Нови придобивки във вашата кухня! 3-та част

• 121 002
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Винаги съм искала миксер с купа, голямо удобство е спор няма.

# 151
  • София/Осло
polin_a   - ето виж тук  Wink
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09023923

sta - и на мен ми е в списъка със следващи покупки. Адски удобно и практично ми изглежда.  Peace

# 152
# 153
  • Countryside
Много е готин и аз имам подобен  Mr. Green
Бтв, абсолютно безполезен ми е, пак си режа с големия нож сирената, е поне дъската си ползвам  ooooh!

# 154
  • София/Осло
Много е готин и аз имам подобен  Mr. Green
Бтв, абсолютно безполезен ми е, пак си режа с големия нож сирената, е поне дъската си ползвам  ooooh!
Да ти кажа ние режем с нож за сирена, но на обикновена дървена дъска и там ги сервираме-въпрос на навик..така поне ще изглежда по естетично  Laughing

# 155
  • София
ето новите ми придобивки(къде ли не ги търсих и най-накрая Ух,намерих ги)

формичките ми за мъфини

# 156
  • Пазарджик/Лондон
Madam Stasita , къде ги намери?Аз търся вече седмици - без успех Sad.

# 157
  • София
Ами в Метро бяха свършили,ама така и не ги видях и си ги купих от Комо(Младост 4 мебелният магазин),едната тава беше някъде  към 7,80лв.Не знам дали е скъпо или не ама съм на вълна мъфини!

# 158
  • Пазарджик/Лондон
Ами в Метро бяха свършили,ама така и не ги видях и си ги купих от Комо(Младост 4 мебелният магазин),едната тава беше някъде  към 7,80лв.Не знам дали е скъпо или не ама съм на вълна мъфини!

Благодаря ти  за отговора  bouquet!Според мен не е скъпо Wink.

# 159
polin_a   - ето виж тук  Wink
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09023923

sta - и на мен ми е в списъка със следващи покупки. Адски удобно и практично ми изглежда.  Peace

Фритюрника е страхотен,на работа пържим картофите на такъв,много лесно се почиства,не клеясва олиото по стените,нагласяш си Т и времето за пържене,и след това се чува сигнал/доста силен /когато са готови.
Заслужава си парите/не ,че е скъп/,тъй като преди точно 4 год си купихме в къщи Мулинекс за 189 лева,но много трудно се поддържа чист,защото е бял и от олиото е станал жълт.Колко ли не го търках.

# 160
  • Варна
ето новите ми придобивки(къде ли не ги търсих и най-накрая Ух,намерих ги)

формичките ми за мъфини

Искам и аз и все няма като търся... ще опитам с Метро отново. Да си ги ползваш със здраве!  Hug

# 161
  • София
Ето това:

е,не е само за кухнята,но е страхотна!Има 3 функции:чистене,пране,и засмукване на течности(само).

# 162
Madam Stasita, честито!
Хубава покупка е това. Имам перяща прахосмукачка и много добра работа ми върши. Единственият недостатък е, че е доста тежка. Но пък е хубава. С голям мерак си я купих преди 3-4 години.

# 163
Днес се сдобих с комплект от 8 части тенджери и касерола с капаци от стомана на Steinbach серията "portland ". Не съм ги ползвала още, но съм чувла че марката е немска и била с добро качество.

# 164
Здравейте!
Днес се сдобих  в Kауфланд  с нещо много удобно и нужно, един съд за вода с кранче който е компактен и събира 3 литра, става и за хладилник.  Понеже съм бременна и не мога да вдигам големи бутилки с вода всеки път, сега този проблем е решен, много удобно с тая туба с кранче. В Кауфлан тая туба сега е на промоция , струва 7.99 лв. на етикета пиши Минико.

Общи условия

Активация на акаунт