Августинки 2009 - тема № 50

• 12 709
  • 298
  •   1
Отговори
# 15
Долс: ами вагинален преглед с ръчички се прави  Laughing Ти няама как да си го разбереш и усетиш самичка:) Трябва на доки да идеш, но то вече след 36та седмица и без друго се ходи на 7-10 дни на прегледа, така че ако ходиш така редовно, няма как да пропуснеш разкритието  Peace

Аз съм вече в 38 г.с. и си ходя всяка седмица,но не ми правят вагинален преглед.Само тонове,кръвно и мерки.Питам те,за да знам дали да не си поискам вагинален другия път.

# 16
  • София
dolls, те може и докторите като гледат корема да преценяват, че нямаш разкритие, знам ли? Мен онзи ден за пръв път ме пипилоха отдолу за всеки случай, но и преди това по корема познаха, че бебето е още нагоре.

# 17
Във вторник съм пак на лекар и ще разбера как стоят нещата.

# 18
Поправих си грешката, но пък го бях прочела... Просто с моя мозък веднага съм решила, че вече си почти на път за болницата...  Blush

Моята лекарка пък излезе в отпуск и ако съм по-рано ще ме изражда заместващата, но пък на мен не ми се чака... Преди три дена мъжо забеляза наченки на нацепване над пубиса ми (явно като се е смъкнал корема) и не ми се ще за броени дни да се изпуснаааа след 9 месеца усърдна грижа за кожата...

А детенце си го усещам как ровчи долу и нашата главичка е в позиция за раждане. Обаче като знам колко време може да се изкара така... Коремът ми е станал още по огромен за последната седмица и направо започвам да се плаша. Майка ми се обадила в клиниката да разпита за екипите (милата така се притеснила) и говорила с Нецов, който и казал, че може и да си я дочакам Мазнейкова и да си родя Август едно хубаво 5 килограмово момченце.  Joy Ето тази реплика ме хвърли в истеричен неоправдан смях за целия следобед, а сега съм леко изтръпнала от страх... Пу, измити са ми всичките прозорци, а оня ден разместих диваните да чистя под тях (отново) и нищо... Дето се вика каквото и да направим, ще стане това, което трябва, а не това което си планираме...  Joy

Няма да ме пусне тая истерийка до раждането, а пък после ще вземе да се засили...  Joy

# 19
Пу, измити са ми всичките прозорци, а оня ден разместих диваните да чистя под тях (отново) и нищо... Дето се вика каквото и да направим, ще стане това, което трябва, а не това което си планираме...  Joy

Няма да ме пусне тая истерийка до раждането, а пък после ще вземе да се засили...  Joy

А пък моето мъжле не ми дава да мия прозорци  Embarassed, щял той да ги мие, пък каквито-такива.
Ама ще видим бебо докога ще се назландисва, ама честно да си кажа предпочитам  luvbed пред clean

# 20
  • София
Пу, измити са ми всичките прозорци, а оня ден разместих диваните да чистя под тях (отново) и нищо... Дето се вика каквото и да направим, ще стане това, което трябва, а не това което си планираме...  Joy

А пък моето мъжле не ми дава да мия прозорци  Embarassed, щял той да ги мие, пък каквито-такива.
Ама ще видим бебо докога ще се назландисва, ама честно да си кажа предпочитам  luvbed пред clean
   Точно на термина ми, след като се прибрахме от разходката цялото семеиство, таткото остана да приспи каките, а аз реших като се справи да го привикам да се опитаме да стимулираме раждането на Елена. Докато чаках да ги приспи обаче реших да измия няколко прозореца, е не стигнах до по-приятната част, защото още на втория прозорец ми изтекоха водите. Дори като отидох да му кажа, той отначало не ме чу и ми каза да съм по-тиха, че почти били заспали  Joy

# 21
Леле като ви чета аз по цял ден се протягам, пренасям разни неща, че и прозорците се бях засилила да мия на бъдещата детска, ама ме стреснахте и ще ги оставя за последните седмици, щом е толкова ефективно средство.

# 22
Мен нещо секса не ме влече... Друг въпрос е, че мъжо аз нещо не го влека бременна, та и да искам и да не искам това е положението...  Joy

Захирка, трудът с вдигнати ръце често се явява причина за старт. Не само прозорците ами и ако закачаш пердета или пък простираш нависоко.

# 23
Захирка, трудът с вдигнати ръце често се явява причина за старт. Не само прозорците ами и ако закачаш пердета или пък простираш нависоко.

Това не го знаех.Днес и аз мислех да мия прозорци,но ми беше топло и ме домързя.Щом действа така утре ги почвам.Дано има резултат  Praynig

# 24
Аз не искам да раждам скоро - много ми е рано, бебка трябва още да расте, така, че преустановявам всякакви подобни дейности.

# 25
Аз не искам да раждам скоро - много ми е рано, бебка трябва още да расте, така, че преустановявам всякакви подобни дейности.

Е,имаме 4 седмици разлика  Grinning.На мен мисля,че ми е време.То не се знае,може на бебо да си му е добре там,ама аз ще опитам все пак.А и нашия мъж преди десетина дни беше над 3200 кг вече.

# 26
Доколкото знам, най-важно е да се пазим до 37-ата седмица. Дотогава се доразвивали дробчетата на бебчетата.

Долс, мен точно това ме кара да искам да става по-рано - теглото на бебчето, да не вземат скалпела... Ще ми се естествено, а пък сме и с голяма глава. Иначе не ми е за 10-15 дена - те ще минат и заминат.  Peace

# 27
Абе май повечето пускат малко тонове, мерки и теглилки и айде към в къщи. На мен от 10-ти ми дадоха час за 29-ти, ама смятам да съм на линия  Joy Ще искам да ме види на ехографа как е разположен бебчо, евентуално да питам за разкритие и такива неща. В понеделник дадох кръв и урина, и още не съм отишла да си проверя резултатите  Rolling Eyes
Днес с една мама от другия вход коментирахме раждането, че мн трудно родила, защото била с тесен таз, а никой не й казал и не проверявал, и още главичката на щерка й била продълговата и нямало да се оправи (за мен си е нормално 1г момиченце). Каза, че имала мн вътрешни разкъсвания, но пък не са я цепвали (а мен ме цепнаха, сега мисля да се пазаря да ми го спестят, ама ще видим).
Та...вас проверяват ли ви дали може да родите нормално (макар, че май и това е относително  newsm78)?
Някой качи ли снимки от срещата?

А който си е измил прозорците и иска да ражда вече - да дойде да доизмиее мойте, останаха на терасата и на едната стая  Mr. Green

# 28
Момичета къде са снимкитеееее?!  Laughing

Хайде да се видим всички с големите кореми  preggo защото за някои може да е като за последно!!!

Аз вече си заплюх щерката на Хариела за моето мъжле!  kiss Призовавам ви да се ориентирате останалите, защото готините гаджета неостанаха!

Италяна за твоето  smile3548 можеш да се ориентираш към гаджетата от Варна!

# 29
И аз съм от тези дето ще раждат динено човече Mr. Green Пристрастена съм направо и зареждам по 2-3 дини вкъщи да има, че не по всяко време има кой да ходи да ми купи.
От няколко дена чувствам, че бебето ме ръчка все по-надолу ама не ми се ражда още....ще стискам краката до зодия Лъв Mr. Green Доктора каза да ида да види бебето на 24.07 ако до тогава още не съм родила Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт