За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 69 029
  • 781
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Гювеч/гювечета и аз мия в съдомиялната. Една дъска за рязане дълго време - поне година, също я мих в съдомиялната преди да се разпадне на две, от тогава си купувам пластмасови дъски и нямам проблем.  Grinning

# 736
  • плевен
Моля ви момичета помогнете-върху керамичния ми котлон имам загоряло мляко ,което с нищо не мога да махна. Опитах веднага след като изкипих млякото да почистя,но не става. Дайте съвет.  Cry

# 737
Ами сигурно имаш препарати за почистване на керамичен плот. Остави да постои повече време и тогава търкай с гъбичка за чинии. Или си вземи от онези стъргалки, за които пишеше в темата за керамичните плотове.

# 738
  • София
Моля ви момичета помогнете-върху керамичния ми котлон имам загоряло мляко ,което с нищо не мога да махна. Опитах веднага след като изкипих млякото да почистя,но не става. Дайте съвет.  Cry
Купи си шпатулка за стъклокерамичен плот. Продава се във всеки голям магазин за техника, грубо около 10 лв. струват. Представлява бръснач с удобна дръжка и върши страхотна работа при такива загорели неща.

# 739
  • плевен
Благодаря ви момичета. Ще търся такава шпатулка.

# 740
  • Плевен
Благодаря ви момичета. Ще търся такава шпатулка.
Поискай от Ася назаем. Тъкмо ще й отидеш на гости в това гадно време. Grinning

# 741
  • София
Здравейте. И аз вчера изкипих млякото на керамичния плот. Почистих  с препарат за почистване на такива котлони и с мека гъба. Може и с гъба за съдове. Успех.

# 742
Здравейте, след вчерашния ветровит ден установих, че у дома алуминиевата врата към терасата не е уплътнена добре, т.е. има уплътнение, но самата врата не прилепва стегнато и от там духа много. Някаква идея какво да направя? Дали ако я стегна от пантите ще се оправи положението, или ще се наложи допълнително уплътнение?! И .. въобще какви майстори ще ми трябват?!

# 743
  • Русе
Здравейте, след вчерашния ветровит ден установих, че у дома алуминиевата врата към терасата не е уплътнена добре, т.е. има уплътнение, но самата врата не прилепва стегнато и от там духа много. Някаква идея какво да направя? Дали ако я стегна от пантите ще се оправи положението, или ще се наложи допълнително уплътнение?! И .. въобще какви майстори ще ми трябват?!
Извикай фирмата,която е поставяла дограмата да оправи проблема.

# 744
Принципно хубавите врати се настройват (прогонват; регулират).
Майстор по ал. дограма би трябвало да може да го стори.
Не е сложно, може и технически средно грамотен човек да го направи.

Извикай фирмата,която е поставяла дограмата да оправи проблема.
Най-добре ако може и като рекламация да го формулираш.

# 745
Именно - аз и сама мога да го стегна, предполагам, ако имам шестограм  Rolling Eyes
Въпросът ми е дали това е начина да спре да духа?!
Но така или иначе дограмата все още е в гаранция предполагам и ще викна майсторите, които са я слагали. Дано да не ми се смеят много на проблема!

# 746
Здравейте,
преди време се споменаваха едни тапети в нета тип изолационни.Даже отгоре можеше да се боядисват или да се слага декоративна мазилка.Имаше и клипче на руски или немски.Някой случайно да се сеща?

# 747
...аз и сама мога да го стегна, предполагам, ако имам шестограм...
Едва ли се налага само стягане.
Трябва си реглаж. Някъде разхлабваш, на др. място стягаш, повдигаш, сваляш и стягаш.
Обади се на фирмата да ти я прогони.
Кажи им, че не се затваря добре. Плътно. Няма да ти се смеят, все пак затова имаш дограма. Дъхането е хубаво нещо, но не от дограмата. Peace

# 748
...аз и сама мога да го стегна, предполагам, ако имам шестограм...
Едва ли се налага само стягане.
Трябва си реглаж. Някъде разхлабваш, на др. място стягаш, повдигаш, сваляш и стягаш.
Обади се на фирмата да ти я прогони.
Кажи им, че не се затваря добре. Плътно. Няма да ти се смеят, все пак затова имаш дограма. Дъхането е хубаво нещо, но не от дограмата. Peace

Благодаря за съветите!
Обадих им се и се разбрахме да дойдат.
Явно някой неща трябва да ги прави майстор  Peace!

# 749
...Явно някой неща трябва да ги прави майстор  Peace!
Козата си сака пръч.
Надявам се да споделиш тук какво е станало след визитата. Wink

Общи условия

Активация на акаунт