За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 70 100
  • 781
  •   2
Отговори
# 225
Искам да питам за идея как да си измия стъклата на печката. С три стъкла е и вътрешните не са мръсни (мазни или замазани), но пак седят едни се едно са прашни или опушени.
http://klikshop.bg/lib/showimg.php?filename=zx600_766901.jpg
В упътването има как да се разглоби вратата, но незнам да не я разглобя и после да не мога пак да ги сглобя.
Моля за идея и съвет  Hug

# 226
така да докладвам за цилита, за който каза Руска, перфектно изчисти цялата душ кабина.Руска, благодаря отново, че сподели за него!   bouquet
Ще видиш, че и при експлоатацията тия дни, няма да е същото Hug

# 227
Споделете моля - втора WC или мокро помещение (за пералня, сушилня, бойлер и др. дреболии)?  Rolling Eyes

# 228
  • Countryside
Аз бих си направила мокро. Все  пак ако не живеете повече от 4 човека, няма крещяща нужда от втора WC.

# 229
Сиренце  Peace
натам клоня. Аз настоявах за втора, но пералнята отива в кухнята и заема шкаф място. Засега сме трима само Simple Smile
Отделно терасата е без покрив (не знам на кой етап ще успеем да сложим някакви тенти, и май ще се наложи и сушилня да купуваме.
Мястото за втора WC е много малко, дори да има и малка мивка, всичко ще се окъпва около нея предполагам:(
А ако се откажа от - ще улесня половинката в ремонта;)

# 230
  • Разград
Аз бих си направила мокро. Все  пак ако не живеете повече от 4 човека, няма крещяща нужда от втора WC.

И аз съм за мокро помещение.Имаме такова и ми е много добре,по-прибрано някакси.

# 231
Аз бих си направила мокро. Все  пак ако не живеете повече от 4 човека, няма крещяща нужда от втора WC.

И аз съм за мокро помещение.Имаме такова и ми е много добре,по-прибрано някакси.
И аз съм за мокро помещение.

# 232
Анкетата май върви към приключване Simple Smile Резултатът е ясен. Благодаря ВИ!  Laughing

# 233
В няколко теми забелязах,че се споменава тази фирма за калъфи за холови гарнитури http://www.divitex.net/images/prodEK.htm
Та въпроса ми е има ли някакви отзиви от тях и успя ли някой да се свърже с тях,защото на едно място казват,че били закрити newsm78?
Благодаря предварително за отговорите  bouquet

# 234
Калинка, не съм ги открила още, по-точно нямам време от ремонти да отида до магазина.Адресът, който е даден за Пловдив на ул. Р.Даскалов 9, всъщност е и адрес на ф. Тодипаг(http://www.comfort.bg/bg/%D1%84%D0%B8%D1%80%D0%BC%D0%B8/profile/ … %D0%BE%D0%B4.html

# 235
Моля за помощ! Някой знае ли как се сменя код на куфар със заключващ механизъм? Купихме го тази вечер. Има си код 000, но дъщеря ми иска да го смени/куфарът си е неин/. Не става по начина от упътването.

# 236
  • софия
как си отваряте тия обикновени бисквити... пуу... толкова ли е трудно да се направят нормални опаковки smile3511
ако съм дете и нямам нож подръка направо съм си умряла от глад  Simple Smile

# 237
  • София
Споделете моля - втора WC или мокро помещение (за пералня, сушилня, бойлер и др. дреболии)?  Rolling Eyes

Твърдо втора тоалетна!

# 238

Твърдо втора тоалетна!
Rima, не ме разколебавай:) Вече преместих пералнята от кухнята и така добре се наместиха останалите уреди.

# 239
Гледам пишете за Цилита. Майка ми много го хвали тя преди работеше в един хотел и още тогава го ползваха. Все се каня да го купя, но ме спираше цената. Сега ще го купя непременно!

Общи условия

Активация на акаунт