Попово10

• 28 531
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Izpita mina pove4e ot dobre.Imam 6,a toi be6e nai trudniq.
S rabotata svikvam,no mnogo se izmorqvam,ne moga o6te da se nagodq taka 4e da uspqvam s vsi4ko\nai ve4es doma6nite zaduljeniq\.Dobre 4e Kai4o pomaga i za 4istene i za gledane na deca,Plamko puk ni gotvi  Wink .
 Sujalqvam 4e pi6a taka,ama nqmam kirilica

# 691
Здравейте   !
Включвам се за да предложа на някой, ако има нужда разбира се, ортопедични гащи. Чисто нови са, не са употребявани изобщо, само ги премерих на дъщеря ми, но се оказа, че са й малки и така си останаха вече цял месец в кесията. Опитах да ги върна в магазина, но продавачката се оправда, че шефовете й са в София и не може да ми ги приеме, та затова ако някое детенце се окаже, че трябва да ползва такива мога да ги дам, да не се набутвате да купувате! Гащите се казват "Възглавничка на Фрейка", по размери са, тези са от 0 до 2 месеца, приличат на кенгуру, шаренички като за момиченце, имат и протектори за раменцата, от дунапрен с вмъкната някаква тънка пластмасова вложка, за да стои детето в поза "жабка". Използват се за профилактика на тазобедрените стави, ако бебето е било седалищно или ако доктора се усъмни, че има нещо притеснително. Ако някой се интересува да пише тук във форума или на ЛС.
А иначе сме добре, растем, разхождаме се, времето вече е хубаво, а и в Русе тази година има традиционната търла. Толкова години не я бяха правили и тази решиха, че са намерили вече подходящо място да я построят, но... ще видим догодина!
Аз по Великден идвах към Попово, и даже ходихме до Славяново, където е другата ми баба и мисля, че в Медовина видях Калия...  newsm78 ама не съм много сигурна! Това беше първото пътуване на бебка Ина и всичко мина много добре! Един ден разходка, че само в Русе вече откачам, никъде немога да мръдна, а и почивката това лято пак ще е мираж Rolling Eyes, миналото бях бременна, а това с малко бебе... направооо, вече си мечтая за 10- дневна почивка на Балкана... без деца Mr. Green, че и без мъж...  Mr. Green но скоро няма да ме огрее тъй като гледам!
Къде се изгубихте всички, форума съвсем замря, пишете по- активно, че темата ни отиде в трета глуха Wink Айде... чао, че имам повикване ...  baby_neutral

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 10:15 от pina_preslav

# 692
Kраси,   бебетата на Тара са 4,  остана само едно свободно, ще го продаваме уж, но е рано и не го мисля още, а как  ми свидяяят  Confused
пина_преслав, най  вероятно Калия си видяла в Медовина, да я издам  Wink
Яни, да не те плаша, но аз   2  год  след  майчинството все още не мога да свикна, вече свикнах винаги имам  по 5-6  неща несвършени, то си е  до човека,  не  съм  от  най-организираните   ooooh!, виж Ант е на  другата крайност (Анитке  тук се надуй). Елица е  от  моя  отбор и още не е показала снимки от  сватбата  Naughty
сега  отивам да си попълвам  декларациите и да  кроя планове, кой да  гледа Ивайла идните 3  дни, че  в  нашата ДГ имало скарлатина, а  аз  почивка  планирах за  празниците, дано не ми излезе  крива сметката  Rolling Eyes
хайде лека вечер
на  всички  Hug

# 693
           Крисс - надух се аз, но напоследък и на мен ми пуши главата от работа и малко ми куца организацията. Това със скарлатината сефте го чувам,но по-добре да нямате близки контакти с нея. Пък каквото сабя покаже! Целувки на послушна Ивайла!
         Нямам време за писане, чета понякога тук из форума, но като цяло пролетта и лятото ми е много натоварено. Чакам вече наистина с нетърпение да ни ремонтират градината ( Крисс запиши си) ,защото Явор определено скучае вкъщи.
          Пина- така е с малко бебе,знаеш. Но ще порасне скоро и ще ти е по-лесно!
     Лек ден момичета !

# 694
Здравейте Grinning

Аз тази седмица съм в отпуска, с Алекс се гледаме защото много кашля. Спим до късно, разхождаме се...изобщо не ми се тръгва на работа.

Днес посетихме Пени. Магазинът многоо ми хареса, голям е има място спокойно да се движеш с количка. Беше доста хладно, лятото ще е супер.
По обяд целият град беше там Simple Smile
Яни, а работата как е? Кога нареждате толкова много стока?

Пина, аз имам баба и дядо в Медовина. По Великден имахме гости и събота и неделя бяхме там.
Къде по точно ме видя? Ние се разхождахме пред къщата, в събота ходих до магазина, а  в неделя водихме децата на люлките в центъра.
Трябваше да се обадиш да се запознаем Wink А ти какви роднини имаш в Медовина?

Краси, видя ли снимките във фейсбук?

http://www.facebook.com/profile.php?id=1576740279&v=photos&ref=profile#!/album.php?aid=32786&id=1576740279
от великден

и от РД на Венци

http://www.facebook.com/profile.php?id=1576740279&v=photos&ref=profile#!/album.php?aid=32789&id=1576740279

Лек ден на всички. Аз отивам с Алекс да учим стихчетата за края на годината.

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 23:14 от КАЛИЯ

# 695
 wavey
КАЛИЯ, аз имам роднини в Славяново, не в Медовина..., като минахме през Медовина и ми се видя някаква позната физиономия. На центъра до една бяла къща с магазин, имаше още хора около теб и едно дете, денят беше неделя. Ние само за един ден дойдохме, защото Ина е малка още и да не притесняваме баба ми все пак, аз имам баба в Попово и в Славяново, но повече стоя на Попово. Heart Eyes
Оооо, направили са Пени- маркет... Shocked, къде се намира, голям ли е, добре ли е заредено? Най ми е хубаво да пазарувам от Гужера като си дойда, хем ми е наблизо и е що годе широк и е добре зареден и цените са сносни, но ако ми е удобен Пени ще ходя там, цените са по- добри(поне тук в Русе, де)...
Мама Яни, там ли работиш? Как е, стават ли за работодатели? Заплатите много ли са кофти? Питам те, защото съм работила в подобна верига магазини (ЦБА в Русе) и общо взето бях доволна, но напуснах след като се върнах от първото си майчинство, работното време не ме устройваше.
Аз пък неможах да видя снимките във ФБ, аз ли нещо съм смотанаа... Crazy  newsm78 Пък и не го долюбвам нещо, честно казано!
Айде, това от мен и Алекс да се оправя бързо  Hug

П.П.1. И още не си виждам "допълнението" на първа страница, стопли се времето и никой няма време за форума вече, а...  Mr. Green не пишете нищо... Mr. Green
П.П.2. Забравих и още нещо  Crazy  Нали казвате на познати, които имат или ще имат малки бебенца за ортопедичните гащи, които по- горе бях споменала! Чисто нови са, само ги пробвах на Ина и ги прибрах в кесията! Така си стоят..., ако на някой му трябват... давам ги!
Е, това е... чао!

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 11:09 от pina_preslav

# 696
Пина,да там работя.Работата ми харесва,въпреки,че е натоварена.Ами заплатите не са съвсем зле на фона на поповските заплати и безработицата.

# 697
  • Popovo
Имам повод да черпя. Да ми е жив и здрав именника.

# 698
           Да ви е жив и здрав Диде и много да ви радва!

# 699
  • Popovo
   ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА ДНЕС.
  Дидка много апетитно изглежда това агнешко. Аз мисля да изляза да се поразходя малко и да се огледам за месце, че днес се хапва агнешко.
  Яни как е работата? нищо не пишеш, предполагам си заета нямаш време да седнеш пред компа?
  Приятен ден на всички и хайде по детските площадки да си поиграят децата.

# 700
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

Да сте живи, здрави и много щастливи!

Весело изкарване на празника Grinning

Пина, мен си видяла на Медовина. От няколко снимки и си ме познала Grinning
Пени маркет е далече от Гужера. Намира се срещу "Родина"
На мен магазинът ми харесва, има и други отзиви.
Предполагам, че всички магазини в цялата страна са еднакво големи и еднакво подредени, както Кауфланд и др.

Миналата седмица през почивните дни си направихме  разходка до Варна, на гости на Нуша и Ванко. Изкарахме страхотно, времето беше хубаво, разхождахме се из морската градина, пихме кафе на плажа.
Алекс както кашляше изяде една голяма мелба и се оправи Laughing
Вече сме на градина.

Ето малко снимки от Варна.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=576020&id=1576740279

Нуше, чакам снимки от детското парти и весело изкарване Grinning

Отивам да пия кафе, да вземе Алекс от майка и да ходим на разходка Simple Smile

Приятен ден на всички

# 701
Яни  нищо не пишеш, предполагам си заета нямаш време да седнеш пред компа?
Как позна Laughing.Наглеждам ви,но нямам време за нищо.Днес ще имаме акция и ще е лудница,вчера беше предгергьовденски ужас.Но пък много се кефя,че срещам много хора,които не съм виждала с години.
Много приятно ме изненада Лина каз.Само гледам непозната жена ми вика "Здравей мама Яни" и почнах да си прехвърлям наум кой може да е и тя ми се представи.

ДИДЕ ЧЕСТИТ ТИ ИМЕНИК!Да ти е жив и здрав и много послушен.

Краси,Пени Попово е зареден като всички останали Пенита в България с една и съща стока по един и същ начин,всяко едно нещо си има своето точно определено място в магазина.

Тоя пост го пиша вече

# 702
Честит празник на всички именници !!!

Красе, много са хубави снимките от Варна , трябва и аз да ги кача , но след събота Simple Smile Особенно мелбите много добре са излязли  Simple Smile
Сега чакаме гости от Карнобат и после слизаме на разходка из морската .
Приятен ден и весело изкарване на празника   bouquet

# 703
Утре ще пътувам към Попово... Mr. Green , но пак за един ден! Ще направим един тегел по центъра, ако някой види сиво- оранжева количка "Чиполино" с чадърче, един батко, един татко и мен... да свирка  Mr. Green Дано да е хубаво времето, че днес тук валя и сега стана малко хладно. Айде, да лягам, че утре път ме чака!

# 704
Утре ще пътувам към Попово... Mr. Green , но пак за един ден! Ще направим един тегел по центъра, ако някой види сиво- оранжева количка "Чиполино" с чадърче, един батко, един татко и мен... да свирка  Mr. Green Дано да е хубаво времето, че днес тук валя и сега стана малко хладно. Айде, да лягам, че утре път ме чака!

Качи поне една снимка Grinning
Вчера и тук валя, но се надявам утре да е топло.

Общи условия

Активация на акаунт