ОСМОКЛАСНИЦИ - трето класиране

• 31 684
  • 377
  •   1
Отговори
# 195
  • В центъра на мръсотията
Като начало - запис. После се връщам да чета - тази и 10 страници от миналата тема...  Embarassed Ей, не давате на човек да мръдне от компютъра...  Laughing

# 196
Донесена,къде се беше отнесла.
На почивка?
Или аз съм пропуснала нещо?

# 197
  • В центъра на мръсотията
Бях за няколко дни на морето  Party Оставих мъж, деца и куче там, а аз се върнах, че трябва да работя... Не съм се похвалила, защото тръгнахме инцидентно - както се чудехме ще чакаме ли второ класиране или не, и така си заминахме...  hahaha И не сбъркахме - балът за момичета в Немската не падна толкова много, че да успее да влезе... както и предполагах...

# 198
Искам да попитам бала ми е адцки слаб , защото на теста по математика се изложих много , но като се замисля вече не съжалявам , защото поне това си бяха моите знания , а не да препиша , както повечето направиха .. въпроса ми е следния , сега ми предстои трето класиране ще пиша 18 , 32 , 31 СУЧЕМ .. бала ми e 22 и нещо , нямa да успея да влезна в никое от тях нали Cry Cry   .. и ако имам малък шанс ми кажете за кое училище говорите ! Благодаря ви , предварително и искам да попитам какво ви е мнението за Професионална гимназия по текстил и моден дизайн , защотото там ме приеха и на 1 и на 2 класиране !

# 199
От изброените 32-ро има приети с бал 22. Дори има бал 21.286. Другите две училища са с по-високи балове, наистина.

Що се касае до гимназията по текстил и моден дизайн - нищо не мога да кажа, съжалявам!

Лично моя съвет е, да огледаш и други училища. Балът ти е нисичък и е добре да преосмислиш критериите си и изискванията си като посочваш желанията в трето класиране.

# 200
Искам да попитам бала ми е адцки слаб , защото на теста по математика се изложих много.........
Как ли си се справила с преразказа  Thinking

Остани си в гимназията по моден дизайн. Съвсем добронамерено те съветвам.

# 201
За 18-то - само лоши неща мога да кажа. Детето ми учи в японската паралелка - пълен фарс.
...
Дано да съм ви полезна с тази информация - 18-то -НЕ! Ние много се радвахме от класирането преди време - но сега страшно съжаляваме. В това училище учителите мразят учениците и се радват, когато могат да ги смачкат!

Много категорично изказване...
Аз нямам лични впечатление, но в нашата тема (ОСМИ КЛАС, новата вече е ДЕВЕТИ КЛАС) пишат две майки, чиито деца учат в японската паралелка - Бойчето и mamavili.
Досега само хубави неща са разказвали.
На Бойчето тази година голямото дете завърши 18-то с френски.
Ако беше толкова лошо, дали щеше да запише там и малкото?  newsm78
Аз имам колежка, чиято дъщеря завърши 18 СОУ с японски - и от нея само хубави отзиви съм чувала.
coffe, дали грешката не е във вашия телевизор?

Съжалявам за крайното изказване, но наистина казвам истински конкретни неща, а не говоря общо за училището. Става въпрос не само за моето дете, иначе не бих ви занимавала толкова обстойно. Исках да споделя мнение, което не е само мое, а на доста майки на деца от японската паралелка. Многократно сме опитвали да водим нормален разговор с някои учители в това училище, но уверявам ви - без резултат. Крайна съм, може би, защото ме боли, че училището е прехвалено, но учителите са с огромно самочувствие и проблемите са налице. Просто искам да ориентирам хора, които имат грешно мнение за японските паралелки.

# 202
  • София
Здравейте, всички!  Hug

От известно време не съм писала, но си ви четях. Изключително много се радвам за всички деца! Браво за успелите да се придвижат нагоре по стълбичката на желанията си на 2ро класиране!   bouquet

Гледам, отборчета са спретнати. Имаме деца в различни училища, което е супер!  Simple Smile

Нашето отборче е скромничко, но все пак си е тук.  Hug И така, отборът на АК включва децата на следните майки:

SofiaV
foxysilver
Прасковката
iotchev

Приятна ваканция на всички!   bouquet

# 203
heterata - мерси много , но виждам , че си споменала да огледам и другите училища .. ако можете и затова ми помогнете наистина изора е много труден повечето, които познавам са на моите години и няма от кой да събера мнения за училища ... помогнете , кажете училища които да не им е висок бала , в които да мога да влезна и да са горе - долу хубави ?! ... Мерси , предварително

# 204
  • Пловдив
Синът ми вече е записан - ФЕГ - Пловдив - АЕ. Сега чакаме класирането на баткото в ПУ, много ми се събраха емоциите по кандидатстването, но му се вижда краят  Simple Smile

# 205
Не успях да намеря отзиви за 127 СОУ. Моля, помогнете.

# 206
  • гр. София
http://www.institutfrance.bg/?lang=bg
Ако за някои от вас представлява интерес,нека да заповяда. Hug
Ти за Брацигово ли говориш?Нещо не се ориентирах в страницата.
[/quote]

Не зная какво ти се отваря,но аз имах предвид курс за начинаещи по френски към Френският културен център.

http://www.institutfrance.bg/rubrique.php3?id_rubrique=24

# 207
  • София
markrit03, мое близко дете учи там. Сега е 9 клас. Това което казва майка му е, че дисциплината е много добра. В 8 клас езиковата подготовка е много добра (той е в паралелка с английски език). Учителите са отговорни и си гледат работата както трябва. Синът и се чувства много добре и ходи с удоволствие на училище. Това е за 8 клас. По-нагоре - не знам. Аз лично подавах там документи за кандидатстването, там ми беше училището-гнездо. Учителите бяха много любезни, обясняваха подробно без да са досадни. Аз дори добавих на място това училище като поредно желание защото обстановката ми направи много добро впечатление. Това е което мога да кажа за 127-мо училище. Дано съм била полезна с малкото информация.

# 208
  • София
Само да допълня за 127-мо - намира се на много възлово място в центъра на Сф и това е предимство, според мен, като комуникация.

# 209
Много благодаря за информацията. Племенникът ми днес се записа "на сляпо" в 127-мо, не рискува с трето класиране.

Общи условия

Активация на акаунт