Хоби превърнало се в малък бизнес???!!!

• 36 001
  • 94
  •   1
Отговори
# 15
Чудесна тема,сега я открих.Надявам се,че не сте я зарязали,а лятната ваканция е причина за голямата пауза.Бих се включила в такова начинание.Хайде да го обсъдим по-подробно и да си бъдем взаимно полезни.

# 16
В тема ''Пачуърк''пуснах снимки на някои мои неща.По-късно ще покажа и други работи.

# 17
Ей че хубава тема съм изпуснала. Аз съм от щастливките, макар че съвместявам и с друга работа, която не ми е много по-сърце  #Cussing out Но няма как, поне за момента.

# 18
Здравейте,ето с това се занимавам когато не сам на работа Laughing

Последна редакция: нд, 27 сеп 2009, 12:55 от vanda

# 19
много красиво!Браво!Розите от какво са?Как се правят?

# 20
от моделин Hug

# 21
Аз обичам да правя схеми за гоблени.До колко са сполучливи.......Качила съм си разработките в един сайт и до всеки скрийн от програмата,съм сложила снимка на ушитото по тази схема.Някои неща съм шила аз, други - момичета,които са харесали някоя схема.Та като порастна,ще имам магазин за гоблени.Сега съм малка още  Whistling

http://sisssak.multiply.com/photos/album/40/40

# 22
sissak просто са неверояни всичките , наистина

# 23
Лелееее,дете,ти правиш това като си малка?Бедна ми е фантазията,какво ще е като пораснеш!Жива,здрава бъди и не се отказвай от желанията си.

# 24
  • най-шареното място
Здравейте!
И аз исках като порастна да си имам нещо мое, красиво и удовлетворяващо.
Почти всякакви ръкоделия усвоих от баба като малка. А докато бях в майчински полека сбъднах мечтата си да се занимавам сериозно с пачуърк. Сега изработвам пачуърк. Имам си малко ателие. Направихме портал за ръчно изработени изделия, където всеки може да се представи, намери приятели и клиенти.
Определено нещо правено с хъс върви по начин различен от това правено по задължение.
Желая успех на всички. Дано тази тема стане един малък хоби-бизнес клуб!

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 14:20 от Дивиана

# 25
  • Севлиево
Мога да се похваля и аз като жена превърнала хобито си в бизнес.
От утре започваме  Peace

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 14:20 от Дивиана

# 26
doci, страхотноооо! Чак потреперах, като видях подредените прежди... Поздравявам те и ти пожелавам страхотен успех! Дано имаш толкова много клиенти, че да ти се наложи да отвориш още няколко! И дано темата се напълни с такива хвалби! Много ме зарадва, наистина. Ще се ходи до Севлиево за прежди, няма начин!   bouquet

# 27
  • най-шареното място
Изглежда чудесно.
Стискам палци за утре и много успехи всехи ден да имате!

# 28
doci, успех, цвятя и рози. Пожелавам ти много клиенти, които да знаят какво искат и да го намират само при теб и много търпение и нерви за останалите.

# 29
  • Севлиево
Благодаря момичета  Hug
Първия ден мина много добре, смаях се колко жени бродират гоблени Crazy 

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 14:21 от Дивиана

Общи условия

Активация на акаунт