За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 69 100
  • 781
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Dobre  де, човек нали сяда на тоалената чиния, а не върху казанчето, какво значение има колко кг е?  Crazy
Ами именно тоалетната чиния се коментира, де. Казанчето в случая е вградено в стената.

ами тоалетната чиния виси на вдна арматура на стената, арматурата и казанчето са вградени....

# 616
Dobre  де, човек нали сяда на тоалената чиния, а не върху казанчето, какво значение има колко кг е?  Crazy
Ами именно тоалетната чиния се коментира, де. Казанчето в случая е вградено в стената.

Не, коментират се вграденото казанче и моноблок (комбинация от тоалетна чиния и казанче).

Dobre  де, човек нали сяда на тоалената чиния, а не върху казанчето, какво значение има колко кг е?  Crazy

ами тоалетната чиния виси на вдна арматура на стената, арматурата и казанчето са вградени....

Ако казанчео е вградено, нали не е задължитено тоалетната чиния да е "висяща".

Мисля, че нещата се смесват и от там стават недоразумения.

# 617
  • София
..
Не е задължително вграденото казанче да върви с конзолна тоалетна чиния, все пак!  Wink
red shoe, писали сме едновременно... Joy

# 618
  • София
Коментарите вървят по две линии - едната е за вградените казанчета и "висящи" тоалетни, те издържат до 100 кг.
Другите коментари са за моноблоковете - тоалетна и казанче, изляти заедно.
А иначе може да се вгради казанче в стената и чинията да не е висяща, но не знам как ще стои това чисто естетически, май не съм виждала.  Rolling Eyes
Голяма обърквация стана с тези тоалетни. Laughing

# 619
Разбрахме се най-после  Laughing

# 620
Добре, че имам две тоалетни- едната е висяща, другата здраво закрепена за земята. Ще насочвам гостите си според теглото към едната или другата, да не вземе да стане някой сакатлък. ooooh! Laughing

# 621
  • София
А всъщност това, че издържат до 100 кг. май не е съвсем вярно. У нас сме със стандартни тоалетни, но у една приятелка е висяща и мъжа и е около 100-те, нямат проблеми със здравината.

# 622
Със сигурност не е до 100 кг.

# 623
  • София

на нас така ни казаха в Рока.... newsm78

# 624
Някой знае ли телефон за връзка с Екопарка на Дружба, във Варна.
Разбрах, че трябва да се обадя да заявя желание за ползване на барбекю предварително.

# 625
Ето едно случайно избрано от Гугъл опровержение, все пак много обществени тоалетни са с висящи чинии, а там няма филтър колко дебели хора да влизат:)

на нас така ни казаха в Рока.... newsm78

# 626
  • Морска приказка
В интерс на истината, когато си търсехме вградено казанче в един от магазините ни казаха, че марката Geberit e тествана с 700 кг, стената поддава, но не и конструкцията. Когато става въпрос за тоалетната чиния, мисля че кг са около 200  за граница. Вкъщи са идвали приятели, които са над 100 кг и не е имало инциденти  Wink

# 627
  • Countryside
Може и да има логика това със 100-те кг, едно е обществена тоалетна(влизат всякакви и по 150кг и по 50кг),друго е всеки ден 150кг, по 2 пъти на ден, минимум  Mr. Green Аз изхождам от факта, че като купувахме матраци, имаше такива с тегло на спящия до 80кг, което ми се видя пресилено. Може и тия от Рока да са се презастраховали  Mr. Green

# 628
Аз изхождам от факта, че като купувахме матраци, имаше такива с тегло на спящия до 80кг, което ми се видя пресилено. Може и тия от Рока да са се презастраховали  Mr. Green
Не пресилено, ами абсурдно  ми се струва. Че то половината мъже, ако не и повече са над това тегло  newsm78.

# 629
Винаги съм с едно наум като ползвам стенно захваната тоалетна чиния.
Представям си какво ще стане, ако поддаде. Не съм 100 кила, но понякога така скърцат, че...........

Общи условия

Активация на акаунт