Пъзели 10

• 46 247
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Докато се организираме с англичаните, Вероники ще пусне поръчка от mytoys. Някои ако иска нещо да ми пише на мен, а аз ще събера всичко на едно място и ще и го препратя. Вероники мисли в началото на другата седмица да я пусне, така че действайте Grinning
И моля, някои да остане и за английската поръчка все пак Laughing
Вярно, че финансовото положение не на всеки е идеално, но лично аз просто не мога да се стърпя Crazy

# 526
  • София
 Сега видях в сайта, че намалението е до 26.10 , което означава, че най-късно в неделя трябва да поръчаме. То 26 е понеделник, ама знам ли дали и тогава ще го има все още.
 blue_dream, а ти колко ненаредени пъзела имаш? Май не са малко  Laughing

# 527
Ами Rolling Eyes в момента редя 3 пъзела- 2 много сини и един на Ван Гог. Иначе да, имам още десетина незапочнати Simple Smile. Но аз си ги редя според моментното настроение, за това си ги трупам, да има за всеки случай Laughing

# 528
Аз ще участвам в поръчката от mytoys.
blue_dream на лични ли да ти пратя линк или в темата?

# 529
Моля, кажете ми кой е сайта на англичаните, че нещо изпуснах края на темата  в  последно време Praynig

Искам да попитам също така на какви цени са пъзелите на Джъмбо?Имам един купуван от Продавалника и много ми харесва, а не съм виждала тук да ги продават.

# 530
Джъмбо вече има в България,разгледай puzzle store bg.

# 531
Колко ще ни излезе таксата за доставка от MyToys?

# 532
  • София
Моля, кажете ми кой е сайта на англичаните, че нещо изпуснах края на темата  в  последно време Praynig

http://www.jigsaw-puzzle-club.co.uk от тук ще поръчаме

п.п. евето, аз също от последната френска поръчка имам няколко евро, които ми дължат, но така или иначе си струваше поръчването. От английския сайт съм пазарувала и друг път и не съм имала проблем. Всеки си преценява. Simple Smile

п.п. blue_dream, аз от my toys нямам намерение да поръчвам, но съм тутка, не ме бий  Embarassed

# 533
Такааа,последно от Jigsaw или от MyToys ще поръчваме?Обърках се.. Blush

# 534
По принцип и от 2те места Grinning кой от където иска. Аз лично и от двата сайта съм си избрала по нещо Blush

# 535
  • София
blue_dream  ще ме умориш с двете поръчки, аз съм твърдо пас, след нова година евентуално ще се включа  Hug

# 536
Колко човека са за едното и колко за другото?Питам,за да си преценя откъде ще ми е по-изгодно заради таксата за доставка...Принципно май от английския сайт повече неща съм си харесала,ама не знам още.От другия пък се чудя за няколко на Равенсбургер..Пффф Crazy

# 537
От английския- Дракончето и аз, Denifire ми беше писал, но не е потвърдил
От mytoys- Veroniki, Zai, аз и други сигурно, не знам...

# 538
Хм,тогава май клоня към английския,че там има повече коледни. Blush Нали си делим доставката по 10 паунда на човек?Утре ще ти пратя на лични поръчката ми,че да проверя първо как съм с финансите... Blush

# 539
Blue много се извинявам, че не сам ти отговорил но бях много ангажиран и съвсем съм изключил за пъзелите.
Погледнах в сайт но не видях това което си търся.
Така, че за момента от там съм пас
Извинявам се за забавянето.
Харесах си нещо в story.bg
Обаче не мога да разбера със сигурност, ако си поръчам два пъзела общо 6,90 пътни или 6,90 за всеки
Някой имали информация как стоят нещата?
Много ще сам благодарен за разясненията. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт