За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 69 094
  • 781
  •   1
Отговори
# 630
Аз изхождам от факта, че като купувахме матраци, имаше такива с тегло на спящия до 80кг, което ми се видя пресилено...

Не е пресилено, точно така е. Повечето матраците са обвързани с кг.  Peace

# 631
Добро Утро!
Привършихме с преместването, сега малко обзавеждане ни чака ии..
в стария апартамент имахме вграден гардероб и държахме там разни боклуци, също и такъмите на зайо..такива неща.
Сега обаче нямаме такова нещо, но за сметка на това имаме огромно предверие с преход към хола и там има една съвсем гола стена.
Решихме да си вземем някакъв съвсем обикновен шкаф, може и малък градероб, с 1 рафт, аз мислех и за офис шкаф, нещо такова.
Нямаме много време да обикаляме и исках да ви помоля за насока, къде да отидем за нещо такова, с уговорката, че можем да отделим до 150лв за него ( което май е достатъчно за такова простичко нещенце?)
 newsm78

# 632
Здравейте,
чудех са дали да пускам нова тема, ама ще се пробвам първо тука Mr. Green

Въпросът ми е свързан с това в какво най-често държите и складирате, ако може така да се каже, продуктите си вкъщи? Аз например брашно, захар, варива си ги държа както са в хартиените опаковки. Чудех се дали да не е по-добре да ги пресипвам в стъклени буркани или други съдове?
 Thinking

# 633
...дали да не е по-добре
Виждал съм специални буркани за такива неща.
Ние ползваме метални кутии от адаптирано мляко и пурички.

# 634
  • Морска приказка
На мен лично ми е по-удобно като си ги пресипя в пластамасови прозрачни кутии от какао или течен шоколад, за да виждам кое къде ми е. Като си довършим новата куня съм решила да си накупя предназначените за такива продукти кутии. Харесала съм си в дженезис едни красоти ама да видим кога ще им дойде редът.

# 635
Аз ползвам стъклени буркани с различна големина. Купих ги преди 4 години и съм много доволна.

# 636
  • Countryside
Аз изхождам от факта, че като купувахме матраци, имаше такива с тегло на спящия до 80кг, което ми се видя пресилено. Може и тия от Рока да са се презастраховали  Mr. Green
Не пресилено, ами абсурдно  ми се струва. Че то половината мъже, ако не и повече са над това тегло  newsm78.
Мда, така е. Това важи за 90% от латексовите матраци, имайте го впредвид, ако ще купувате матрак, да не се изненадате като се деформира.

# 637
Това е полезна информация, предстои ми купуване на матрак.  И двамата с мъжа ми сме под  80кг, но все пак....

# 638
И аз се чудех дали да пусна тема. Но първо да попитам тук. Предстои ни да купуваме легло за детето, имам предвид стандартно легло като за голям човек. Проблема обаче е, че не мога да си харесам. Разглеждах какви ли не сайтове и магазини и нищо. Иска ми се да е хубаво. Сега сме решили да отидем и до Карло Даниели. Кой от магазините им е с най-много изложени неща, за да си изберем? Имате ли отзиви от детските им неща като цени и качество? Ако се сещате за други магазини моля ви ми препоръчайте!

# 639
Нямам скруполи относно китайските неща, но това, което ме подразни при Даниел от Карлово беше, че дори мострите в магазина си бяха сглобили отвратително. Как ще ме накарат да купя нещо от тях, при положение, че всичко скърцаше и хлопаше, а де що имаше кант за украса се разминаваше.  Rolling Eyes

# 640
nurfeyster, не знам точно какви размери те устройват, но аз също търся някакъв обикновен малък гардероб или шкаф с дълбочина до 50 см. за една ниша на терасата (макс. до 200 лв.). От няколко дни обикалям, но още нищо не съм открила. В Практикер такива семпли гардеробчета е имало, но около намаленията през септември са свършили . Казаха, че ще зареждат мебели около 7-10 октомври. В магазин Юск имаше интересни шкафове, но пък на мен ми идват малко ниски (100-120 см. височина).  Сещам се за ф. Ирим ,имат сайт и работят с много мебелни магазини.

# 641
Veniz Ирим имат промоционален гардероб двукрилен на 156лв.  Но дълбочината му е 52 см. Точните размери са 800/520/1900. Предлага се в три цвята - бук, елша и орех милано  Peace

# 642
  • Варна
Кой питаше за Екопарка? Дано не е късно, ето линк

http://zeleno.bg/bg/firms/415-universitetska-botanicheska-gradin … arna-ekopark.html

# 643
Руми, мерси ще отида утре да ги видя в някой от магазините Мебел Дизайн.

# 644
Руми, мерси ще отида утре да ги видя в някой от магазините Мебел Дизайн.

Дано да ти пасне   Hug

Общи условия

Активация на акаунт