За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 69 075
  • 781
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Формата е с дупка,но го сложих на
270 градуса.Видях в началото,че загаря
(на петата минута)и сложих фолио от
горе.Нищо не стана.А на коя приставка го
слагате: долна,средна,горна?Бях го сложила
на долната.
Аз пека на 150 градуса само на вентилатор /фурната има такава функция, нямам идея кой реотан грее в този случай/, решетката на средно ниво, без предварително да загрявам фурната, стандартна форма за кекс с дупка и винаги стават превъзходни, чак да не повярваш.  Crazy

# 661
Кекс на повече от 180 градуса е..... newsm78, ами ще има проблем с опичането. Пека на не повече от 170 , без предварително подгряване и на средно ниво, даже по-скоро малко по-надолу от средното. Също съм с Горение.

# 662

Rima ,благодаря ти  Hug

# 663
  • София
Хора,в готварският има такава тема:
За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема
Тази тема е за дома,майстори,обзавеждане и т.н.

# 664
Мамам Стасита,
по важно ми беше да разбера за
режима на фурната,която е част от
кухненското обзавеждане.В готварския
не съм влизала никога,така че приемете
моите извинения(по-лесно ми беше, а и получих
информацията,от която се интересувах). Peace

# 665
  • Варна
Момичета, някои от вас слагали ли са Термошилд? Искам да питам някои неща...

# 666
Момичета имам един малко странен въпрос дано някоя от вас успее да ми отговори.
Има една машина която прави мазилки - вътрешни гипсови и варови - машина изхвърля на стената материала а после майстора си я прави както трябва.Ето на тази машина ми тр името  newsm78 .Дано ме разбрахте какво искам да кажа че доста объркано стана

# 667
  • София
Момичета имам един малко странен въпрос дано някоя от вас успее да ми отговори.
Има една машина която прави мазилки - вътрешни гипсови и варови - машина изхвърля на стената материала а после майстора си я прави както трябва.Ето на тази машина ми тр името  newsm78 .Дано ме разбрахте какво искам да кажа че доста объркано стана

Това, което намерих от нета е, че тази машина се казва Трифазен бутален турбозол за циментови и варови разтвори

# 668
оооо супер nana77 много благодаря

# 669
  • София
Какво представлява органайзера за гардероб? Прочетох го преди малко и сега умувам какво може да е.

# 670
  • София/Осло
Тайна - предполагам ,че е нещо като разделител в гардероба  ,който спомага за по-добрата вътрешна подредба.  Thinking

# 671
Ето една тема,която ме вълнува,но не е писано скоро в нея:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=320441.0
Става въпрос за отопление на твърдо гориво.Печка,да не е голяма,ще се използва за стая в къща.

Ето тази ми изглежда добре:
http://www.tesy.com/household_bg.php?catid=57&product=467

Grinning  Моля,ако имате опит да споделите   

# 672
  • Sofia
Мен пък ми трябва упътване на български за пералня Миеле, имам на немски ,но не ми върши работа, та ако някой има нека ми пише на ЛС.

# 673
  • Русе
Айде и аз един спешен въпрос. А какво може да се махне стикер от фолио на стъкло на кола. Със спирт не става, с вода и ножче става, но много бавно и се драска стъклото. Други варианти??? Мерси.

# 674
si Iren, приятели имат такава, живеят в къща, но да ти кажа често си е чернилка, трябва по-често пребоядисване, но иначе си топли добре, даже през зимата е напарво горещо  Peace
Meggysan, виждала съм да ги нагряват отвътре по някакъв начин, но незнам токно  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт