За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 70 092
  • 781
  •   1
Отговори
# 465
Лимонтозу се сипва върху ръждата и се намокря. При възможност се оставя на слънце, после се пера по обичайния начин.

# 466
Кажете сега ,моля,как се чисти маркер от дървени мебели.Стените ги прежалих ,но дървенията не мога да я гледам така.....иде ми да се разкрещя на човека купил въпросните маркери  #Cussing out

# 467
Кажете сега ,моля,как се чисти маркер от дървени мебели.Стените ги прежалих ,но дървенията не мога да я гледам така.....иде ми да се разкрещя на човека купил въпросните маркери  #Cussing out

Направо си представих някоя омразна свекърва примерно ooooh!...

Аз бих пробвала с Циф. Но все пак някъде, където и да стане фал, няма да се вижда. А иначе най-добре да питаш в магазин за препарати какво ще ти предложат.

# 468
Интересува ме, може ли работата на промишлен ток(все още нямаме Акт 16) да навреди на уредите ми? Изгоря таймера на фурната ми при второто и ползване. От сервиза на Горение отказват да ми признаят гаранцията, тъй като сме на промишлен ток и имало спадане на напрежението. Чудя се дали това може да се отрази и на другите уреди и дали изобщо това е причината ?
Здравейте!Искам да си купя за терасата от тези плетените столове,които имитират ратан.Знае ли някой къде ги продават.
roxy_68 виж тук www.comforma.bg
ДюДю благодаря ти много.

# 469
Не знам дали ще стане,но пробвай с топящите се гъбички.

# 470
Цитат
Направо си представих някоя омразна свекърва примерно
Бах мааму  ooooh! ти имаш гадателски способности.....чак пък омразна -не ,ама дразнеща... Thinking

# 471
Момичета, бях чела тук някъде във форума за "рисуване" по дънки с Доместос. Сега не мога да намеря къде го четох това, можете ли да ме ориентирате?
Иска ми се да поекспериментирам с един-два чифта дънки, които са ми любими модели, но не ми харесва цвета им вече.

# 472
Цитат
Направо си представих някоя омразна свекърва примерно
Бах мааму  ooooh! ти имаш гадателски способности.....чак пък омразна -не ,ама дразнеща... Thinking

Щот си представих моята Mr. Green.
Какво стана с петната?

# 473
за какви повърхности става или е изобщо за баня - фаянс, батерии и т.н.

Става за всичко, което се намокри след къпане  Grinning Аз пръскам плочките, завесата на душа, ваната, батериите, самия душ.

# 474
  • Русе
за какви повърхности става или е изобщо за баня - фаянс, батерии и т.н.

Става за всичко, което се намокри след къпане  Grinning Аз пръскам плочките, завесата на душа, ваната, батериите, самия душ.

Много ти благодяра, вчера ходих в Кауфланд, но не го намерих, но когато имам възможност да потърся по другите магазини, ще си го вземе.

# 475
Здравейте!Кажете моля,как може да почистя надраскана с химикал щампа на блуза?
Пробвах с гъба и сапун да махна химикала,но не се изчисти.

# 476
  • Варна
Здравейте!Кажете моля,как може да почистя надраскана с химикал щампа на блуза?
Пробвах с гъба и сапун да махна химикала,но не се изчисти.

Надраскано с химикал съм премахвала със спирт, но не от щампа на блуза...  Peace Може да пробваш лекичко.

# 477
  • София
За да не лепи много роклята върху чорапогащник какво се  правеше? Мажеше се с тоалетно мляко ли, пръскаше се с лак за коса ли?
Върти ми се нещо из главата, но нито знам какво точно беше, нито за какво точно помагаше.  Tired

# 478
За да не лепи много роклята върху чорапогащник какво се  правеше? Мажеше се с тоалетно мляко ли, пръскаше се с лак за коса ли?
Върти ми се нещо из главата, но нито знам какво точно беше, нито за какво точно помагаше.  Tired

Аз съм чувала за крем за ръце, но сигурно става и с тоалетно мляко.

# 479
  • София
Благодаря, ще пробвам още днес и ще докладвам дали върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт