След акт 16 ... ?

• 45 312
  • 131
  •   1
Отговори
# 30
Значи за всички доставчици на ел. енергия важи Закона за енергетиката и Наредбата към него. Как така не знаете дали сте на времянка или не?  ooooh!Ако имате партида в енергото и сметката излиза на ваше име, ако идват инкасатори да ви проверяват електромера, значи не сте на времянка.

# 31
При нас в предварителния договор със строителя си е описано че е за наша сметка присъединяването Rolling Eyes

# 32
Значи за всички доставчици на ел. енергия важи Закона за енергетиката и Наредбата към него. Как така не знаете дали сте на времянка или не?  ooooh!Ако имате партида в енергото и сметката излиза на ваше име, ако идват инкасатори да ви проверяват електромера, значи не сте на времянка.

Както съм написала по-горе в темата сега излиза акт 16 и нямаме партиди на наше име. Това ни предстои. Досега строителя плащаше тока и водата.

# 33
Значи до откриване на партиди и поставяне на електромер, нямате електричество, т. е, ако имате, то е от строителя. Стрябва да се открият  партидите ( свързват сградата към мрежата, слагат електромери и т.н, пробват дали всичко с тока е окей) .

# 34
  • София
marish, да те питам, имаше ли ефект от тези ти действия?

# 35
Ами след като се обаждах 15 пъти дойдоха, но не знам дали просто не ни дойде ред или наистина им писна от мен.  Grinning

# 36
Прясна информация относно откриването на партиди към ЕОН Русе. Казаха ни, че първо трябва инвеститорите да си закрият времянките, т. е. да се засече и плати всичко изразходено досега и след това можем вече да пускаме молбите. Те са отишли още днес да свършат това, значи от утре ще можем да придвижим нещата. Такса не се дължи в нашия случай, защото всичко било платено от инвеститора.  Само по 0,80 лв на бланка за молбите.
По отношение на деклариране на земята няма да споря, но обещавам ако ме глобят да се похваля  Mr. Green

# 37
Ще следя какво пишете защото и на мен ми предстои
Нот.акт за Апартамента получихме декември на акт 14, февруари получихме писма за дължима такса смет на стойност 0,16 лв.Тя хартията за писмата струва повече,сега чакаме акт 16.

# 38
Ще следя какво пишете защото и на мен ми предстои
Нот.акт за Апартамента получихме декември на акт 14, февруари получихме писма за дължима такса смет на стойност 0,16 лв.Тя хартията за писмата струва повече,сега чакаме акт 16.

И при нас е така Laughing

# 39

Както съм написала по-горе в темата сега излиза акт 16 и нямаме партиди на наше име. Това ни предстои. Досега строителя плащаше тока и водата.

Отивате във ВиК и Енергото и си откривате партиди с документите за жилището мисля че акта е достатъчен.Ние така направихме.Става бързо. Peace

# 40

Отивате във ВиК и Енергото и си откривате партиди с документите за жилището мисля че акта е достатъчен.Ние така направихме.Става бързо. Peace

Благодарско за инфото а имали някакви такси, които се плащат?

# 41
  Да ти кажа честно нямам спомен да сме плащали newsm78 , май месец минахме по тия процедури, но и да е имало е било нещо дребно Peace

# 42
Щом не си спомняш значи наистина е било дребно Grinning
Благодаря ти  bouquet

# 43
  • Варна
Прясна информация относно откриването на партиди към ЕОН Русе. Казаха ни, че първо трябва инвеститорите да си закрият времянките, т. е. да се засече и плати всичко изразходено досега и след това можем вече да пускаме молбите.

Това означава ли, че в един период ще бъдете изцяло без ток?

# 44
Предварително се извинявам за дилетантския въпрос (никой не се е родил научен), но Акт 16 издава ли се без пуснато постоянно електричество? Така наречената "времянка" достатъчна ли е за него?

Общи условия

Активация на акаунт