Попово10

• 28 556
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Върнахме се.... Tired и на всичкото отгоре си бяхме забравили количката   ooooh! , и кенгуруто... само с кошчето за колата бяхме, а така се разходихме само до "Гужера", че Ина тежи вече...
Да кача снимка...?!?! Mr. Green Незнам защо, но немога да си вляза в профила в "Снимка. Бг" пък с ФБ съм много на Вие  Embarassed

# 706
  • Popovo
   Момичета за кога се разбрахме да излезем отново и кога ще излезем? Аз с тези курсове и танци нямам особеннно много време. Поне вие напишете нещо, че така ще влачим темата догодина. Mr. Green

# 707
Здравейте Simple Smile

При нас няма нищо ново. От четирите почивни дни, все още не мога да си почина Laughing
Чакам с нетърпение неделя, да си остана в къщи.
Алекс е добре. Тържеството за края на учебната година ще е на 28 май и след това ги пускат лятна ваканция. Малко се разочеровах, като разбрах че, няма сборни групи за лятната ваканция. Миналата година ги бяха оставили две седмици, а сега не може Sad

Говорихме да излезем на 15 май. Ако не можем да се организираме да оставим за другата събота.

Пина, и аз от няколко месеца не мога да си вляза в профила в "Снимка. Бг". Проблемът е само от моят компютър. Пробвах от компютъра сестра ми, няма проблеми?!?
Ти пробвала ли си от друг компютър?

Нуше, Ванко получи ли скейборд  за РД? Може ли да го кара?
Алекс и тя иска, но се чудя дали да й купувам.

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 20:00 от КАЛИЯ

# 708
Честит рожден ден на Явор!
 newsm59 Tada  ura

Ани, покажи тортата Wink

# 709
Честит празник на порасналото момченце!
Да е много здравичък, да расте весел и щастлив!
 newsm59 Tada

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 18:17 от мама на Ванко

# 710
Честит Рожден Ден на Явор!   bouquet
Здравейте Simple Smile

При нас няма нищо ново. От четирите почивни дни, все още не мога да си почина Laughing
Чакам с нетърпение неделя, да си остана в къщи.
Алекс е добре. Тържеството за края на учебната година ще е на 28 май и след това ги пускат лятна ваканция. Малко се разочеровах, като разбрах че, няма сборни групи за лятната ваканция. Миналата година ги бяха оставили две седмици, а сега не може Sad

Говорихме да излезем на 15 май. Ако не можем да се организираме да оставим за другата събота.

Пина, и аз от няколко месеца не мога да си вляза в профила в "Снимка. Бг". Проблемът е само от моят компютър. Пробвах от компютъра сестра ми, няма проблеми?!?
Ти пробвала ли си от друг компютър?

Нуше, Ванко получи ли скейборд  за РД? Може ли да го кара?
Алекс и тя иска, но се чудя дали да й купувам.

Съмнявам се, че защото не съм качвала снимки скоро та леко са ме поизтрили май, не е от компютъра, трябва пак да се регистрирам, но пък предния албум дето съм го създала незнам къде да го търся...  ooooh! и изобщо ... май не ми се занимава... Mr. Green
Рожденния ден на Ванко в гората е бил страхотен, супер са децата, и тук в парка има идея да се правят РД, но май ще трябва разрешение от общината. Ей така на теферич децата си изкарват страхотно!

# 711
  • Popovo
   Нуше къде празнувахте? Ама аз защо е разбрах, че имаш рожденник? Обаче Ваката е голям красавец и винаги е усмихнат.Снимките са много хубави и си личи, че сте си изкарали много весело.  Whistling
  Анитка а от вашият рожден ден кога ще видим снимки?
  Аз днес бях на работа. Оф тази седмица ми се видя много дълга. Дори на паайр в търговище неможах да отида. някой от вас да не би да е ходил? Казвайте има ли нещо интересно на изложението?

# 712
         Снимки от рожденния ден на Явор тук:
http://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=2038214&id=1115667343&ref=mf
     Лека ви вечер!

# 713
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕЛИ!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Желая ти да получиш всичко, което нямаш и искаш да бъде твое... здраве, щастие и късмет за напред!

Весело изкарване на празника ura newsm59 Tada

# 714
Честит рожден ден и тук , Ели   bouquet  bouquet  bouquet
Да си жива и здрава , всичко най - хубаво ти пожелавам ! Наздраве !!!!!!!!!!!!!!

# 715
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !
Пожелавам на всички малки и по- големи дечица да научат и да използват правилно БЪЛГАРСКАТА АЗБУКА!

Май има панаир на Попово, а... аха, ще дойда аз другата седмица, да... Mr. Green

# 716
Честит празник на славянската писменост

и

честит панаир, Попово!

# 717
Честит празник на славянската писменост и от мен!

Да, тази седмица е панаира. От днес започнаха да строят сергии и шатри.
Люлките все още ги няма.

# 718
   Момичета за кога се разбрахме да излезем отново и кога ще излезем? Аз с тези курсове и танци нямам особеннно много време. Поне вие напишете нещо, че така ще влачим темата догодина. Mr. Green
Да повторим на мама Веси въпроса Mr. Green .Какво ще кажете за излизане по панаира къмто събота,неделя!?!?!?!?!?

П.п.Честит празник.

# 719
Здравейте дами (ако има господа в темата и на тях Simple Smile )   bouquet
Извинявам се, че ви нахлувам в темата  Blush Търся си ветеринар, който да кастрира женски котки. А ако има някой и с конкретни отзиви по този въпрос, още по-добре. Също така приемам предложения и за Търговище и Разград.
Благодаря предварително  Hug

П.П. Видях, че обсъждате панаира. Надявам се да е толкова пищен, както винаги  Crazy Ако имам късмет в неделя ще го посетя и аз  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт