Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се затопля млякото за бебето?
Как да науча бебето си да не яде през нощта?
Какво да правя, ако лекарят ми предлага цезарово сечение, но не съм съгласен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се затопля млякото за бебето?
-
Как да науча бебето си да не яде през нощта?
-
Какво да правя, ако лекарят ми предлага цезарово сечение, но не съм съгласен?
-
Как да отбия бебето си от нощното хранене?
-
Как да се подготвя за цезарово сечение, ако лекарят ми го предлага, но не съм съгласен?
Аз нищо не съм взела за сега, само си зяпам 
Аз всеки ден си пия 3 в 1, защото другото не ми понася, много ми е блудкаво, изобщо не му усещам вкуса, но пък ми мирише супер.
Май срамните устнички така изглеждат. При вас как е

Сдобих се и с един хемороид, който мисля да започна да моря още днес, че не ми се мисли после какво ще стане 
! Аз записах себе си и мъжът ми понеже не ми се ходи сама ( можело да присъстват татковци, баби, дядовци, настоящи майки и т.н)! Ако някой има желание да посети лекцията, но не останали места ще предоставя това на мъжът ми

ЧЕСТИТА РОЖБА НА МАМА РОЗАЛИНА!!!
- да ви е живо и здраво хлапенце, мног да ви радва и да се гушкате много скоро в къщи 
. По принцип всички около мен са мног против бременните да пушат , включително и мъжа ми и от много време се опитвам да го убедя че всеки сам за себе си взема решение.
но все се надявам че като дойде септемрви ще е по добре , в смисъл по хладничко.
и комари
По този повод, благодаря на Миринда за съвета, ще търся и Байгон щом става за бременни и малки деца, че вече съм се побъркала. Съчувствам на мъжът ти, то и аз съм като него, привличам всякакви видове насекоми