СЕПТЕМВРИ-09'32

• 11 579
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Mirinda   и *Elesta*,мерси момичета за подкрепата за кафето/на мене не че ми пука много за хорските приказки/,ама да ви кажа ми е изнервящо да ми гледат в устата какво пия,за цигарите например-аз съм пушачка,ама и двата пъти през  беменноста не съм пушила,но ако някой не издържа-нека си пуши една цигарка,ама не както има някой "доктора ми каза като ми се пуши да пуша,за да не лишавам бебето като му се иска нещо" и пушат 2 кутии на ден  ooooh!  ooooh!  ooooh!

а за морето и басейна-и аз обожавам да плувам,ама сега не се къпя,защото най-вече ме е страх от инфекциите,които могат много лесно да ми се прилепят през водата и да ми създадат проблеми,а сега не е момента  Peace

# 196
записче и от мен !
да е живо и здраво бебто на РОЗАЛИНА, и скоро да е вкъщи при мама и татко!
явно всички сме на вълна ремонти. ние тази седмица ще циклим паркета в бебешката стая, за да можем вече да я подреждаме. харесахме мебели,надявам се скоро да ги вземем.от сайта на мадъркеър съм харесала система за използвани памперси/която излиза в пъти по-евтина/, ще взема овлажнител от продавалника и мисля това да е засега.дреболиите по към края.много ми харесва и видео бебфона на ЛаДида, но честно казано не знам как се поръчва от ибей.  newsm78 може ли да ми обясните, моля?
хайде лека от мен и до утре.

# 197
Добро утро!
Кафе и аз си пийвам-мерак голям, но на 3-4 глътка ми става гадно. Минах и на нес, май се ориентирам към фрапе.
За e-bay от там взех на бебе тоалет оня ден, аз не отбирам нищо, но една плевенска съфорумка е много дейна там и тя наддава и го спечели. Много сладурски неща има, но и доста скъпи. Това ми излезе на много прилична цена от 11паунда-панталонче, блузка,жилетка и лигавник.Ще го снимам като дойде.

# 198
Добро утро, заповядайте по едно кафенце:

Тази сутрин малката ме вдигна още в 6.45 часа, направо ми призля. И без това тази нощ не спах добре и тя взе, че ме събуди толкова рано. Тази вечер ще я оставим да спи при свеки, че утре съм на преглед в София и ще се опитам да се наспя.

Аз бях тази дето питаше за сутиените и нощниците за кърмачки. Благодаря на всички за отговорите!   bouquet

nahodkata и аз пия кафе с мляко абсолютно всяка сутрин. Моето кръвно е много ниско и док даже ми препоръча да пия по една чаша кафе и една чаша кока-кола, макар че с колата стигам и до три чаши. В противен случай се чувствам ужасно, без никакъв тонус и се влача като парцал.

*Elesta* браво за добрите новини! А за басейна - и аз съвсем скоро бях на такъв, не се притеснявам толкова кое било добре и кое - не. Водата беше топличка и бях почти два часа вътре. Така че щом и на теб ти хубаво, не смятам че е някакъв проблем.

Вчера взех да направя последен списък с нещата, които ми остава да купя за бебето и за мен за в родилното, за да мога да си стегна багажа, че нещо се притесних, че още не съм готова с него. И сумата беше около 200 лв. като се има предвид, че останаха само най-дребните неща.  Confused На мъжът ми му призля направо, каза че когато има ще ми даде, ама това кога ще бъде, не се знае. Незнам защо съм се разбързала и аз де, но нещо ме човърка отвътре и се надявам скоро да съм готова с всичко, че да спя спокойно.  Crazy

# 199
Хайде на кафето!
http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://honeymoonphase.file … lSpK6Ho2a_AbKnsVh

Добро утро мили момичета, аз независимо че съм си в къщи съм от ранобудниците е не че не ми се спи де ама моя сладък бебо е на друго мнение Laughing рита ли рита човека и аз  Crazy а пък от нощес какви киселини ме мъчат ужасни  и цяла нощ Sick има ли някоя мама да ги е овладяла с нещо Sad да сподели аз утре съм при доки и задължително ще питам и ще споделя!
е забравих най-важното ЧЕСТИТА РОЖБА НА РОЗАЛИНА   bouquet ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МОМАТА И МНОГО АМА МНОГО ДА ВИ РАДВА!

# 200
Киселините ми минаха от Алмагел преди хранене и Талцид след.

# 201
Добре че си е Киара че ако чакахте на мен за кафе  Grinning аз половин час не можах да кача проклетата картинка newsm78, мерси за кафенцето !

# 202
Добро утро!
Оставих детето на градина и седнах с кафенето да ви прочета.Кафе пия по 2 пъти на ден,слабичко обаче със сметана или мляко.Даже и алкохол пия по малко BlushВ морето се къпя,на плаж ходя,в басейна също.Но не бих влязла в басейн,който не зная как се поддържа,дали му се слагат всички необходими дезинфектанти . Naughty
Вчера ходихме на 3Д,бебо със сигурност е девойка.Та Атракция слагай ми моля те розово щъркелче Mr. GreenВидяхме му муцинката,много е сладко,прилича на кака си и има същите големи бузи като нея.Тежи 2100 и всичко му е наред,направо си отдъхнах Wink
Някой питаше как се пазарува от Ибей.Ето тук е обяснено:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=412020.0

За киселини ми помагат НОАЦИД. Peace

# 203
  • Варна
Добро утро момичета!

Киарра мерси за кафенцето пак:) Сега отивам да правя моето+ закуска Laughing

Тук се очертава още един много горещ ден и мисля да заведа детето на морето  ( че и аз да поплувам) Благодарение за подкрепата ви , вече смело ще се разхлаждам...

Лек ден! Simple Smile

# 204
Добро утро!kiαrrα ,мерси за кафенцето!Аз пия кафе всеки ден-едно черно и едно нес с мляко.
 На море ходя всяка събота и се кисна във водата колкото ми е кеф.Доки ми каза,че може.Но седя на сянка под чадъра,намазана здраво!
 Бебо и мен ме натиска здраво и понякога имам чувството, че ще се напишкам Crazy
 За водите,на мен ми е първо раждане,но на курса ни разказваха,че водите се пукат по 2 начина.Понякога от горната страна и тогава изтичат наведнъж,а понякога отдолу  и текат по малко,защото бебето запушва отвора.Казаха,че не трябва да тичаме в болницата,ако ни изтекат.Само ако имат черен или зелен цвят е важно да се ходи бързо до болница.Водите имат миризма на сперма и така не можем да ги объркаме с нещо друго,ако текат по малко.
Да ви питам,за количката трябва ли някакво чаршафче или дюшече newsm78

# 205
Добро утро,мамчета!!

Благодарско за кафето на К иара Hug
Аз да ви се пооплача рано сутринта!Снощи изкарах кошмарна нощ! SadС болки в корема и разстройство!Такова нещо не ми се беше случвало до сега!Ама аз съм си виновна, защото предната вечер стоях на течение,че ми беше много горещо и явно ме удари в червата! EmbarassedДнес слава богу съм добре!
За кафето -аз също си пийвам!Слабо кафенце с много мляко,а понякога и 3в1!Не мисля,че едно кафе на ден е проблем за бебето!
Днес пак се очертава голяма жега!  Nature SunnyВчера беше много приятно и си направихме една дълга разходка в Морската градина!Ама до края на седмицата прогнозата е температурите да достигнат 40градуса!!! ShockedУжас!!!
Чао,засега!!! Hug

# 206
Добро утро на всички! Simple Smile kiαrrα с тези кафенца направо ме побъркваш Laughing! Толкова изкусително изглеждат Flutter

# 207
Здравейте и от мен !!!  Сутрин без кафе и 1 цигарка не мога да отида на WC Embarassed    Kиселините си лекувам с 50 гр.ОUZO  newsm03  Да ви кажа има голям ефект и при безсание smile3521

# 208
Радвам се, че кафенцето ви хареса!  Laughing Аз изпих моето, след което закусих много леко и оттогава съм с ужасно гадене и киселини. От един час лежа на дивана, а мъничката ми само ме пита какво да ми донесе. Добре че е тя, голяма помощница си имам. Аз не ви споделих, но и аз като Горби имах ужасна нощ. Станах в 01,00 часа уж да пишкам и се окажа, че съм с разстройство, но някак много странно, без да ме боли стомах. Направо си помислих дали организма ми не започва да се чисти и да започна да раждам. Сигурно ще ми се смеете, ама наистина си го помислих. Да не говорим, че от вчера това бебче направо се побърка, имам чувството че прави салто в корема ми, на моменти не мога да си поема въздух. Утре на прегледа сигурно ще се успокоя, но сега си мисля какво ли не. Все едно ми е за първи път.  Crazy

gorbi, радвам се че ти се чувстваш по-добре днес. Дано повече не се повтаря това неразположение при теб.  Praynig

bamba, ами аз смятам да постеля някаква тъничка пеленка в количката, за да не се запарява бебето. Мисля че е добър вариант.

Хайде отивам да лягам, че направо ще се побъркам. Нямам търпение да се прибере мъжът ми и да закараме Хриси у свеки, поне тя да не ме гледа в това състояние. До после милички, пожелавам на всички един прекрасен и не много горещ ден!  Hug

# 209
Я да ви питам- в болниците,където ще раждате, искат ли лигнин? Тук продължава тая практика и защо, не мога да си обясня.Не стига всичкия багаж, ми влача и 1 чанта с лигнин  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт