, или на лични ще ти обясня къде се пада, макар, че там е малка джунгла за да намериш нещо , а пък и всеки си има различно виждане за Илиенци  Joy

Ами да ти кажа незнам откъде влизам  Joy т.е. досега все с кола са ме возили до там, аз самата не съм шофьор и въобще с ориентацията и посоките в София съм леко на Вие  Joy
Иначе, да, там откъдето влизам минават трамвайни линии  Grinning

И непременно ще ти кажа кога смятам да ходя, че да ме водиш в този склад.  Heart Eyes

# 41
Да ви кажа и аз здрасти в новата тема, че отдавна не съм се обаждала.

# 42
Ето и моето последно наредено пъзелче - http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/11#42 и следващата. Сигурно ще трябва да му измисля някоя рамка, но не съм решила още...
Шехина, как сте в къщи?

# 43
оо, чуден ти е пъзела blue_dreamHeart Eyes
такива са краищата на пъзела, извитички, или е част от картинката? предполагам първото, но да питам все пак  Simple Smile
страшно красив!!
(от къде е?  Embarassed)

# 44
Creative, от френските е http://www.rue-des-puzzles.com/catalogue/1000_pieces_-_deco_puzz … tardive_jumbo.php... Ей ги как са парченцата http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/11/Blue_dreams_puzzles#33 има и разни други снимки на другите ъгълчета. Подрежда се цял и после по схема се махат определени парченца за да се получи крайния резултат Simple Smile
А между другото какво стана с твоите снимчици в галерията?

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 12:29 от blue_dream

Общи условия

Активация на акаунт