СЕПТЕМВРИ-09'32

• 12 049
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Привет и от мен!
Киара и аз мерси за кафенцето! Всяка сутрин си пия по една голяма чаша малко кафе с мляко и две лъжички захар. С моето ниско кръвно ми идва доста ободряващо.
Атракция като ходих на ЖК последния път нищо не ми казаха за лигнин, ама другия път ще питам по обстойно.
Като ви чета как се подготвяте направо #Crazy Аз нищо не съм взела за сега, само си зяпам  Embarassed Май си харесахме количката, ама сега ще се оглеждам дали не мога да я взема на по-приемлива цена, че нали българите сме "най-богатата нация".

# 211
 Добро утро и от мен, то направо си е ден но при нас е 10 ч. така че може да мине.  Hug
kiarra, мерси за кафенцето, много изкушава.  newsm10 Аз всеки ден си пия 3 в 1, защото другото не ми понася, много ми е блудкаво, изобщо не му усещам вкуса, но пък ми мирише супер.  Laughing То не че 3 в 1 е кафе, но ще се залъгваме още мъничко, няма как.  Laughing
 Аз направо съм умряла от глад, ходихме на лекар сутринта и чак сега се прибираме. Викам му на доктора момиченце ли си оставаме и той ми показва между крачетата на бебка нещо, което стърчи и аз си помислих да не се оказала момата с пишле, но не, не знам какво беше това  newsm78 Май срамните устнички така изглеждат. При вас как е Simple Smile  Joy
Иначе сме добре, 32 седмица, 1639 г, сега ще гледам дали е нормално тегло за тия седмици.
 Айде ние ще погледаме малко филма по бтв, до после Simple Smile  Hug

# 212
  • София; Дружбето
Аз без кафе сутрин не мога да си отворя очите. Не пиех само, когато ми ставаше лошо от него.
След малко заминавам на ЖК, но днес само ще ме мерят, така че не го очаквам с нетърпение Crazy

Надявам се всички неразположения да отшумят, момичета. Знам,че заради жегите са възможни стомашни проблеми. На мен също ми ври стомаха и сутринта се излетях към вц-то Blush Сдобих се и с един хемороид, който мисля да започна да моря още днес, че не ми се мисли после какво ще стане ooooh!

В Шейново помня, че искаха лигнин, но аз си купих големи превръзки и мисля и този път тях да си ползвам. Лигнина е от гледна точка, че не запарва като превръзките, а за шевовете е добре да дишат

# 213
Розалина драсни някой ред да кажеш как сте  Hug
А за списъка, който реши да направи Миринда - Таня, жк.Гоце Делчев
Забравих да споделя, че ходих на дерматолог /доки ме прати/ за пъпчиците по корема ми. Оказа се, че не е нищо притеснително. Изписа ми едно лосионче с урея, та да се мажа сега пет дни сутрин и вечер и после като излизат. За пет мазания нещата се подобриха.
Ние бяхме на морето 17 дена  Embarassed и си се къпах през цялото време. Нямаше никакви проблеми. Само внимавах с вълните, че можело да предизвикат контракции.

# 214
Само да не забравя - за мамите от Варна! В събота в майчин дом от 10.00 ще има лекция за кърменето! Желаещите да я посетят трябвало да се запишат предварително, поради ограничен брой места! Ако някой реши да ходи и не му се рови из нета да търси номера за записване с удоволствие ще го дам Grinning! Аз записах себе си и мъжът ми понеже не ми се ходи сама ( можело да присъстват татковци, баби, дядовци, настоящи майки и т.н)! Ако някой има желание да посети лекцията, но не останали места ще предоставя това на мъжът ми Wink

# 215
Здравейте  момичета!

Първо да честитя бебето на Розалина - да е живо и здраво и много, много да ги радва!

Като чета колко много сте се подготвили, чак се срамувам от себе си - не съм подготвила още нищо, с изключение на кошницата, която взехме от приятели  Embarassed

За списъка на Mirinda - Галя,жк Иван Вазов.

Аз също си пия кафе сутрин и едно дъълго следобяд, което го пия поне два часа.
Днес бях на ЖК, измериха ми корема - обиколка 96см Shocked, кръвното не ми е мръднало през цялата бременност до сега 90/60, беб за сега е седалищно разположена, явно се е завъртяла, но има още време за да се обърне - дано  Praynig

Хубав ден от мен на всички!

# 216
Божеее... не мога да  ви изчета бе хорааа ooooh!Писали сте толкова много. Един ден няма да вляза и съм изпуснала хубавата новина newsm44 ЧЕСТИТА РОЖБА НА МАМА РОЗАЛИНА!!! newsm51- да ви е живо и здраво хлапенце, мног да ви радва и да се гушкате много скоро в къщи luvbed
Bueno мерси за инфото за пелените. Аз уж ходих 2 пъти в вис виталис пък не съм ги видяла. Ние така или иначе от там ще си пазарим всичко така че пак ще ходим.
Аз съм за идеята да се запишем в другата тема кой от кой квартал е -Аз съм Дани от София- Надежда 3
Кафенце пиивам и аз , но обикновенно 3 в 1 в къщи или виенско в кафенетата. Цигарки не пуша от както съм бременна. Никои не ми е втълпявал че трябва да ги спра. Аз си имах нагласа че някои ден като забременея няма да пуша. Даже в 3-ти месец като се записвах на ЖК като ме питаха дали пуша, аз каза "вече не" , но лелката ме отбеляза като ДА. Питах защо  и тя ми разказа на дълго и на широко че това че сега съм спряла да пуша не било кой знае какво , защото на организма са му нужни поне 6-8 месеца за да започне да се прочиства и така или иначе до бебето пак ще достигнат части от натрупаното до момента в дробовече. Но въпреки това ми е някак си съвестно. Запалих 1- 2 пъти още съвсем в началото , но не се почувствах хич добре. В край на сметка всеки си решава сам за себе си и винаги съм се дразнила на хорските приказки от сорта " аууу ама как можее... виж я с корема  и навирила цигарата....." smile3512. По принцип всички около мен са мног против бременните да пушат , включително и мъжа ми и от много време се опитвам да го убедя че всеки сам за себе си взема решение.
Жегата е страшна момичетааа... newsm45 но  все се надявам че като дойде септемрви ще е по добре , в смисъл по хладничко.
Ние също сме почти гововис покупките за беба, поне с дрешките със сигурност. От тук нататък ще копувам дрешки само ако нещо много ми хареса и немога да се сдържа .Кревата ще го прави баща ми - той е дърводелец, заедно с едно бебешко шкафче - това  е леглото http://www.dibobg.com/products/_bigImg/tanitab3.jpg, а това шкафа към него http://www.dibobg.com/products/_bigImg/Shakfb4.jpg.
Това е за сега от нас. Поздрави на Neky за добрите новини... чакаме вече снимки от в къщи с Манос... Hug

# 217
Dundito,нашето легло е същия модел,и нашето го прави баща ми!Сега мисля да го боядисаме с безоловна боя в два цвята.Това от картинката е много свежо,добра идея ми даваш!!! Peace

# 218
  • София
Здравейте и от мен,
И аз имах кошмарна нощ с ходене до тоалетната,  Sick и комари  Sad По този повод, благодаря на Миринда за съвета, ще търся и Байгон щом става за бременни и малки деца, че вече съм се побъркала. Съчувствам на мъжът ти, то и аз съм като него, привличам всякакви видове насекоми  Rolling Eyes
Аз уж съм отпуска вече, но имам чувството, че съм по-заета от преди  Crazy От една седмица не съм се спряла, а има още толкова неща за правене... Днес мисля да продължавам с прането на бебешките неща и с чистенето на стаята (не че не я чистихме основно като си сменихме гардероба, ама...). После и кухнята, че най-накрая мъжът ми си е преместил неговите инструменти, които до сега си бяха в част от долните шкафове...Това ще е досадна задача, толкова дребни неща има по шкафовете в кухнята  Rolling Eyes Поне този уйкенд махнахме бюрото и стария компютър, че ги държахме досега заради информацията на хард диска (на лаптопа няма място  Crazy ). В неделя си купихме външна памет и решихме проблема.
За предложението на Миринда,  - Николета, София, Полигона (Младост)
 Та това засега, не мога да си спомням какво още исках да пиша  newsm78
До по-късно!  Hug

# 219
нека и аз се включа към предложението на Миринда - Биляна, гр. Варна, само че живея извън Варна в с. Чернево

# 220
Здравейте и от мен Hug

За съжаление няма да мога да дойда утре на срещата, защото днес идват роднини на мъжа ми от провинцията и ще поседят няколко дни Tired
За списъка за първа страничка - Веси - София, Овча Купел 2
Гледам, че обсъждате кафето - аз сутрин си пия кафе + мляко + цигара Blush Имам книгата "Какво те чака като чакаш дете" и в нея пише, че едно-две кафета на ден не могат да навредят по никакъв начин.
Мале момичета, с напредването на времето започвам да се побърквам - дали защото ми е първо бебе, ама всяко едно леко неразположение или по-особено чувство ме кара да си мисля, че ето сега май започвам да раждам ooooh!. Само това ми се върти в главата, хванали са ме лудите явно Crazy

# 221
Забравих да пиша за списъка-Мария-Бургас,к-с''Меден рудник''

# 222
За списека - Елена - гр. Варна кв. Аспарухово

# 223
До сега подреждах документи и намерих едни от раждането на Божидар-било е в 36г.с. Дали и туй няма да забърза толкова  Thinking

# 224
  • където има любов
Хайде и аз да се оплача набързо!
Момичета,много се изплаших снощи!Към 6 вечерта ме заболя корема-болката беше ниско долу,тъпа,като при мензис.Иначе контракции нямах което и ме спря да тичам към болницата,продължи няколко часа.Отдавам го на това,че доста се бях пооморила вчера.Сутринта чистих ,готвих и гладих вкъщи,после отидох на работа и там се развихрих.Та към 6 ,когато вече се чувствах скапана и изтущена,успях да седна.
Мъжът ми и той милия се изплаши и сега не ми дава да работя,ама как като не мога де се затворя вкъщи и все си търся повод да сляза в магазина.
Относно кафето-немога без него!Пия голяма чаша с мляко,понякога си сипвам втора ,като гледам млякото да е повечко ,че съм ненаситна.
За списъка-Светла гр Шумен

Общи условия

Активация на акаунт