Пъзели 10

• 45 424
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Да ви кажа, че поне в плевенската Билла има 2 х 1000 части за 12.90 лв. Германска фирма производител, добре изглеждат парченцата. Аз си взех един с море и един с коне. Иначе имаше разни градове, къщички. А имаше един с протягащ се лъв май беше и някаква архитектура. Имаше и Мачу Пикчу с някакво градче.

# 601
  • Стара Загора
Къдравата сю, аз съм редила кръгъл на Равенсбургер, уникални са парченцата, но така като е един цвят сигурно е по - трудно.

# 602
  • София

Sry за лошото качество, ама пъзела е на прозореца

# 603
# 604
  • София
vitaminka  много са готини и двата , аз скоро нищо не съм редила и затова не се хваля

# 605
  • София
Отново има доста пъзели намалени при франсетата. Искате ли да видим да се организираме за по градове и евентуално да си направим доставка по градове,хем няма да сме с огромни поръчки. newsm78
misleto, аз разгледах вчера, но нищо не ме грабна, като изключим едни пъзели над 100 евро. Тзи, които си ги бях харесала на предишната поръчка въобще не ги намерих, с изключение на един, който исках да вземаq само за да видя дали ще ми допадне като качество (за Касторланд иде реч). На мен факта, че в момента не мога да редя не ми пречи да трупам пъpели за в бъдеще  Mr. Green.

ginbay, реди докато кротува бебока, че после като почне да щъка и да изисква повече внимание, няма да имаш време. То пък може и да е кротичък де, не всички деца са бесни хали като моето  ooooh!

Евето,сега докато ти разглеждах пъзелите,за сетен път ми прави впечатление,как на Едука пъзелите много им се виждат отделните парченца когато са наредени,особено на светъл фон.това не им харесвам.
Аз съм забелязала, че като се залепи Едуката не си личи толкова. Ето тези двата са залепени и като че ли няма чак такъв луфт.
 За Равенсбургер съм съгласна с Мърморанка това и това са стари пъзели, от преди повече от 10 години, а този е купен преди около две. Може и заради цветовете да е де, но определено последния е много зле.
 На Schmidt също си личат парченцата, но аз съм редила само малки и незнам как е положението при по-дребните парченца.
 Изненадващо един евтин пъзел на Jumbo много ми харесва как изглежда нареден (купен е за 2-3 евро от франсетата)

# 606
  • София
Аз като цяло нямам къде да трупам много пъзели и за това купувам по малко.
veroniki - Колко е доставката от mytoys?

# 607
  • Пловдив
Аз като цяло нямам къде да трупам много пъзели и за това купувам по малко.
veroniki - Колко е доставката от mytoys?
Не съм veroniki, но ще ти отговоря  Wink Ако поръчваш сама, доставката е 16 евро, независимо какво си поръчала, колко е тежко или обемисто. Ако се съберат повече хора (както с поръчките, в които се беше включила при мен) цената за доставка се дели на броя хора.
Сега ще си отворя една кутия пъзел  Rolling Eyes и започвам да си отделям парченцата (разбирайте, че малкия спи в момента!)

# 608
  • София
 Само ще допълня ginbay, че с кодове може да си намалиш до 10 евро от стойността на поръчката Peace

# 609
  • Пловдив
Да, но не винаги има работещ код. А кода за нови клиенти (-10евро) ми го изпратиха доста след като се регистрирах.

# 610
  • София
ginbay - ако размислиш ,че искаш да делиш доставката,пусни ми ЛС,да се присъединя  Hug

# 611
  • UK
Куриерите могат да вземат пратката от адрес до адрес, не е нужно да се ходи в офисите им. Simple Smile

# 612
  • Пловдив
Това за куриерите ми е ясно, но все пак ще натовари вас като сума, която трябва да платите за доставка. Иначе няма проблем да се присъединят хора към мен, но ще мога да изпращам нещата евентуално само в съботите (когато и таткото си е в къщи, за да може да се излезе с колата и да се свършат задачките набързо). Поръчка ще пускам евентуално 10-11.11 (тоест ако искате, набелязвайте и пускайте линкове!).

# 613
  • София
 Днес ми пристигнаха нещата от myToys и бързам да се пУФаля - нямах време да наредя всичко, но поне пробвах как става, че досега не бях редила топчести пъзели. Ето ги Земята, Марс и Луната може би  Thinking
Най-вероятно до края на месеца ще направя още една поръчка и ще се обадя ако има желаещи да се включат

# 614
  • София
А пъзелите на Ян ван Хастерен как ви се струват?

Общи условия

Активация на акаунт