Пъзели 10

• 45 421
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
rozi-maxi и особено каран, какво целите, момичета, с постовете си?
Искате да помогнете по някакъв начин?

Изказвам мнение. Не харесвам тарикатите. Вие ако защитавате такива постъпки, то си е ваша работа. Просто ми стана неудобно как момичетата си искат парите, а някои от вас даже ги обвиняват, че прекалено настойчиво си ги искали, че как видите ли момичето имало проблеми и т.н. Знам какво значи да се довериш и накрая да те изпързалят.
Не вярвам нормален човек да толерира подобни действия. Определено аз нямаше да търпя толкова време.

Абсолютно по същият начин мисля и аз,и съм доста учудена,как разсъждават хора като теб blekuta.
Аз целя,на хората справедливо да им се върнат парите,или поне да получат някакво обяснение.Вярно е,Шехина се беше нагърбила с поръчките,но тя изявяваше сама желание,никой не я е карал да го прави!
Ощетените момичета не смеят да повдигнат въпроса,защо,те ли са виновни за нещо!?
А ти blekuta,какво целиш,като толерираш такова поведение!?

# 646
  • UK
Какво правите, за да си върнете парите? Или само се оплаквате тук? Повикайте полиция, ако не ги върне, значи е кражба и е подсъдимо. Обаче само да мрънкотите из темата и да следите кой какво пише, без да направите реално каквото и да било, това е тъпо. Ако някой беше взел моите пари от тук и не ми ги върнеше, щях да знам какво да направя. Нищо лично към никого, за мен е несериозно да се откраднат 100 евро, вместо 1000 и именно това е моята причина да мисля, че не ги е взела с намерение да ги открадне.

# 647
  • Стара Загора
И какво се очаква да направим писахме й лично, когато не й е пълна кутията.
ДА я гоня по други теми ми се струва глупаво, то в тази тема не  ни вярват. Блу дрийм и бабариха са й писали на скайпа, също нямат отговор.
И каква полиция да търся, превела съм й 112  лв в сметката, аз съм го направила доброволно. Какво ще ми помогне полицията, няма договор, няма нищо.
И съвсем сериозно, не съм очкавала така да стане, ако бабариха не беше писала, щях да разбера май месец, като подавам документи за детските и си правя разпечатка.

# 648
Аз отново прекалих Crazy в плевенския Кауфланд са пуснали по-голямо разнообразие на пъзели, както всяка година по това време. Имаше един страхотен на Равенсбургер 2х1000 части- зимна картинка и есенен пейзаж. Зимната е само сняг, едно заскрежено поточе и планина в сняг. Макар да не съм фен на Равенсбургер, за кратко време се сдобих с 4 техни пъзела. Не се сдържах просто Grinning Широко ми е на мен около врата, ама е крайно време да се спра малко ooooh!

# 649
  • Den Haag
Пъзела е на TREFL, мислех че ще е труден за редене, защото е триизмерен, но не е за един ден го наредих и ми беше интересен  Peace
blue_dream може ли снимки на пъзелите и на какви цени ги взе ако не е тайна?

# 650
  • UK
Ох, и аз искам зимен пъзел, от миналата година още. Имам снежковците, разбира се, но ми се иска някакъв пейзаж, с много сняг и такива неща. Simple Smile

Иначе от два месеца и половина редя езерото Комо, не че толкова ме затруднява, просто не ми се реди особено а и прекарах по голямата част от тези два месеца и половина не в София и не в България. После вече нямам какво да редя, за съжаление.

# 651
Ей сега ще сложа снимки. Цената му е 27 лв. Имаше и доста на Едука- 1500 части за 29.90 лв. и други, но като видях този и не им обърнах внимание Laughing
Хмм не ми излизат снимките нещо http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/11/Blue_dreams_puzzles#photo=49 вие какво виждате?
Ето така за всеки случай  http://www.facebook.com/photo.php?pid=4138390&l=242a5bb71f&id=552336807
Май се оправи multiply... Аз от тези на mytoys започнах кръглия, защото ми беше най-интересен как ще се получи рамката http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/11/Blue_dreams_puzzles#photo=47

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 23:14 от blue_dream

# 652
  • Den Haag
Ей сега ще сложа снимки. Цената му е 27 лв. Имаше и доста на Едука- 1500 части за 29.90 лв. и други, но като видях този и не им обърнах внимание Laughing
Хмм не ми излизат снимките нещо http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/11/Blue_dreams_puzzles#photo=49 вие какво виждате?
Ето така за всеки случай  http://www.facebook.com/photo.php?pid=4138390&l=242a5bb71f&id=552336807
Видях го, благодаря много са хубави и двта пейзажа, хайде скоро да ги покажеш наредени  Peace, мене нещо не ми се нарежда само ги гледам на шкафа и ги подминавам, а имам 3 за нареждане, но ми се иска да си купя нов  Flutter

# 653
А едва ли ще е скоро Mr. Green аз ако кажа колко натрупани пъзели имам... Embarassed но ми е кеф да си събирам нови и когато ми се дореди нещо точно определено, да си имам на разположение Laughing
Както казва майка ми пъзелите били най-важното нещо в живота ми... представете си колко съм сериозна  hahaha

# 654
  • UK
Много ми харесват пъзелите, и аз бих ги редила с удоволствие. Simple Smile

# 655
  • Пловдив
Къде съм казала, че толерирам такова поведение?
На мен също ми е страшно неприятна цялата ситуация и искам да се разреши бързо. (това май вече съм го писала).
И вас ви разбирам, че се възмущавате, но така само събирате сеира в хубавата ни тема без да има реална полза. Тя досега не е влязла тук, няма и да влезе най-вероятно.
Само някой, който може да се свърже с Шехина по телефона или направо на адреса й, може да помогне, си мисля.

# 656
Какво правите, за да си върнете парите? Или само се оплаквате тук? Повикайте полиция, ако не ги върне, значи е кражба и е подсъдимо. Обаче само да мрънкотите из темата и да следите кой какво пише, без да направите реално каквото и да било, това е тъпо. Ако някой беше взел моите пари от тук и не ми ги върнеше, щях да знам какво да направя. Нищо лично към никого, за мен е несериозно да се откраднат 100 евро, вместо 1000 и именно това е моята причина да мисля, че не ги е взела с намерение да ги открадне.

Едно е да се задигнат 1000 евро на 30 човека,от които доста от София,друго е на 2-3 ,които не са от София,според мен е премислено!

Тъпо за мен е да защитаваш измамника,а не измамения!Не тъпо,недопустимо е!Явно имаме разминавания в ценностната система.Малко повече се иска да се поставиш на мястото на ощетените,дори да не си сред тях!

Къде съм казала, че толерирам такова поведение?
На мен също ми е страшно неприятна цялата ситуация и искам да се разреши бързо. (това май вече съм го писала).
И вас ви разбирам, че се възмущавате, но така само събирате сеира в хубавата ни тема без да има реална полза. Тя досега не е влязла тук, няма и да влезе най-вероятно.
Само някой, който може да се свърже с Шехина по телефона или направо на адреса й, може да помогне, си мисля.

Блекута,в грещка си,Шехина сме я засичали да влиза в темата!

Ей затова ни е такава държавата,докато има кой да си затваря очите и даже да защитава такова поведение,ще си живеем в такова общество!

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 10:04 от rozi-maxi

# 657
  • София
Момичета, много неприятна ситуация, дано въпросната ви върне парите в най-скоро време.

Ето и еди нареден пъзел от мен, този си гу купих от Шехина, но за жалост липсва едно парченце  Sad.
  И при мен се получи така, даже 2 парченца липсват, но е купен от друго място  Sad

Толкова време го редихме и толкова хубав стана...
Обаждах се във фирмата вносител, не могат да помогнат, били ограничени бройки пъзели и било отдавна. Жалко ако не излезнат от някъде, не знам как да ги маскираме  Sad

# 658
  • Русе
И аз сега редя една миниатюра на Едука  http://www.educaborras.com/eng/products/product/index.php?id=-4& … amp;producto=1128  и ми липсва парченце от рамката.Пуснах им заявака за липсшащото парче дано ми го изпратят.
Не ми върви с тия миниатюри и това си е  #Cussing out
Babariha телефона който ти дадох не отговаря ли?

# 659
Зори ,този пъзел и аз го имам нареден само,че не миниатюра.Страшно се измъчих дакато го наредя. Мисля,че ще ти пратят липсващия елемент.

Общи условия

Активация на акаунт