Отговори
# 15
  • Добрич
Гораката жена...  Дано се оправи.

Нямам нищо на газ у дома.

# 16
Здравейте!
А така Цоци пиши ни как си, да не питаме ние. Wink
За цирка и аз съм съгласна с Борито , че и други фирми има-търсят си оправдание май! Thinking
Ленка много неприятно това - дано се оправи жената. Praynig
Вела -то и без газ, ако е писано става- миналия четвъртък нашите комшии се запалиха от скара електрическа.За щастие пострадали хора няма-само къщата ,но това е поправимо. Peace
А ние днес следобяд ходихме на плаж на Албена и по едно време като притъмня , че като задуха един гаден силен вятър  летяха чадъри , пояси и дрехи -направо страшно си беше .И Гого много се уплаши .И после едно задръстване-един час не можим да излезем от Албена.
Та така разказах ви премеждията си от днес.

# 17
  • Добрич
Няма да коментирам заглавието.

Краси, и ние преживяхме снощната буря на плажа на Кранево. Беше ужасно. Бяхме целите мокри, набити с пясък ... страшен вятър, силен дъжд. На никого не го пожелавам.

# 18
Аууу добре, че отидохме преди обяд на плажа Rolling Eyes

# 19
  • Добрич
kemi, вчера в Кранево е валяла градушка. Добре, поне, че тя ви е подминала.

# 20
Не мога да не отразя заглавието....Прочетох го поне 2 пъти, докато отворя темата.......Поздравления....Стана ми едно такова идилично и пасторално.......

Лежа и ми потъват гемиите - ей това правя.......На ремонта започна да му се вижда края, точно сега има много работа за мен, а аз лежа.....Пфу....ама наистина вече ми е писнало от мене си....Пък тез около мен как ме търпят - направо - не знам!

Айде един поздрав от мен....не знам защо вчера се бях сетила за тази песен.... - http://vbox7.com/play:9f9cf98d

И да питам......Всички дразнителки и интригантки - а заради мене печете ли си четирибуквието?

# 21
И ние така направихме!
Кеми,Краси съчувствам ви за преживяното SadМамо Цоци и на теб Sad,но ние си мислим за теб на плажа Laughing
Благодаря за поздрава!Това е една от любимите песни в къщи,която задължително се слуша при дългите ни пътувания.

# 22
  • гр.Добрич

Ayyyy, добре, че хич не отидохме на плаж. Laughing
Днес уж е по-хладно, пък от сутринта съм пуснала климатика.

# 23
  • Добрич
За всички добричлийки и специално за Мама Цоцоланка едно поздравление:

Ти си просто супер!

/Надявам се, че разбирате поне малко руски./

# 24
  • Добрич
Привет и от мен.  bouquet
Цоци, няма да те дразня.. мен рядко може някой да ме накара да се пека. На плаж, ако отида, е, само за да си накисна дУпето.  WinkНадявам се, че си добре!!!  Praynig

Леле, какъв екшън е било явно вчера по крайбрежието. Shocked

# 25
За всички добричлийки и специално за Мама Цоцоланка едно поздравление:

Ти си просто супер!

/Надявам се, че разбирате поне малко руски./

Eeee, всички сме учили руски... Laughing...Пък и това не е Пушкин все пак Peace

Ayyyy, добре, че хич не отидохме на плаж. Laughing

Joy

# 26
  • Добрич
...
Eeee, всички сме учили руски... Laughing...

Зависи от ЕГН-то. Ние сме учили руски, но за по-младото поколение руският език не беше задължителен. И сега не е .

# 27
...

Зависи от ЕГН-то. Ние сме учили руски, но за по-младото поколение руският език не беше задължителен. И сега не е .

Така е...Я бързо да се изброят тези с ЕГН, които не са учили задължително руски в у-ще... Mr. Green...поне половината са учили Twisted Evil...не съм само аз я Laughing

# 28
  • Добрич
...

Така е...Я бързо да се изброят тези с ЕГН, които не са учили задължително руски в у-ще... Mr. Green...поне половината са учили Twisted Evil...не съм само аз я Laughing
Все се надявам да не са много. Wink Че иначе .. много депресиращо.

# 29
При мен руския не беше задължителен, но избрах него, не че сега разбирам кой знае колко, учих го седми и осми клас. Не съм толкова паметлива  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт