Попово10

• 28 559
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
# 631
  • 7800
Аууу, много яко! Направо ви завиждам за таланта  Grinning .

# 632
Браво на художничките!   bouquet

# 633
Бравооо,  страхотни сте   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 22:20 от КАЛИЯ

# 634
За пореден път доказвате колко сте добри.Съжалявам че вече не влизаме в градината че да се насладим на живо на изкуството ви.Страхотни сте.

# 635
Аз пак не разбрах , Янка е нарисувала това на стената с боички???!!!!

# 636
Аз пак не разбрах , Янка е нарисувала това на стената с боички???!!!!

и Зара

# 637
# 638
  • 7800

Нали? Аз се чудя, някой ден като правим ремонт на Цецка на стаята, едни сърца как ще нарисувам (искала "розови стени на лилави сърца"), пък те - цели шедьоври рисуват. Ами ако дотогава ́и хрумне някоя друга сложнотия, ни'нам к'о ш' пра'я.

# 639

Нали? Аз се чудя, някой ден като правим ремонт на Цецка на стаята, едни сърца как ще нарисувам (искала "розови стени на лилави сърца"), пък те - цели шедьоври рисуват. Ами ако дотогава ́и хрумне някоя друга сложнотия, ни'нам к'о ш' пра'я.
нИ бой сА,ша ударим по едно рамо  Wink

# 640
И аз искаааааааааам!  smile3514

...Ама наистина, какво ми пречи да си направя плакати?  newsm78

# 641
  • Popovo
 Зара и Янито ли са виновни за тези рисунки? Thinking Маринова ми каза,че две майки изрисували детската градина. БРАВУС на вас. Моята щерка е очарована от Мечо Пух и патетата. В къщи си ги имаме на снимки. Мисля да ви извикам в къщи когато правим ремонта, за да ми разкрасите малко стаята. Mr. Green Ако имате време де? Whistling
  Кокетка снимките от Истамбул са много хубави. Явно сте си изкарали добре?
  Аз отивам да си правя теста в училища "Европа". Днес сме на тест за определяне на нивото от което ще започна обучението си. Стискайте палци да не се изложа много. Embarassed

Пепи, Честит рожден ден на Тошко.Да ти е жив и здрав и много палав.   ura nbirthday  bigdance2Иначе как ще разбереш, че си майка?Mr. Green

Днес като се прибрахме от детската градина, Вили ми каза,че Тошко има рожден ден, и са му пяли песничка.Като я попитах коя, тя ми каза: " Стани, стани Тодоре.Булки се продават." Паднах от смях като чух. Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 19:56 от mama_vesi

# 642
Абе ей , какво става в тази детска градина  Thinking - ей тази песничка "Стани , стани Тодоре , булки се продават" от известно време звучи и вкъщи всяка вечер  Crazy Crazy Crazy ( в най - различни аранжименти де  Mr. Green ) .
А иначе мами , много се радвам , че ви харесват нашите рисунки с Янчето .Янче , май верно сме добър екип .
Скоро ще ви кача и снимки на плаката с 4-те сезона , който пък нарисувах по молба на учителките на Стефани ( 1 б група ) .

# 643

нИ бой сА,ша ударим по едно рамо  Wink
Абсолютно , разчитай на нас !!! Peace

# 644
Страхотни рисунки,браво  на художничките! Това с патетата за колко време сте го нарисували,че така като гледам е доста голямо: ? Мисля си едната стена в детската стая  на Марти да ви я предоставя .....само да измисля какво ще бъде Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт