MAGGI Клуб

• 54 816
  • 778
  •   1
Отговори

Отварям тази тема, провокирана от темата за играта на Нестле-Живей активно http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=400272.msg11906021;topicseen#msg11906021 и по молба на момичетата, пишещи там

Ето и основното инфо
Списание MAGGI Клуб не се продава! Излиза на всеки три месеца и се издава единствено за своите членове от цяла България. Състои се от 24 цветни страници и в него можете да намерите:
винаги актуална и интригуваща кулинарна тема на броя;
безценен кулинарен съветник;
всички новости около MAGGI;
възможност за изява на страниците на списанието;
Вашите рецепти!
уникален MAGGI магазин, от който можете да поръчвате прибори MAGGI само с точките от опаковките MAGGI, а продуктите на Tefal и Фино с отстъпка;
можете да печелите награди от нашите игри и конкурси;/color]

“Как мога да стана член на Клуба?!”
Лесно е!
Просто ни изпратете 7 празни опаковки от какъвто и да било MAGGI продукт, заедно с Ваши лични данни (име, адрес, телефон, дата, месец, година на раждане) на адрес:
София 1360, бул. “Европа” 128, за MAGGI Клуб.
Защо да стана член на MAGGI Клуб?
Какво предлагаме?
ще имате привилегията да получавате списание MAGGI Клуб безплатно;
ще сте на ‘ти’ с всички новости относно любимите MAGGI продукти;
ще имате възможност да участвате в нашите срещи на живо и да се запознаете лично с Лейди MAGGI;
ще се срещате с известни готвачи;
ще имате много приятели с подобни интереси на вашите;
ще обмените кулинарен опит с други членове.

Ето и сайта на Маги

Предлагам в темата да обсъждаме рецептите и разни други неща, свързани със списанието.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 18:55 от МерСедес

# 1
Записвам се, че и аз се запалих
Ползваме продукти на Маги и ще се радвам да са ми полезни и  в друга насока.
Благодаря за темичката   bouquet

# 2
  • У дома !
 Joy
А честита ни темичка!  cook
Браво!Страхотно оформена и изчерпателна Hug

# 3
  • у нас
  bouquet

# 4
МерСедес,браво за хубавата тема   bouquet много полезна информация,сега ще ми влязат в приложение всичките  опаковки от маги-фиксовете,които постоянно ползвам  Peace

# 5
  • до Пловдив
Записвам се, че и аз се запалих
Благодаря за темичката    bouquet

# 6
благодаря за темата, започвам да събирам точки Wink

# 7
и аз да се запиша   bouquet

# 8
  • Плевен
запис и от мен! Скоро и аз ще изпратя опаковки за да стана член на клуба!

Мерседес, благодарим за темата   bouquet

# 9
И аз тук!  bouquet

# 10
  • Бургас
запис и от мен Hugблагодаря за темата  bouquet

# 11
  • Бургас
Ами като е тръгнало цялата страница да е само в записи и букети, няма да се цепя от колектива я   bouquet

# 12
Преди 3 години се запалих и аз с Маги клуб,събрах седем опаковки,така и не ги пратих.Сега обаче,ще пратя и аз Peace

# 13
 Hug Hug Hug

Сега да похваля една рецепта от последния брой, която правих вчера за втори път, много лесна и вкусна. За жалост нямам снимка, в самото списание има снимка на читателката, изпратила рецептата.
Мързелива лазаня
Петя Филирова, Пловдив
продукти:250 гр макарони, тип спирала, 1 1кренвирш / аз сложих шунка на око/, 200гр сирене, 150г кашкавал, 500грама домати-пресни настъргани или консервирани, 1с.л. Маги Вълшебен вкус 1- зеленчука , 2 парченца топено сирене, олио или зехтин.

Макароните се сваряват и прецеждат, но не се охлаждат в студена вода. Изсипват се в тавичка. В дълбок тиган се запържва колбасът в загрятат мазнина. Когато порозовее се слагат доматите. Когато сместта заври, се прибавя зеленчуковата подправка-Маги и натрошеното сирене. Вари се малко, до сгъстяване-5-10 минути. Сосът се слага при макароните и всичко се разбърква много добре. Поръсва се обилно с кашкавал и парченца топено сирене. Пече се във фурната 15 минути на 200градуса

Да добавя от мен-подправката Маги може да замените с нещо друго от сорта, аз ползвах една домашно приготвена вегета. Също така вместо топено сирене сложих синьо за по-силен аромат. Макароните ми бяха спираловидни, вносни, но мисля, че и с друг вид би се получило добре. Даже си мисля, че с онези трицветните с домати  и спанак ще стане също много удачно.

# 14
  • Разпиляна във въображението
Тук съм. Ползвам доста от продуктите и така и не събирах точките. Този път чинно ще си ги изрязвам и ще пращам Peace

Общи условия

Активация на акаунт