За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 70 100
  • 781
  •   1
Отговори
# 255
  • Русе
Здравейте! Изпрах 2 сака с червен ленен панталон (да спестя прането на ръка, че малко пуска) и единият сак е имал някаква картонена подложка, която се е разпаднала и всичко е станало в хартия. Панталонът е целият просмукан от хартиени влакна  Sad знаете ли как да го оправя? Сега е вече сух и хартията си е яко набита.

Беше ми се случило веднъж, но с доста по-малко количество картон. Прах още 2-3 пъти докато се изчисти, не знам обаче на при теб дали ще стане, ако наистина е много.

# 256
Miraetta,
Споделете моля - втора WC или мокро помещение (за пералня, сушилня, бойлер и др. дреболии)?  Rolling Eyes

Категорично втора тоалетна.
А има ли вариант да получиш компетентен професионален съвет за съчетание между двете (тоалетна и място за перaлня)?

Помещението е много малко - широко 80 см, дължина - към 100 см. Вътре трябва да влезе пералня, и отгоре сушилня. Не остава място и за бойлера... Sad Ще мислим къде да го пъхнем и него - че ще е голям...

# 257
  • Русе
Miraetta,
Споделете моля - втора WC или мокро помещение (за пералня, сушилня, бойлер и др. дреболии)?  Rolling Eyes

Категорично втора тоалетна.
А има ли вариант да получиш компетентен професионален съвет за съчетание между двете (тоалетна и място за пералня)?

Помещението е много малко - широко 80 см, дължина - към 100 см. Вътре трябва да влезе пералня, и отгоре сушилня. Не остава място и за бойлера... Sad Ще мислим къде да го пъхнем и него - че ще е голям...

A защо не си вземете пералня- сушилня 2 в 1, знам,че много хора ще кажат,че не са толкова добри, но в твоя случай може би е по-добрия вариант, а бойлера евентуално хоризонтален, това в случай,че тепърва ще купувате електроуреди. Иначе и аз съм за мокро, много е удобно.

# 258
Meggysan, и през този вариант минах, и да - казват че комбинираното като ти се развали - нямаш ни едно Sad Отделно прим. не знам защо пише - пералнята пере 8 кг, сушилнята суши - 6 кг, другите 2 кг?
Хоризонталния бойлер бързо разрежда топлата вода.... А и като е повече литри и дължината няма да стигне:) В умуване съм се видяла. Защото най-първата идея беше половината апарт. да е мокри помещения;) Голяма баня, голяма втора WC с мокро. НО се отказах - няма да живея на мокро Simple Smile Друга идея ни е бойлера да вградим в шкаф в антрето - до банята.

# 259
Лилянчо, недей да забравяш да си почистиш филтъра на пералнята, че 100 % е запушен! Аз направих същата глупост и после... за малко да ми се прецака и пералнята.

# 260
Къде се намира този филтър?
Аз никога  не съм го почиствала ooooh!

# 261
Обикновено е отпред. Една малка вратичка. Като го отвориш, вътре има едно тапа на винт. Внимателно се развива, защото обикновено там е останала вода. Като го извадиш и ще намериш част от загубените в пералнята вещи  Laughing

# 262
  • Русе
Лилянчо, недей да забравяш да си почистиш филтъра на пералнята, че 100 % е запушен! Аз направих същата глупост и после... за малко да ми се прецака и пералнята.

newsm10

Обикновено е отпред. Една малка вратичка. Като го отвориш, вътре има едно тапа на винт. Внимателно се развива, защото обикновено там е останала вода. Като го извадиш и ще намериш част от загубените в пералнята вещи  Laughing

И дано имаш канал в помещението, в което ти е пералнята, иначе трябва да подложиш нещо за водата.

lorenca, права си, но понеже аз имам 2 в 1 и определено не съжалявам, макар че моята вече е доста стара, затова давам това предложение. А и сега има модели, които са с равни кг за пране и сушене, докато моята е за пране 5 кг и сушене 2,5 кг, но пак я ползвам достатъчно често. А за хоризонтален бойлер наистина няма да стигне мястото. За бойлер в антрето да, стига да имаш място, да не стане пък прекалено тясно и да се удряте примерно като минавате покрай него. Дай ако искаш някаква примерна схема на тази част да видим дали не можем да предложим нещо друго.

# 263
Дай ако искаш някаква примерна схема на тази част да видим дали не можем да предложим нещо друго.
Ще трябва да взема размерите, че само на кухнята имам точните.
В Антрето смятаме да не слагаме много шкафове/ гардероби, така че един шкаф повече - 50/50 или нещо такова надявам се да се смести- и ще граничи с баня, мокро. Последния вариант е срещу душа, но не ми се иска ама изобщо.
Ще пусна картинка с размерите...

# 264
Meggysan, благодаря, количеството е ужасно много, чисто място няма на панталона  Sick ще опитам с пране, ама не вярвам да успея...
jj okocha, веднага след инцидента разпоредих филтърът да бъде изчистен   ideauu благодаря ти все пак  Hug

# 265
Момичета ,на бял под,лимонено жълти стени ,дървени прозорци,бели пердета и маса от същото като на прозореца дърво ,какъв цвят покривка ще сложите ?  smile3537

# 266
  • Русе
Момичета ,на бял под,лимонено жълти стени ,дървени прозорци,бели пердета и маса от същото като на прозореца дърво ,какъв цвят покривка ще сложите ?  smile3537

Ако не искаш бяло, може екрю (бежово) примерно или точно лимонено жълто, ако не ти е прекалено силно.

# 267
Открих двуфазния Cillit, за който Руска каза- в "Пикадили". Довечера ще го пробвам и ще споделя резултати.

# 268
Момичета, имаше преди време една тема специално за трапезни маси и столове, но с търсачката не ми излиза. Дали някой ще може да ми помогне?

# 269
Открих двуфазния Cillit, за който Руска каза- в "Пикадили". Довечера ще го пробвам и ще споделя резултати.

...и да не забравиш да почерпиш после Crossing Arms
Много пия, да знаеш Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт