Нови придобивки във вашата кухня! 3-та част

• 121 002
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!
Днес се сдобих  в Kауфланд  с нещо много удобно и нужно, един съд за вода с кранче който е компактен и събира 3 литра, става и за хладилник.  Понеже съм бременна и не мога да вдигам големи бутилки с вода всеки път, сега този проблем е решен, много удобно с тая туба с кранче. В Кауфлан тая туба сега е на промоция , струва 7.99 лв. на етикета пиши Минико.

Може ли снимка?  bouquet

# 166
http://www.kaufland.bg/Site/Sortiment/Pre-advertising/01_Current … rs/06_Product.htm
Ето това е .
Аз преди 3-4 месеца купих такова чрез интернет,3 за 27 лева.

# 167
Окачих си МВ, която стоеше на плота под горния ред шакфове. Така мястото, което е над нея на снимката сега е под нея и го ползувам.

Купихме си резачка за ябълки, която е голяма атракция за децата и ядат ябълки с килограми.

Най сетне си купихме и ел. скара с печене директно върху тях. Стават много вкусни мръвки. Скоро ще опитаме и сандвичи с кайма (принцеси, странджанки)

# 168
днес си купих от Пикадили стойка/сушилка за чаши със столче.отдавна търся нещо такова, но всички които съм виждала бяха много големи.тази е 24/18 и събира 6 чаши.
http://prikachi.com/images.php?files/1095756G.jpg

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 22:15 от zllate

# 169
...Окачих си МВ, която стоеше на плота под горния ред шакфове. Така мястото, което е над нея на снимката сега е под нея и го ползувам.

Купихме си резачка за ябълки, която е голяма атракция за децата и ядат ябълки с килограми....

Как точно окачихте МВ?
И какво представлява резачката?

# 170
# 171
Резачката съм я виждала, но чак сега се сетих.
Това за МВ е много идейно Peace. Като се замисля колко място ми заемат всичките подобни уреди по плотовете ooooh!. Ама няма как да вдигна всичко.

# 172
  • София
Купихме си резачка за ябълки, която е голяма атракция за децата и ядат ябълки с килограми.
[/quote] Mr Bean, от къде купи резачката, много ми харесва  Peace

# 173
... Ама няма как да вдигна всичко.
Защо да няма? Въпрос на желание според мен.  Wink

Mr Bean, от къде купи резачката, много ми харесва  Peace
От някоя от големите вериги маркети. Мисля, че Кауфланд беше за 5-6лв. Нищо особенно не е, но децата много й се кефят. Трябва да натиснеш доста силно за да се среже ябълката, но малката ми щерка (5г.) се спрявя.

# 174
Препоръчайте ми някое хубаво ръчно ренде искам да е метално/иниксово/ , че да не раждясва.
НАсочила съм се към тези на Metaltex.... newsm78 newsm78

# 175
  • Бургас
А поставката за микровълновата откъде а взехте?Изглежда много практично и пестеливо от страна на местото.

# 176
А поставката за микровълновата откъде а взехте?Изглежда много практично и пестеливо от страна на местото.
Направих си я. Профил, който се заварява във вид на рамка, парче ламарина, малко боя и монтаж.

# 177
Здравейте!
Днес се сдобих  в Kауфланд  с нещо много удобно и нужно, един съд за вода с кранче който е компактен и събира 3 литра, става и за хладилник.  Понеже съм бременна и не мога да вдигам големи бутилки с вода всеки път, сега този проблем е решен, много удобно с тая туба с кранче. В Кауфлан тая туба сега е на промоция , струва 7.99 лв. на етикета пиши Минико.

Може ли снимка?  bouquet

http://www.kaufland.bg/Site/Sortiment/Pre-advertising/01_Current … rs/06_Product.htm  да, точно тази туба си купих, много, ами мноооого удобно. Май има и сайт за тази туба, написах в google минико и ми излезе minnico.com, се оказа че може и през интернет да я поръчаш, но сега има промоцията в Кауфланд и мисля че най-евтино е там.

# 178
  • София/Осло
Не мога да не се похваля и тук . Имам си маса  Mr. Green
http://nikrom.bg/index.php?option=com_datsogallery&Itemid=19 … id=50&lang=bg
Гуш,   bouquet

# 179
  • София
Хвали се ти, аз ще те издебна кога ще си дойдеш и ще взема наистина да ти дойда на гости, на новата маса...така де, да я полеем  Mr. Green

Пък аз вчера си купих тази форма за мини-мъфини

Общи условия

Активация на акаунт