Нови придобивки във вашата кухня! 3-та част

• 121 004
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Да се похваля и аз с нова придобивка, макар и не точно кухненска - 2 сервиза за хранене от по 19 части на Луминарк, модел Sequins white.
Купих ги директно от вносител и си спестих близо 100 лв. По магазините са по около 150 лв, аз ги взех за 102 лв. Платото е 15.60.

Много ми харесва,със здраве да си го ползваш.Доколкото виждам фирмата е пловдивска,а за София как се процедира?
И от колко части е комплекта/какво включва?

Благодаря!

могат да ти доставят с куриер - бях питала преди да си го купя на място. Сервизът е от 19 части - 6 малки плитки, 6 дълбоки и 6 големи плитки, 1 купа.

# 376
  • варна
никъде не видях цени Thinkingаз също имам 1 сервиз и сега за новия дом искам отново да се поглезя и да си купя още един.В Кауфланд има но не са на комплект, а по бройка и не са точно каквито искам-на цветя.Дали някой знае във Врна къде има по богата гама от сервизите им
Да се похваля и аз с нова придобивка, макар и не точно кухненска - 2 сервиза за хранене от по 19 части на Луминарк, модел Sequins white.
Купих ги директно от вносител и си спестих близо 100 лв. По магазините са по около 150 лв, аз ги взех за 102 лв. Платото е 15.60.

Много ми харесва,със здраве да си го ползваш.Доколкото виждам фирмата е пловдивска,а за София как се процедира?
И от колко части е комплекта/какво включва?

Благодаря!

могат да ти доставят с куриер - бях питала преди да си го купя на място. Сервизът е от 19 части - 6 малки плитки, 6 дълбоки и 6 големи плитки, 1 купа.

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 15:20 от janiz

# 377
  • София
Гуш благодаря!Но вероятно като сложа куриера ще се доближи до цената в София.А тук мога да го видя и пипна.
Но иначе твоя е най-нежен от всичките.

janiz мога за София да кажа къде се продават и къде имат представителен магазин,но за Варна не знам.

# 378
  • София
Гуш благодаря!Но вероятно като сложа куриера ще се доближи до цената в София.А тук мога да го видя и пипна.
Но иначе твоя е най-нежен от всичките.

все пак, бих им звъннала да питам колко ще струва с доставка, защото остаах с впеатление, че имат някакъв техен транспорт или нещо такова

# 379
Къде е магазина в София?
 Praynig
Ali&Meli

# 380
  • София
Къде е магазина в София?
 Praynig
Ali&Meli

на мен служителката в представителния магазин в Пловдив (този от сайта, чиито линк съм дала) ми каза, че те са изключителен представител и всички зареждат от тях, така че едва ли на други места ще са с такива цени. Сперед мен си струва дори човек да плати примерно 10 лв доставка (едва ли ще е повече), пак излиза 40 лв по-малко на 1 сервиз.
Специално моя сервиз аз не съм го виждала в София все още.

# 381
Няколко нещица, купени от магазините по левче. Черните са стъклени, а белите - пластмасови, но пък в интересна форма Mr. Green:

http://www.album.bg/polin_a/images/21284730/

# 382
  • София
Няколко нещица, купени от магазините по левче. Черните са стъклени, а белите - пластмасови, но пък в интересна форма Mr. Green:

много са ефектни черните

# 383

много са ефектни черните

И струват буквално стотинки купичките, чинийките са по левче, само голямата купа е по-скъпа - два и нещо hahaha.

# 384
мерси Гуш   bouquet
аз гледах преди време в Явор имаше доста избор харесах си един заради формата , но пък  ги нямаше цветовете цената беше 115лв. за 19бр.

# 385
  • София
Това е добра идея,човек да звънне във фирмата в Пловдив и да попита.Аз съм влюбена в сервиза на Гуш.
Иначе сервизи на Луминарк съм виждала в Айко и в един магазин на Ботев и Аспарух,казва се Arttable или нещо такова.Имат хубави работи по принцип,но последния път като минах беше доста бедно.
Не съм сигурна дали и те не твърдяха,че са изключителни предствители,но може би за София  Laughing.Ако мога събота или неделя ще се замъкна до Айкото,там имаше преди около година голямо разнообразие на сервизи и въобще на различни придобивки за кухнята.

# 386
  • София

Аз съм влюбена в сервиза на Гуш.

ти на живо ако го видиш....
аз го харесах по снимки, но като го видях на живо бях меко казано очарована.

ама стига съм го хвалила пък сега, няма всички да имат като моя сервиз я!

# 387
  • София/Осло

Хаха като твоя вид не ,но от същата фирма...  Whistling
 Hug
Искам чисто бял, квадратен  Crazy

# 388
  • София

Хаха като твоя вид не ,но от същата фирма...  Whistling
 Hug
Искам чисто бял, квадратен  Crazy

този ли?

# 389
Здравейте!Интересува ме от къде си купувате тези пръстени за салфетките /кърпите/.Дано ме разбрахте.Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт