За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 70 095
  • 781
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета, искам да ви попитам при вас хората, които живеята на 3 ет. например по ниска такса за асансьор ли плащат или не?
При нас 1 и 2 етаж не ползват/не плащат.Останалите етажи плащаме на врата абонатната такса за асансьор(40 лв.месечно) и на човек тока на асансьора.Последното за мене не е правилно и предложих също да стане на врата,тъй като много често апартаменти с по 1-2 човека са най-посещавани от деца,внуци,гости,които не летят,а си ползват асансьора.Засега не става,но все някога ще го наложим.
Отделно си събираме по една малка сума всеки месец,за да си помогнем при евентуалните ремонти на входа.Това се плаща от всички собственици,без значение къде живеят.
Имам един въпрос:възможно ли е(и красиво ли ще стане)да ми направят вътрешни врати на стари каси.Идеята е да не се разбиват стените,което си води към основен ремонт отвсякъде,че ми писна от майстори и мръсотия.Изчетох доста теми,но не намерих нещо по въпроса.

# 436
  • Толбухин
Въпрос и от мен: От къде мога да си купя пилинг за дрехи и вършат ли работа тези машинки? За вълнени дрехи най-вече.
Моя е Ufesa(оказа се марка на Сименс) от Технополис, страхотна работа ми върши, много съм доволна. Вече 3г ползвам, миналата година търсих да взема на майка ми, ама не намерих.  Confused
A моята е Fagor за 19 лв от Технополис.Преди няколко месеца я взех-Добрич.

# 437
LilaC -Ако касите са запазени и ги почистиш и обработиш така, че да се приближават максимално до цвета на новата врата мисля, че ще се получи.

# 438
Имам въпрос:
Как или с какво да учистя полепнало тиксо от една чиния?
Но не самото тиксото, а останалото лепило.
Надявам се да сте ме разбрали Simple Smile

# 439
Със спирт.

# 440
# 441
  • софия
С олио.Мазното разтваря.

# 442
Скоро търках някакво лепило от лепенка с олио и нищо не стана.

# 443
  • София
Здравейте, знае ли някой къде бих могла да поръчам две вратички за съвсем обикновена секцийка, бих искала да са възможно най- евтини и леки (тъй като са временно решение).

# 444
  • София
Здравейте, знае ли някой къде бих могла да поръчам две вратички за съвсем обикновена секцийка, бих искала да са възможно най- евтини и леки (тъй като са временно решение).
В Бриколаж,от ПДЧ,сама си решаваш искаш ли странично кантиране,носиш размерите и т.н.
Упех

# 445
Въпрос и от мен: От къде мога да си купя пилинг за дрехи и вършат ли работа тези машинки? За вълнени дрехи най-вече.
[/quote

http://bonus.bg/bonusproduct_17038.html

# 446
Здравейте, плочките на банята са ми черни, трагедия е след всяко къпане...остава бял слой от сапуна.... с какво да го почиствам, зависи ли наистина с течен сапун ли се къпем или с обикновен? ...сега се налага с телче за миене да го търкам, и то трудно, а банята не е малка... smile3511

# 447
  • Разград
[/quote

http://bonus.bg/bonusproduct_17038.html

Вършат и то идеална.Дрехата(чорапи и ръкавици също почиствам)става като нова.

# 448
Как мога да почистя накит от мелхиор?

# 449
  • Варна
Здравейте, плочките на банята са ми черни, трагедия е след всяко къпане...остава бял слой от сапуна.... с какво да го почиствам, зависи ли наистина с течен сапун ли се къпем или с обикновен? ...сега се налага с телче за миене да го търкам, и то трудно, а банята не е малка... smile3511
Не знам дали зависи от сапуна, но имай предвид, че и водата е варовита. Аз плочки не търкам, намазвам с препарат против варовик и после само изплаквам. В момента ползвам най-обикновен Медикс за фаянс. Най-много да се наложи да тръкна леко батериите, за плочки обаче е безотказен.

Общи условия

Активация на акаунт