Пъзели 10

• 45 422
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • София
А пъзелите на Ян ван Хастерен как ви се струват?

като картинки не са лоши  Simple Smile

много съм доволна от новата си придобивка: http://www.rue-des-puzzles.com/catalogue/1000_pieces_-_deco_puzz … re_noel_jumbo.php

поръчах си го от стор.бг и съм доволна, даже вече го започнах. ще показвам като го наредя  Hug

# 616
И аз го имам вече същия,но ще изчакам до Коледа.. Peace

# 617
  • София
Аз сега го редя и ще го залепя да създава коледна атмосфера, а и ми се вижда труден, поне докато направя рамката и сложа парченцата  които са нестандартни. Щом го наредя веднага ще се похваля.

# 618
Той няма ли някакво голямо парче в средата,от което уж трябвало да се започне реденето? newsm78 Или поне така четох в описанието.

# 619
  • София
Има, обаче аз предпочитам да направя първо рамката. Вчера за час съм подредила само едно ъгълче

# 620
  • София
Този ми е интересен Simple Smile

# 621
  • Den Haag
А пъзелите на Ян ван Хастерен как ви се струват?

като картинки не са лоши  Simple Smile

много съм доволна от новата си придобивка: http://www.rue-des-puzzles.com/catalogue/1000_pieces_-_deco_puzz … re_noel_jumbo.php

поръчах си го от стор.бг и съм доволна, даже вече го започнах. ще показвам като го наредя  Hug
Много е хубав  Peace

# 622
Аз снощи открих сезона на пъзелите Laughing
Подариха ми два пъзела,единият е един замък, малко ми е скучен,ама щом е подарък CrazyДругият е един кръгъл от филма "Златния компас"и много ми допада, освен това ми е страшно предизвикателство,защото е с едни цифри почти целия и ще има да се дзверя посред нощите CrazyКато ги наредя , ще снимам Party

# 623
Здравейте на всички
Отдавна не съм писал
И аз открих сезона на пъзелите , но само го открих Laughing
Започнах Айфеловата кула /3000 ч./ на Клементони и разочарованието ми е пълно - като качество на пъзела формата на елементите
наредих основата и кулата и останаха 1800 парчета небе  Laughing Laughing Laughing
Как ще се прави незнам
Приятно забавление на всички, които са започнали да редят

# 624
Аз тъкмо вчера приключих с едно тъмно синьо небе, не е лесно Crazy Сега се чудя кой от всичките пъзели на mytoys да хващам Simple Smile Макар че, имам един започнат на Ван Гог и един на гадните Клементони с пингвините, дето се оплаквах... Толкова при мен Hug А още не мога да се похваля с новата придобивка, която си имам Tired

# 625
  • Пловдив
Здравейте!
При мен с пъзелите нищо ново. Имам желание за редене, липсват други неща  Sad Нови се въздържам да купувам. Радвам се на вашите, които показвате  Hug

Извинявам се, че връщам темата към Шехина, но има ли развитие с връщането на паричките?

# 626
poohcho  Hug И при мен е същата ситуация,тъкмо заделя за нов пъзел и излезе нещо непредвидено.Но си чета редовно темичката и се радвам на другите.
blue_dream , покажи новите пъзели от mytoys,ако е удобно разбира се.

# 627
Zai, удобно е, разбира се Hug ама през деня няма кога да ги снимам, а вечер е тъмно... А от mytoys това са ми пъзелите http://veronikitony.multiply.com/photos/album/28#photo=41. Използвам снимката на Veroniki, дано няма нищо против Simple Smile. Иначе съм се наканила в събота най-накрая да взема и да снимам всичко, което имам... Ама да видим Laughing

# 628
Ау , жирафчетата са големи сладури.Много са хубави, Благодаря.

# 629
А точно за тези жирафчета им се чудя как ще редя фона отстрани Simple Smile
Сега се сетих да питам тези, които са редили кръгъл пъзел. Рамката изобщо не изглежда да е заоблена по някакъв начин newsm78 или просто като се реди и то си става кръгло Rolling Eyes
А и другото, което забравих... Благодаря на Blekuta, че ми откри другия пъзел Grinning

Общи условия

Активация на акаунт