За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 70 092
  • 781
  •   1
Отговори
# 495
За саега не сме се спрели още на конкретен модел.При нас дилемата е дали да го сложим на терасата или в шкаф в горния ред на кухнята.Ако е много голям шкафа ще ми обърка всички планове,но от друга страна,ако е на терасата ще замръзва през зимата,а аз не искам да я остъкляваме.А вашите котлета къде се намират?

# 496
Реших да не пускам тема, понеже имам един по-специфичен въпрос. Преди два дни забелязах, че леко се е цепнала кожата на дивана ни. Не съм много сигурна дали кожата е естествена или не, понеже не сме я купували ние. Беше ни завещана от човека, от който купихме къщата. Та--с какво да залепим. Цепнатината е на мястото на шефа (на страничния подлакътник е) и не е много голяма--около сантиметър.
Преди време си спомням, че имаше нещо което рекламираха по телевизията и си беше за такива неща. Или се бъркам или пък вече не го правят. Моля помагайте! Как да оправим кожата.

# 497
Здравейте!Кажете моля,как може да почистя надраскана с химикал щампа на блуза?
Пробвах с гъба и сапун да махна химикала,но не се изчисти.

Надраскано с химикал съм премахвала със спирт, но не от щампа на блуза...  Peace Може да пробваш лекичко.
Благодаря за идеята.   bouquet
Пробвах,но не стана.
Много съжалявам.  Confused

Надявам се,че след няколко пранета ще избледнее.

# 498
  • Варна
За саега не сме се спрели още на конкретен модел.При нас дилемата е дали да го сложим на терасата или в шкаф в горния ред на кухнята.Ако е много голям шкафа ще ми обърка всички планове,но от друга страна,ако е на терасата ще замръзва през зимата,а аз не искам да я остъкляваме.А вашите котлета къде се намират?
Нашия се намира в единия ъгъл на хола. Ето да добиеш представа: http://images.mar4ela5.multiply.com/image/3/photos/5/500x500/21/ … mp;nmid=101669020. Виждала съм и в кухня, скрит в шкафа. Според мен стои по-добре, но стига размерите на кухнята и разпределението да ви го позволява. Щом сега ще избирате всичко според мен си изберете малък и го скрийте. Но после идва въпроса дали има въздуховод и достъп... Не знам. Защо не се консултирате с фирмата, която ще се грижи за газифицирането и с проектанта на кухнята.  Rolling Eyes Май не помогнах много... Размерите вече е безмислено да ги давам май... Rolling Eyes
Ето тук се вижда котела+скритите тръби: http://mar4ela5.snimka.bg/flowers/cvetq.401029.14858293.big

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 22:23 от mar4ela5

# 499
ако е на терасата ще замръзва през зимата,а аз не искам да я остъкляваме.

Не съм виждала никъде поставено отвън  Thinking Питай фирмата дето се занимава с това, ама много се съмнявам  Tired

# 500
  • Варна
ако е на терасата ще замръзва през зимата,а аз не искам да я остъкляваме.

Не съм виждала никъде поставено отвън  Thinking Питай фирмата дето се занимава с това, ама много се съмнявам  Tired
Аз съм виждала.  Peace  Преди 2 години ходихме на една сватба, котела на кумовете беше поставен на терасата.  Peace

# 501
Имам въпрос към всички, които се отопляват зимата на ток, но не с климатик -Какъв радиатор е за предпочитане за отопление в детската? Чудя се за маслен радиатор или конвекторен, вентилаторните печки ми се струват шумни, но не съм наясно с нещата, досега бяхме с локално парно.

# 502
  • Русе
Имам въпрос към всички, които се отопляват зимата на ток, но не с климатик -Какъв радиатор е за предпочитане за отопление в детската? Чудя се за маслен радиатор или конвекторен, вентилаторните печки ми се струват шумни, но не съм наясно с нещата, досега бяхме с локално парно.

Май масления, не съм 100 % сигурна, но мъжа ми е по в час с тези неща и каза, че ще топлим с маслен радиатор детската. А иначе в спалнята сме с конвектор. Наистина съм много доволна, вече 7 г някъде бачка безотказно.

# 503
И в двете спални сме с маслени радиатори, които имат и вентилатор. Доволна съм, температурата е много равномерна. Но и сметките за ток не са никак малки зимата.

# 504
  • Морска приказка
Ние вече 5 години се топлим с маслен радиатор и сме много доволни. МОже би е добре да имате в превид, че е хубаво радиатора да има и вентилатор ,да духа топъл въздух. По този начин се загрява бързо самата стая и в последствие като изключите вентилатора и  го оставите само на нагряване поддържа стаята топла. За конвекторните печки мисля,че в момента  в който се изключат и стаята изстива, докато при радиатора не е така.

# 505
  • София
Много доволни бяхме от конвекторните радиатори, топлеха много повече от маслените.

За лепенето на дреха по чорапогащник - не ми се наложи да пробвам, купих си лъскав и проблем нямах.

# 506
Момичета, благодаря, ще се почудя ще малко, дано не идват скоро студовете.

# 507
  • София
Моля, ако някой знае как да оправя надраскана пластмаса да ме светне. Мисля, че няма начин,но все пак тая надежда.

Купих си много хубава кутия за хляб- червена с матов капак. Имаше обаче етикет и аз реших да го изчопля. Свекървата къде се сети да ми даде акъл да пробвам с Роли - надра се много грозно, не мога да го гледам. Умирам си от яд. Мислех за някакъв стикер да лепна отгоре, но се чудя има ли чалъм да я пооправя някак , за да не личи толкова.

# 508
Моля, ако някой знае как да оправя надраскана пластмаса да ме светне. Мисля, че няма начин,но все пак тая надежда.

Купих си много хубава кутия за хляб- червена с матов капак. Имаше обаче етикет и аз реших да го изчопля. Свекървата къде се сети да ми даде акъл да пробвам с Роли - надра се много грозно, не мога да го гледам. Умирам си от яд. Мислех за някакъв стикер да лепна отгоре, но се чудя има ли чалъм да я пооправя някак , за да не личи толкова.

Плексиглас ако е можеш да го полираш с паста за зъби и кече.
Поморина върши най-добра работа, но незнам дали я има още тази паста в магазинната мрежа.

# 509
  • София

Онзи ден купих стикери от гел,които се лепят върху гладка повърхност.Моите т.е. на дъщеря ми са цветя,но имаше и звездички например.Могат многократно да се залепят и разлепят.
При нас се лепят и на прозореца и на вратата.

Общи условия

Активация на акаунт