Попово10

• 28 554
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Страхотни рисунки,браво  на художничките! Това с патетата за колко време сте го нарисували,че така като гледам е доста голямо: ? Мисля си едната стена в детската стая  на Марти да ви я предоставя .....само да измисля какво ще бъде Sunglasses
Ден,два,три...не помня вече.
А иначе мами , много се радвам , че ви харесват нашите рисунки с Янчето .Янче , май верно сме добър екип .
Peace

# 646
Пепена, честит рожден ден на Тошко и от мен  ura

А каква е тази песен " Стани, стани Тодоре. Булки се продават.".... Laughing
Можете ли да ми напишите повече от текста, да се сетя.

Лек ден на всички!

# 647
  • 7800

Нали? Аз се чудя, някой ден като правим ремонт на Цецка на стаята, едни сърца как ще нарисувам (искала "розови стени на лилави сърца"), пък те - цели шедьоври рисуват. Ами ако дотогава ́и хрумне някоя друга сложнотия, ни'нам к'о ш' пра'я.
нИ бой сА,ша ударим по едно рамо  Wink
Абсолютно , разчитай на нас !!! Peace

bouquet

# 648
  • Popovo
   Краси песента е нещо от рода на "Стани,стани Тодоре на нива да идем" и Тодор неще.После го викат пак за работа,Тодор пак отказва и накрая завършва:"Стани, стани Тодоре, булки се продават. Ти не пита ли мъри, колко ли ги дават." Ей голямо обяснение написах. Но песента е нещо такова.
  Зара нашите дечица явно са заедно.И Вили е в 1б група.В къщи Вили много пее песента за Тодор, особенно на дядо си, з/то той се казва Тодор. Mr. Green

# 649
Ееей, страхотни сте!!! Мама Яни, затова ти говорех преди време...  Peace, браво на теб и на Зара!!!
Оправи се времето и темата ни замря, а!!! Хукнахме по разходки, днес тук в Русе е малко мрачно и хладно, и ние с Ина ще пропуснем, ноо... лятото е пред нас!
Браво, бе, няма ли вече какви песнички да пеят в градината ви, че за булки са се разпяли децата... Crazy , госпожите нещо са се раз... ли май, а.....?!?!
Аз искам да подчертая, че заглавната страница на темата ни не е коригирана, до Преслав моля да ми включите и Ина, ако може Blush... Благодаря предварително!!!

# 650
   Краси песента е нещо от рода на "Стани,стани Тодоре на нива да идем" и Тодор неще.После го викат пак за работа,Тодор пак отказва и накрая завършва:"Стани, стани Тодоре, булки се продават. Ти не пита ли мъри, колко ли ги дават." Ей голямо обяснение написах. Но песента е нещо такова.
  Зара нашите дечица явно са заедно.И Вили е в 1б група.В къщи Вили много пее песента за Тодор, особенно на дядо си, з/то той се казва Тодор. Mr. Green

Да , верно Вили и Стефи са в една група  Peace
А иначе песента за Тодор е наистина много смахната .И на мен ми е чудно какво градивно и образователно има в тая песен , но явно има , не знам  Crazy Crazy Crazy

А иначе с Янчето поръчки приемаме всякакви и на драго сърце ще украсим стаите на всички желаещи дечица и мами   bouquet  bouquet  bouquet

# 651
  • Popovo
Христос Воскресе!Да сте живи и здрави, и животът ви да има повече светли и весели моменти, и да получавате любовта от която имате нужда.
   И внимавайте с чукането на яйцата днес. easter
  Ние преди час се прибрахме от пчелина. Там всяка година на Велик ден празнуваме. Много весело и забавно беше, а и времето беше с нас.Сега продължаваме в къщи.

# 652
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

ЗДРАВЕ, МИР, КЪСМЕТ И БЕРЕКЕТ!

Ние днес цял ден бяхме на село. Братовчедките ми  са на гости и става голям купон с 5 деца Grinning
На бързо счупиха две кори яйца Laughing
Утре ще продължим боренето у свекърва ми.

Покажете шаренииии яйца Laughing
Аз ще кача снимки утре.

Лека вечер!

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 21:29 от КАЛИЯ

# 653
Христос Воскресе на всички !!! Да сте живи и здрави   bouquet  bouquet  bouquet

# 654
  • Попово
ВО ИСТИНА ВОСКРЕСЕ  Hug
няма ли да си  направим сбирка за нещо си ?!?! например за Велик ден Mr. Green

# 655
ВО ИСТИНА ВОСКРЕСЕ  Hug
няма ли да си  направим сбирка за нещо си ?!?! например за Велик ден Mr. Green

Става Peace

# 656
Абсолютно съм ЗА !!! Peace

# 657
  • 7800
айди де

# 658
  • Popovo
   Айде да е тази събота,че другата съм на състезание в София.Само да не на 07.април,че тогава е празника на здравният работник. Peace
   Пепи ти най-накрая се появи.Къде беше до сега? Confused

# 659
Събота 10 април е идеално Grinning
Измислете място и час?

Общи условия

Активация на акаунт