Отговори
# 105
anuschka q  bouquet
Имах нужда от такъв стимул за позитивното мислене Hug

# 106
Спинки , Цоци- стискам палци всичко да е наред с вас вече.
diMM - ние два пъти сме ходили до сега на планина и двата пъти си тръгваме със сополите от Добрич и си го оставяме там. PeaceЗа кашлица  не е имал  там или да сме си я носили .И аз мисля че смяната на въздуха им се отразява добре.Особенно планинския въздух с борови горички. Wink
На Гого му действа и до Варна да го заведем , ако е нещо хремав или скашлещ и се оправя.А етърва ми живеят във Варна - тя пък прави обратно води децата тук на по-сух въздух. Wink

# 107
Да това със смяната на въздуха и при мен е изпитана рецепта, но надморската височината ме притеснява повече.Нищо ще няма да мисля с приетснение, пък дано всичко мине добре  Praynig

# 108

Програма за ССК 2009
ДОБРИЧ
с подкрепата на
Ла Лече Лига България

Кърменето в извънредни ситуации.
Готови ли сме?

3 август (понеделник) от 9:30 часа в Комплекс „Изида”

Лекция „Кърменето в извънредни ситуации. Готови ли сме?“

5 август (сряда) от  11:00 часа в МБАЛ гр. Добрич
среща-дискусия с родилки и персонал

7 август (петък) от 10:00 часа в Комплекс „Изида”
неформална кърмаческа среща с майки

Партньори:    ВИЛДИ ЕООД       Изида      ЛЛЛ България

Допълнителна информация на www.lalechebg.com и на телефон 0886400430 (Нели)

# 109
  • Добрич
здравейте момичета
имам  дерматит и в момента съм доста зле на инцекции и много хапчета,пъпките са ми в областта на сутиена,и лекарят ми,е категоричен че трябва да забравя за сутиените с банели,и да си купя само памук без банел,е да ама днес питах в няколко магазина и ми казват няма такова каквото търсиш,моите сутиени са на финес и на венера стил.Мислех си че е качествено,ама на мен май не ми понася,а пък и лекарите като немогат да открият проблема само търсят различни причини.Та въпросът ми към вас е къде ше ме посъветвате да търся такъв сутиен памук без дантели и банели.Благодаря ви предварително Hug

# 110
stani_jelkova -много неприятно това с дерматита.Незнам дали изобщо ще намериш такъв сутиен-аз се сещам за памук  само за тия потничета до  под бюста които са (незнам дали ме разбра).Дано по -бързо се оправиш !  bouquet

# 111
  • гр.Добрич
stani_jelkova, и на Венера и на Финес, сутиените отвътре са памучни, но явно нещо те е раздразнило. Памучни и без банели може да има на Триумф, но цените ще са соленички. Друг вариянт е българските на Опал. Имаше 1 щанд в Универсалния на първия етаж, но като завиеш надясно. Не мога точно да го обясня, но по-навътре.

stani_jelkova -много неприятно това с дерматита.Незнам дали изобщо ще намериш такъв сутиен-аз се сещам за памук  само за тия потничета до  под бюста които са (незнам дали ме разбра).Дано по -бързо се оправиш !  bouquet
Те са подходящи за хора с малък бюст.

От вчера нещо ме боли корема и днес ходих при докторката. Гладахме бебетата, шийката, уж всичко е наред. Праща ме на нефролог, че май бъбреците ме наболяват. Каза ми само да лежа, пък аз направо ще откача - колкото лежа, по-зле се чувствам.

diMM, сега като бяхме на Пампорово, единия ден слязохме до Смолян. Горе в планината беше кучи студ, но в града си бяхме по чехли и летни дрехи, така че там температурите ще са като при нас. Може би вечер ще захлажда малко, но няма да е толкова студено като на върха.

# 112
На Бижу  някой от сутиените са памучни и на добри цени -  комплект  около  20 лева.  Впрочем някой да знае къде тук ги продават . Аз всеки път като си ходя в Пловдив си купувам по един два комплекта.   Да не би нещо от горещините да се е получило . На мен ми излизат  пъпки и петна от запарване.  Мажа с мехлем от невен и свинска мас.

# 113
  • Добрич
Благодаря ви за отговорите момичета, Hug утре ще попитам за триумф,за тази марка не бях се сетила,те имат всичко,само дано един сутиен да не е 100лева,няма как да си го позволя,лек ден ви желая

# 114
Има и за  60 лева , но е с банели .

# 115
  • Добрич
Ако сутиена е памучен, не можеш ли просто да извадиш банелите? Правила съм така с някои сутиени -леко се отразява на формата на бюста, но не е кой знай колко съществено, поне при мен. А иначе тези потничета, за които говорите /аз им викам ламбадки/ преди се продаваха и на Ивел. Сега там не съм виждала бяльо. Моят бюст съвсем не е малък, но ползвам такива. Има различни размери, но по-често не са памучни.

Laughing  В краен случай минаваш на варианта памучна блуза без сутиен.  Laughing

# 116
  • Добрич
Здравейте.Не съм писала отдавна...
Гореми горещини тези дни,поне днес малко ще се разхладим.
stani_jelkova,в Триумф няма да намериш,поне онзи ден нямаше,а по принцип аз такъв тип сутиени харесвам.Ще си намериш в МОЛ-а във Варна- срещу  бюти зоната точно има един магазин за бельо,там има такива модели- памучни.Аз и на малката оттам купувам бельото,,много са качествени.Цените има са като на Триумфа горе-долу..

# 117
  • гр.Добрич
Къде сте всички? Вчера трябваше да има голяма активност заради жегата, пък къде бяхте?
Днес пак няма никой.

Утре като отидете на работа и ще се разпишете, знам аз. Laughing

# 118
Спинки, аз само чета в последно време наготово......Мързи ме, а и нали вчерашния ден бе нарочен за най-горещия и от рано си пуснах климатика и само покрай него се въртях до късно вечерта. А вечерта успях да заспя чак към 2ч.

Да се похваля - на ремонта ни започна да му се вижда края и съм много щастлива. Днес най-накрая успях да си подредя чиниите в новите шкафчета в новата ми кухня. Тя - кухнята - все още не е готова напълно, но по-голямата част вече е монтирана.

Сега чакам с нетърпение другата седмица четвъртъка да ходя на преглед. От вторник нямам зацапване, дано вече и никога да нямам.

Това е...Рапорт даден......

# 119

Нещо красиво

Общи условия

Активация на акаунт