За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 69 042
  • 781
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Мен пък ми трябва упътване на български за пералня Миеле, имам на немски ,но не ми върши работа, та ако някой има нека ми пише на ЛС.
Какъв е модела?  Rolling Eyes
Защото има един сайт с ръководства, но трябва да се посочи модел.
Ето го сайта: http://bg.diplodocs.com/lo/MIELE

# 676
  • Русе
Meggysan, виждала съм да ги нагряват отвътре по някакъв начин, но незнам токно  newsm78

Вярно, че съм чувала за нещо такова, но не рискуваме така Simple Smile (май за хора, които си сменят винетките от кола на кола).

# 677
si Iren, приятели имат такава, живеят в къща, но да ти кажа често си е чернилка, трябва по-често пребоядисване, но иначе си топли добре, даже през зимата е напарво горещо  Peace

Благодаря ти  Hug
Днес отивам да купя,пък дано съм доволна  Peace

# 678
За една стая има малки печки. Пернишките бяха с номера. Аз съм ползвал такава. Става за долно и горно зареждане и много топли.
Прити имат малки модели.

Стикери се махат, като се нагреят с сешоар или със специални тънки шкакли се изстъргват. Фирмите които сменят челните стъкла умеят номера. Доколкото разбирам ви трябва често да го правите, тогава вече има друг начин.

Ако не успееш да се справиш с ръководството, ще се напъна.

# 679
  • Русе
Стикери се махат, като се нагреят с сешоар или със специални тънки шкакли се изстъргват. Фирмите които сменят челните стъкла умеят номера. Доколкото разбирам ви трябва често да го правите, тогава вече има друг начин.

Трябва ми еднократно, да се махне един стикер от задно стъкло на новозакупена кола (не е за мен), но не можем да намерим вариант. Значи със сешоар ще стане, със шпакли не става или поне изключително бавно и се драска стъклото.

# 680
Трябва ми еднократно, да се махне един стикер от задно стъкло на новозакупена кола (не е за мен), но не можем да намерим вариант. Значи със сешоар ще стане, със шпакли не става или поне изключително бавно и се драска стъклото.
Шпаклите са специални. Нагрявате със сешоар и много бавно отлепяте. Ако изстине пак нагрявате. Може да нагрявате отвън стъклото, а да дърпате отвътре стикера.

# 681

Отидете някъде където маркират коли, за 2 или 5 лв. ще ти го свалят.

# 682
  • Русе
Мерси на всички, ще пробваме довечера.

# 683
Чудесна тема!Поздравления на автора и!
Моят въпрос е от къде мога да си намеря упътване на български за фурна Електролукс?

# 684
  • София
Моят въпрос е от къде мога да си намеря упътване на български за фурна Електролукс?
модел?
ако е като моята,мога да щракна упътването и да ти го пратя.

Отидете някъде където маркират коли, за 2 или 5 лв. ще ти го свалят.
с ацетон също може да се изчисти(лакочистител)

# 685
  • Варна
Какъв е модела? Опитай тук: http://bg.diplodocs.com/jim/ELECTROLUX/EMS2840S-_E

# 686
  • София
Айде и аз един спешен въпрос. А какво може да се махне стикер от фолио на стъкло на кола. Със спирт не става, с вода и ножче става, но много бавно и се драска стъклото. Други варианти??? Мерси.
Мъжа ми си маха старите стикери със шпатулката от стъклокерамичните котлони, то е все едно ползваш бръснач с дръжка.

# 687
  • Варна
Мен пък ме вълнува откъде да си купя спалня в София на прилична цена (разбирайте до 400 с матрака) ???
Помагайте.  bouquet

# 688
и аз искам да чуя от къде ще се намери подобна цена Simple Smile Струва ми се невъзможно. Единствено за вериги от типа на Mobbo и Praktiker се сещам, но пак ми се струва че няма да намериш.

# 689
''модел?
ако е като моята,мога да щракна упътването и да ти го пратя.''

Модела е ELECTROLUX EOB-64100X!Благодаря ти предварително!
Благодаря Марчела5!Ей сега ще погледна и там!

Последна редакция: ср, 07 окт 2009, 18:50 от dzimbi

Общи условия

Активация на акаунт