Августинки 2009 - тема № 50

• 12 680
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
Славенче не че някой ще го глоби мъжа ти заради ниска скорост ами просто когато караш прекалено бавно също си опасност на пътя, тъй като останалите участници в движението няма как да знаят, че се движиш толкова бавно и като нищо могат да ви ударят отзад. Аз затова смятам, че не е важно толкова да се кара бавно, а със съобразена скорост в зависимост от пътната обстановка и останалите участници в движението.

Вчера гледахте ли конкурса - Мис Плеймейт - пак Златотърсачка избраха! Аз хич не я харесах.

Италианче приятна разходка!

# 226

Аз чакам да идва майстор сега и ще сме в ремонт десетина дни, уж се почна от детската стая, пък тя каква стана...

Честито с ремонта  Simple Smile и аз още се занимавам с това. Вие какво точно правите?

# 227
Добро утро!
Смайл лайк хевън, благодаря за поздрава, харесвам Cranberries.

Моля, моля  Simple Smile Аз тази песен не я бях слушала много одавна и я чух случайно в един сайт онзи ден, та си я издирих и си я свалих.. А тази сутрин си я пуснах и ми дойде мноого добре, та затова реших да поздравя  Heart Eyes

# 228
Добро утро, кореми!
От вчера си имаме легълце и ми радва окото. Има вариант с колелца и люлка, ама аз ще с спра май на краката, без нищо...ох..
Славенче, същата работа сме и ние с мъжа ми и той ги разправя същите работи..лошото е, че аз знам че е прав и го оставям да си кара както си знае, знам че е внимателен, но въпреки това ми се изправят косите от време на време...но аз не обичам да пътувам и затова така..
Хубав ден, аз ще ходя да си меря тоновете а може и за скринче и матраче..
Айде  Hug  bouquet

# 229

Аз чакам да идва майстор сега и ще сме в ремонт десетина дни, уж се почна от детската стая, пък тя каква стана...

Честито с ремонта  Simple Smile и аз още се занимавам с това. Вие какво точно правите?

Сега ми се обадиха, че на майстора му се развалила колата и нямало да идва днес  Crossing Arms аман от майстори, всичките са толкова несериозни. Иначе не е някакъв фрапантен ремонт, но съседката отгоре ни наводни и оттогава тавана в хола стана целия на юфка, отделно има да се слагат первази в цялата къща и един балкон да се приобщи към спалнята. Уж не е много обаче после чистенето...          

Ивуша честито легълце!          

# 230

Сега ми се обадиха, че на майстора му се развалила колата и нямало да идва днес  Crossing Arms аман от майстори, всичките са толкова несериозни. Иначе не е някакъв фрапантен ремонт, но съседката отгоре ни наводни и оттогава тавана в хола стана целия на юфка, отделно има да се слагат первази в цялата къща и един балкон да се приобщи към спалнята. Уж не е много обаче после чистенето...          

Ивуша честито легълце!          

Да ти кажа, че обаче не си е и никак малко... Аз последния път правих един окачен таван в кухнята, дето става страшно лесно и бързо, и ми се видя много и уморително, камо ли на вас. Въпреки, че ние имаме още мноооого работа по къщата. Мезонета е просто огромен! Не знам от къде си (аз съм от София  Simple Smile ), но, ако не си доволна от майсторите си, аз имам тъкмо две страхотни бригади, с които работя и които правят всичко на изключително добри цени и, ако потрябва помощ, само кажи  Simple Smile

# 231
Захира, така е с майсторите, не се ядосвай!
И аз чакам в къщи да довършат детската на каката, ама уж към 1 юли да завършим, после стана 15, сега последно уж края на тази седмица! Вече не го мисля изобщо.
Важното е ние да сме добре!

# 232
Добро утро и от мен! Казвам утро, тъй като отворих очи преди 20 мин! Голяяямо спане, ей! това е защото не ми е качествен сънят през нощта- ставам по 10 пъти да пишкам и затварявм/отварям прозорци или оправям климатици! Освен това постоянно се въртя, нещо и настрани като спя ве4е ме боли кръстът Sad Не знам бебка като дойде как изобщо ще се спи, тоест как ще свикна да спя вместо по 9-10 часа - по 3-4  #Crazy

Славен4е: Ангел 1 май пак е на морето...

Багнето: пак ще те бия, жено! Имай късмета да чакаш да ти изтекат водите и тогава едва да тръгнеш към болницата!  #2gunfire Водите май изтичат доста по-рядко, отколкото ни показват по филмите. Моят док например като му изредих при какви случаи да му звъня по тел и като стигнах до  'спукат ми се водите' каза "аааа, хайде няма нужда да ти се пукат водите, че може да доведе до много усложнения". Та явно наистина не се случва толкова често. По-често си ги пукат в болницата.

Джоана: това са фалшифи подготвителни контракции. До колко аз знам, като симптоми за раздане трябва да търсим градация в контракциите и болката - по силни и по-чести. Споко, мисля, че ще ги разпознаем като му дойде времето Wink

Честити тапети и лампа на Италиана   bouquet и успех с ремонтите на Захира и SmileLikeHeaven!  Hug

Честито легълце на Иву6а   bouquet

Сънчо, ако тази седмица някой ден през деня си на тонове в ТК, звънни ако искаш преди това да се разберем да се видим  Hug

Хайде, отивам да хапвам  Party

# 233
Момичета,Ice Queen има нужда от вашите силно стиснати палци днес.Още към 8 ч сутринта водите са й изтекли и е в болницата.Няма разкритие все още,та ще се чака.Нищо не я боли,звучеше много добре.По-късно ще имам повече информация.

# 234
Мноого стиснати палци за Ice Queen

# 235
  • Кърджали
Стиснати палци за Ice Queen. Дано всичко мине бързо и възможно най - малко болезнено.

# 236
Лелеееее, АЙС КУИЙН БРАВО, стеб сме мила!!!!! Чакаме най-хубавите новини! Бъди силна както до сега  Hug Hug Hug

# 237
  • Burgas
Ice Queen с теб сме!
Дано всичко мине леко и бързо.

# 238
Ice Queen, стискам и аз палци всичко да мине по най-бързия и безболезнен за теб и начин, а на финала - най-прекрасното бебче на света!  Hug

# 239
Май пророчески пожелах сутринта леко раждане...  Laughing
С теб сме Айси!! Пък после и ти с нас  Flutter Hug

Общи условия

Активация на акаунт